Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Някой има ли ваучър за подстригване в салоните на стилист Капанов по тази оферта от Грабо http://grabo.bg/sofia/podstrigvane-i-pricheska-v-saloni-stilist- … a-1990lv-0qrq46q? Като си купих ваучера офертата беше валидна до 02.01.2012г. На ваучера, който съм отпечатъла също е написано 02.01.2012г., а сега като влязох случайно в профила си в Грабо виждам, че пише, че ваучера ми изтича на 05.12.2011г. Какво е това чудо? Аз можеше дори и да не го видя. Всеки си прави някакви планове като си купува нещо кога ще иска да го полза... #Sniper

# 151
Да, аз имам такъв ваучер и като писах на Грабо, ми отговориха, че е валиден до 02.01.2012! Точна защото има дълъг срок на употреба си го купих - сега нямам нужда от подстригване. Сега остава и в салони Капанов да ми признаят ваучера, че иначе ще се разправям с Грабо отново! Грешката е тяхна, защото на моя ваучер има изписани 2 срока на валидност. А случайно да знаете кой от предложените трима фризьори за салона на Хр. Ботев - /Владислав Василев, Георги Георгиев, Мартин Димитров/ е добър, за да отида при него?

# 152
  • София
Подновявам си питането. Много се колебая.

# 153
  • София
Първо да почна с въпрос - имам ваучери за консумация в "Мамма мия" на място - кой салон да избера - до "Александър Невски" или на "Шишман"? newsm78

Сега отчет:

Много съм доволна от:

http://ofertomat.bg/offers/view/409.html - масажът беше размазващ, а момичетата много мили. Бях в салона на "Христо Ботев". Обстановката не е много обнадеждаваща, но самата процедура е много приятна. Ще се върна пак без ваучер, още повече, че ми се полага и 50% намаление за следваща процедура.

http://www.lapni.bg/offer/712/ВИЕ-ПОЖЕЛАХТЕ-ОТНОВО-Класически-ма … лте-само-за-16-лв Масажистката е страхотна - старае се много от сърце. Непременно ще се върна и без ваучер, въпреки, че салонът ми е далече.

# 154

И аз се чудя дали да не пробвам пицата. Май някой в предните коментари беше писал, че в Мис Каприз е ползвал ваучер и е останал доволен.

Ако си вземеш, пиши после дали си заслужава, че много евтино ми се струва.  Laughing

# 155
  • София
Да, аз имам такъв ваучер и като писах на Грабо, ми отговориха, че е валиден до 02.01.2012! Точна защото има дълъг срок на употреба си го купих - сега нямам нужда от подстригване. Сега остава и в салони Капанов да ми признаят ваучера, че иначе ще се разправям с Грабо отново! Грешката е тяхна, защото на моя ваучер има изписани 2 срока на валидност. А случайно да знаете кой от предложените трима фризьори за салона на Хр. Ботев - /Владислав Василев, Георги Георгиев, Мартин Димитров/ е добър, за да отида при него?
Oт Грабо още не са ми отговорили. Ама аз им писах преди малко. Смятам все пак утре най-късно да се обадя на салон Капанов. На моя ваучър виждам само един срок на валидност и той е 02.01.2012г. Ваучърът ми е за салона на ул. Стара планина. Нищо не знам за фризьорите.

# 156
Уфф..... няма ли Happy да пуснат ваучери  Joy

# 157
И аз искам Happy Grinning.
И само да добавя, че в предишната оферта на Мис Каприз пиците бяха 30см. за 2.80лв., а в новата оферта вече става въпрос за 24см. пица за същата цена.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 18:33 от Евка

# 158
И само да добавя, че в предишната оферта на Мис Каприз пиците бяха 30см. за 2.80лв., а в новата оферта вече става въпрос за 24см. пица за същата цена.

Мда, в предишната оферта пицата беше голяма, а сега малка. Пак си струва, но не толкова колкото преди.

# 159
А това http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1023 не ви ли се струва прекалено скъпо удоволствие, или аз нещо не съм наред? Чак пък 200 лв за смяна на цвета?

# 160
  • София
Първо да почна с въпрос - имам ваучери за консумация в "Мамма мия" на място - кой салон да избера - до "Александър Невски" или на "Шишман"? newsm78

Клер, от дълги години посещаваме ресторанта до Александър Невски, но най-вече, за да пийнем лятото в градината, а не да вечеряме. Отказахме се още когато се казваше Академията (така и не разбрахме кога стана Мама Мия, защото нищо не се промени Grinning). За салата става, но кухнята никога не им е била силна страна. Възможно е при преобразуването им в Мамма Мия да се подобрили нещо, но на пръв поглед не се забелязва. Освен това цялото заведение е за пушачи. Тази на Шишман винаги е била пицария. Отдавна не бяхме ходили, но в началото на лятото бяхме с ваучер. Единствената ми забележка е, че пицата беше леко недопечена, но я върнахме да я опекат. Хареса ни.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 19:27 от Тaня67

# 161
  • София
Здравейте момичета,
Някой ходил ли е в този салон http://eha.bg/d3vH 

Светло лице за светли празници! 5 лв. за почистване на лице и маска в салон Water Flowers, вместо за 15 лв. - 67% отстъпка!
Моля за мнение
Хубава вечер

# 162
Момичета, някоя от вас ходила ли е с ваучер на кавитация?

Да, на две места. При мен няма никакъв ефект.

Мдааа, значи да си взема само един ваучер просто за проба... поне да видя какво е.

Пробвай! Може при теб да се получи!   bouquet

# 163

Мда, в предишната оферта пицата беше голяма, а сега малка. Пак си струва, но не толкова колкото преди.

Да, Happy наистина би било супер..  Praynig Явно това с пицата си е на нормална цена. Може да се пробва.

# 164
Искам да се похваля с една от новите ни придобивки, благодарение на Колектива. Не исках да пиша преди да го видя с очите си, но мога да ви кажа, че е доста добре изработено, малкия се скъса да се катери по него и му се радва страшно много. Мъжа ми също сяда на него понякога Laughing Благодаря на Колектива за хубавата оферта, направихте ни малко по-щастливи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт