Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 160
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Препоръчвам за подстригване- мацката е много добра.
За маникюра- незнам. http://www.deals.bg/deal/Moderni_prez_Dekemvri_Pricheska_i_manik … _4029?a_aid=ehabg

# 91
Препоръчвам за подстригване- мацката е много добра.
За маникюра- незнам. http://www.deals.bg/deal/Moderni_prez_Dekemvri_Pricheska_i_manik … _4029?a_aid=ehabg
Аз имам други ваучери за подстригване в този период, но ако подстригват наистина добре, ще ги посетя и без ваучер!

# 92
  • софия
....
Не ме разбра. За мен също няма проблем. Не се водя от продажбите. Но просто се дразня, че понякога просто прекаляват с "надуването". Както и да е, сори за оф-топика Peace
Ти пък. Наистина не съм те разбрала добре, защото не съм предполагала, че някой обръща внимание на това Peace

# 93
След голямо чудене си взех това. Надявам се да има ефект или поне да не изглеждам ужасно след процедурата  Rolling Eyes

# 94
aх   bouquet много бих се зарадвала Викторуя САП да пуснат оферти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

напоследък май няма  newsm78

Май наистина няма  Sad По принцип този спа хотел  е мното добър - моя фаворит , но за момента има само разни коледни пакети... чакам да пуснат някаква странична оферта и ако можем да отидем. Били сме там преди и сме много доволни Simple Smile

# 95
  • София
И аз за Олимп съм се наредила на опашката за ваучери, ама да видим.

# 96
И аз за Олимп съм се наредила на опашката за ваучери, ама да видим.

Аа.... ще се пререждаме на опашката .. хахаха   bouquet заповядай ..........и ако намериш преди мен пусни едно ЛС Simple Smile - ако ти се занимава де

# 97
Леле, вижте колко сладко - посади желание и го подари  txtloves

# 98
Момичета, някоя от вас ходила ли е с ваучер на кавитация?

Да, на две места. При мен няма никакъв ефект.

# 99
  • Sofia
Аз търся ваучер за приятеля ми, който скоро има имен ден, но аз изобщо нямам идея какво да му взема. Вече съм му подарявала ваучер за масаж, някой има ли идеи?

# 100
  • под Витоша
По повод това : Екскурзия до Лксембург- Брюж-Триер  - мога много да говоря... #Cussing out
http://www.procent.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE.html #Cussing out
Валенти7 са абсолютни измамници, всьщност това не е туристическа фирма, а една госпожа - Валентина Симеонова (рускиня), която не говори никакви езици! Миналата година бяхме на сьщата екскурзия - само че беше включен Париж, вместо Брюж.... Единственото, което прави - е че ще си набере предварителна бройка (3-4семейства й стигат) и ще купи билети за WIZZ AIR.

Хотела в Люксембург - беше абсолютна дупка, не знаех, че такива мизерни условия могат да сьществуват!! !- още повече в Европа. Хотела се дьржи от руснак и арабин, които са й познати, а цената на входа - /то рецепция няма/ е 35евро за двойна стая. Ако някой все пак се подльже да си закупи екскурзията - в никакьв случай не плащайте предварително допьлнителните екскурзии! Хотела се намира на гарата и всички допьлнителни екскурзии са с градския транспорт. С цялата си наглост госпожата ни сьбираше на гарата /спирката и отиваше да купи билети, които бяха в пьти по-евтини от предварително сьбраните пари, да не говорим, че децата до 12години пьтуват безплатно, а ние бяхме с две - на 10 и 12години и си бяхме платили чинно и за тях като за вьзрастен!

Да не говорим, че екскурзия до Париж вьобще нямаше (защото хората, които бяхме заявили екскурзия да Париж не бяхме достатьчни, за да заплатим билета за нея и дьщеря й - и да им излезе безплатно!!!). В деня на екскурзията ни постави пред свьршен факт и ни предложи да ни заведе до Брюж или да ни вьрне парите (както и да е ние си отидохме самостоятелно от Люксембург до Париж за един ден и ни излезе по-евтино, отколкото ни беше взела предварително ). Екскурзоводно обслужване изобщо нямаше. Добре, че имаше Туристически центрове вьв всеки град - тя отива, взима брошури на руски и вижда кьде може да ни заведе, но само в обекти, кьдето се влиза безплатно!!!!
Сега си спомням, че билетчето за автобуса до Вианден в двете посоки (около 20мин. пьт) беше 5 евро, а в офертата е обявено 29 евро Shocked, а входния билет за средновековния замьк беше от порядька на 15 евро(групов билет без екскурзовод!) за цялата група, което излизаше по 1 евро на човек....      Close    И още много, много горчиви спомени....

Извинявам се за дьлгия пост, но не искам да има повече измамени от тази госпожа! Отдавна чакам удобен момент, за да я разоблича!  
Всеки, който се сьмнява в написаното от мен - мога да предоставя снимков материал от профила ми вьв фейсбук.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 21:25 от moneytalk

# 101
  • софия
11/10 за Casa Nostra
Отдавна не съм взимала ваучер, от който да съм била толкова доволна. Поръчахме за вкъщи: всичко беше много вкусно, прясно приготвено, добри поции, доставено на време. Наистина нямам каквато и да е забележка. Изяде се до трошичка (пица, спагети, риба, супа). Много съм доволна, че имаме още 1 ваучер. Дано пуснат пак. С удоволствие ще взема пак и може и да се организираме на отидем на място. Но така или иначе това е наистина добра оферта - търговец Peace
И без ваучер си ги заплювам.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 21:31 от zvanche

# 102
  • Sofia
moneytalk, това, което разказваш е кошмарно и много сериозно. Хубаво е, че пишеш тук, но ако имаш време, ще е добре да пишеш и до администраторите на сайта, както и КЗП, някой трябва да охлади ентусиазма на въпросната госпожа.

# 103
  • под Витоша
Опитах се да напиша коментар на офертата, но нищо не се получи - няма опция "коментирай" или "въпроси и мнения"! Миналата година беше обявена чрез Задружно - точно по същото време, но като се обадихме във фирмата за подробности ни поканиха да си платим на място, без ваучер !

# 104
Аз търся ваучер за приятеля ми, който скоро има имен ден, но аз изобщо нямам идея какво да му взема. Вече съм му подарявала ваучер за масаж, някой има ли идеи?

Аз сега си поръчах ето това - http://ofi.bg/detail/frame/5460 . Утре ще мина да го платя. Мисля, че е оригинално, а и не е скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт