Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз точно затова се чудя... Щото напоследък имаше проблеми с тортите, ама пък то от друга страна, си зависи не толкова от сайта, колкото от доставчика..... Tired

И аз да питам, точно за този доставчик... Как са тортите?

# 61
  • София
delana, ние бяхме миналата седмица в пицария "Алегра" с офертата за сач и пържени картофки. Беше вкусно. За офертата с пиците ли става дума? Изглежда ми доста добра. Peace

Нямам кой знае какво да споделя по ваучерите.....и на мен напоследък нищо интересно не ми хваща окото. Изгоряха ми два ваучера- единият за плитката в салон Деа, другият за кола маска във Fairy. Sad  Ама сама съм си виновна- отлагам, отлагам, и накрая не успявам да отида.

Утре ще си взема детската седалка за кола от тази оферта. Размених два имейла с представител на магазина, от които останах с много приятно впечатление. Между другото, забелязвам, че са пускали още няколко оферти в същия сайт и за други видове столчета за кола, така че който се интересува, може да следи. Wink

# 62
Едное да рискуваш с вечеря или дори почивка, но с операция  newsm78, и без ваучер има доста несполучливи какво ще правят ако ги претупат или има отношение ВАУЧЕР не ми се мисли просто, щетите могат да бъдат доста големи  Naughty
[/quote]

Да, и аз мисля, че точно това е проблемът, че много рисковано.

36 продадени, Salice, не бях видяла. Явно се продават, щом я пускат отново и отново. Мани  Laughing

# 63
Абе, мами.. защо има вярвате на нереалните цифри! Много се дразня, ей newsm78 То бива да "надуваш", ама чак дебили не сме! Аз за това предпочитам да видя, че една оферта е купена 17 пъти, отколкото 700. Второто ми е далеч по-нереално...

Преди може и да са продавали. Като е имало 3-5 сайта. Сега са 90-100 и потребителите, логично, както и покупките им, се разпределят измежду всички хиляди оферти. Crossing Arms

Не знам.. Ето и пример за предната оферта на Колектива, която една мама беше шернала. 800 купени "силиконови гърди" за 4000 лв. Хм... #Cussing out Лъжете, лъжете, ама пък не се оливайте!!!

http://img689.imageshack.us/img689/2825/cicki.png - Колектива epic fail  Close

# 64
  • София
Момичета, някоя от вас ходила ли е с ваучер на кавитация?

# 65
  • София

През май месец имаше тяхна оферта пак през Колектива. В темата беше много дискутирана, защото в движение смениха няколко пъти грамажи и всякакви условия. В крайна сметка аз не купих, защото не ми беше ясно какво точно купувам, но май ги похвалиха като вкус. Мисля, че в следващата тема 11 дискусията продължаваше. Simple Smile

Някой опитвал ли е сок от цикория? Дали е хубав?  Grinning

Звънче,    bouquet

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 12:12 от Тaня67

# 66
Абе, мами.. защо има вярвате на нереалните цифри! Много се дразня, ей newsm78 То бива да "надуваш", ама чак дебили не сме! Аз за това предпочитам да видя, че една оферта е купена 17 пъти, отколкото 700. Второто ми е далеч по-нереално...

Преди може и да са продавали. Като е имало 3-5 сайта. Сега са 90-100 и потребителите, логично, както и покупките им, се разпределят измежду всички хиляди оферти. Crossing Arms

Не знам.. Ето и пример за предната оферта на Колектива, която една мама беше шернала. 800 купени "силиконови гърди" за 4000 лв. Хм... #Cussing out Лъжете, лъжете, ама пък не се оливайте!!!

http://img689.imageshack.us/img689/2825/cicki.png - Колектива epic fail  Close

Леле... явно наистина лъжат. Е за какво. То хората не са глупави. Аз примерно няма да реша да си взема дадена оферта, понеже е взимана много пъти. Това само би могло да значи, че много хора са се навили, а не че е добра...

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 11:16 от Христиана Павлова

# 67
  • в града на вечния купон
снощи направих запис, но явно не ме е отразило....

сега гледам ваучерите си и ще си запазвам часове, после ще докладвам Peace

# 68
Ами, за съжаление, много хора се "подлъгват" по цифрата. А това е (за мен) стар и изтъркан трик. Мисля, че вече пазара трябва да разчита на супер-прозрачност, но изглежда в България още си минават "схемите на дребно" Close

Аз НЕ искам да съм част от масата, която просто вижда "500 купени" и купува. Разглеждам навсякъде, тук-там, чета форума, проверявам (не винаги де) сайт или фейсбук страница и сама си преценявам. Да залитам по "програмистко-маркетингови" игрички с цифри - НЕ, благодаря! Naughty

Та, кой ще ме убеди, че са 3-4-8 дни, 800 човека са дали по 4000 лв. са цици! А клиниката само как ще ги оперира не знам. Сигурно има 5000 хирурзи newsm78

Същата история с Грабо и почивките на Малдивите ли, къде бяха. На сайта пишеше, че двойно повече хора са си взели, но като "гръмна" бомбата, наяве излезе истинската цифра. Все по-нагли ми стават лидерите на пазара за оферти с намаления. И все по-рядко се доверявам на тях! Crossing Arms

# 69

Танче, жива и здрава да си! Благодарско   bouquet

# 70
  • софия
Знае се, знае се.
Аз само от там поръчвам Френска селска. Още преди да има сайтове за колективно пазаруване.
Отивам да видя офертата.

# 71
  • София
Има ли някой, ходил в салон Лучана на Стамболийски, София? А някой, който си е правил химически пилинг с гликолова киселина (дори и на друго място)? Дайте мнения, моля. Интересува ме хигиената в този салон и също да не е много агресивна тази процедура за лицето. Благодаря предварително.
Гледам ето тази оферта: http://superdeal.bg/offers/100-efekt-ot-edna-protzedura-Himiches … -tzentar--Luchana

# 72
 В крайна сметка взех торта. Дано са си взели поука от миналата оферта и този път да няма гафове... Само да видим как ще седи въпросът с доставките по празниците  Mr. Green

# 73
Мацки, да ви се похваля, днес ще обядвам суши  . Поръчах го за 12 и 30, ама сега ще видим ще дойде ли на време. Спрях се на втория вариант с двата вида хайвер. Като го хапна, ще пиша отзиви  Sunglasses

# 74
  • София
И аз ще си взема торта, макар че 29см. не е "огромна".  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт