Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 025
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Маминки, аз от доста дълго време вече не се възползвам от "големите" сайтове. Много рядко, ако има някаква суперрр оферта, основно за хапване Confused

Лично в последно време съм купувала основно от лапни, далавера и ниесме. все по-лесно ми е, качват вече немалко оферти, подобряват си (макар и малко по малко) сайтовете.

Вчера например си пръснах хубава сумичка само от един сайт за ей това:

Приказна почивка в 4* лукс – за 35 лв.

Детска постановка за теб и хлапето в Младежки театър za 6 лв.

Тенис на закрито за 14лв./час

и от днес: Като нова – комплексно измиване на кола за 7,50 лв.

Имам бая отзиви да давам.

За прически пък основно и само ползвам лапни и до сега почти винаги съм била много доволна! Wink

# 391
  • София
Ами понеже се засегна тук този въпрос с реалните и фалшиви намаления - аз поне два подобни случая се сещам - единия за чайовете на Маброк, които и в магазина са си по 4,50 лв, другия в салони Бона деа, където оформянето на вежди е 10 лв реална цена, обаче в нея влиза и една безплатна поддръжка - което прави точно 5 лв, колкото е цената на офертата им. Сега се сещам и за един уред, май йонизатор, който пък беше по-евтин на редовна цена. А и водната аеробика намалена по 7 лв на Цариградско шосе, пък на Хладилника в Силвър център е по 8 лв. на час. Та трябва да се чете и отсява внимателно, за което много помага и форумът ни. А относно отговорът на Колектива - мисля, че е некоректен опит да се измъкнат от ситуацията - никъде в първоначалната оферта не пише за тая коледна украса.
Разбира се, че е некоректен. Излиза, че украсата струва колкото още една торта. А и цената на парчето е 3.50, когато се предлага единично за консумация в сладкарницата. Ако обявената цена за цяла торта - 2100гр - 12 парчета - е 27 лв, то парчето излиза по 2лв 25ст.

# 392
  • софия
След простотията на Колектива с тортата, да попитам преди да взема:
Пробвали ли сте това шампанско?

# 393
  • София

Какви бяха отзивите за салон Флимми?

Аз не съм доволна. Бях там на маникюр пролетта. Салонът е много малък, няма къде да паркираш, влиза се в едно подземие. Светлината е много слаба.

# 394
  • софия
Колектива изключително много ме "радват". Вижте какво са ми отговорили по повод коментираната оферта:

Цитат
Здравей ххххх,
ще проявим разбиране към теб и ще ти върнем парите. Искаме само да ти кажем, че офертата не е подвеждаща. Тортата, която ние предлагаме е с коледна украса и едно парче струва 3,50лв. За 8 перчета реалната цена на тортата е 28лв. Ако все пак искаш да ти възстановим парите, моля те да ни информираш.

Поздрави,
Колектива
Запазила съм оригиналният правопис и стил. Думи нямам! Комуникацията на ти с непознат по мейл за приятелски жест ли се води? Или е някаква иновативна фирмена политика "създаване на близост с клиента" или нещо от сорта? Разбиране били проявявали към мен Tired
Б+?=№, много ме дразнят подобни изпълнения!

# 395
  • София
Звънче, и аз получих подобен имейл, в който "проявяват разбиране". Mr. Green Само че ми спестиха обяснението за коледната украса, защото аз още в първия имейл им написах, че "Не мога да приема и обяснението, което сте дали на друга клиентка, че тортата е с коледна украса. Първо, в текста на офертата никъде не е посочено, че е украсена по специален начин, и второ, една фигурка и няколко станиола не могат да струват колкото цял килограм торта".

# 396
  • софия
Звънче, и аз получих подобен имейл, в който "проявяват разбиране". Mr. Green Само че ми спестиха обяснението за коледната украса, защото аз още в първия имейл им написах, че "Не мога да приема и обяснението, което сте дали на друга клиентка, че тортата е с коледна украса. Първо, в текста на офертата никъде не е посочено, че е украсена по специален начин, и второ, една фигурка и няколко станиола не могат да струват колкото цял килограм торта".

Това бил отговора на доставчика, не техен. Пак на "ти" Mr. Green
Цитат
Здравей ххххх,
това е отговора на доставчика на услугата, а не наш. В 14 дневен срок ще ти възтсновим парите на банковата сметка, която си ни дала.

Поздрави,
Колектива

Абе, тука нали пишеше една госпожа от Колектива. Дали ще да може да им обърне внимание, че елементарната етикеция предполага обръщение на "Вие" към непознати? ooooh! Тийн-ове са малък сегмент от потребителите на тези сайтове.

# 397
  • София

След като им върнах съобщение, че съм неудовлетворена от отговора, т.к. той също е в разрез с истината, те изгубиха словоохотливостта си и се оправдаха с партньорите си от "Лагуна":
Здравей ,
това е информация, която ни е дадена от доставчика на услугата. Ако имаш някакви възражения можеш да се обърнеш към тях.

Поздрави,
Колектива
 Като че ли не те предлагат офертата и като че ли не носят отговорност какво предлагат!  Тарикатлък на дребно. Само за комисията са си. #2gunfire

# 398
  • София
Ох, аз си купих 2 торти от Колектива и Лагуна. Не знам кой кого излъга, изкушавам се да върна ваучерите, ама искам тортите.....Май ще помисля още ден...Защото смяйтам ги, 2 торти за 25, 80 лв, по 1200 = 2400 гр. От Лагуна, 1 торта 2100 гр за 26 лв....май ще си оставя ваучерите....

# 399
  • София

Това бил отговора на доставчика, не техен. Пак на "ти" Mr. Green
Цитат
Здравей ххххх,
това е отговора на доставчика на услугата, а не наш. В 14 дневен срок ще ти възтсновим парите на банковата сметка, която си ни дала.

Поздрави,
Колектива

Абе, тука нали пишеше една госпожа от Колектива. Дали ще да може да им обърне внимание, че елементарната етикеция предполага обръщение на "Вие" към непознати? ooooh! Тийн-ове са малък сегмент от потребителите на тези сайтове.
Аз тази дума не я знам  - "възтсновим"  hahaha

# 400
  • София
Спокойна, тортата, предлагана в Колектива, е 1200г . Rolling Eyes

# 401
  • София
Аз съм почти сигурна,че от сайтовете за колективно пазаруване са открили този форум.Дано си вземат бележка и за обръщението към непознати клиенти и за услугите,които предлагат.
Какво означава да се оправдават с партньорите си от Лагуна???Не е ли редно да носят отговорност за това,което предлагат???И тук дори не става въпрос за качеството на продукта /би трябвало и за него да отговарят/,а за евтини тарикатлъци,които са ми най-омразни.

# 402
  • София
Спокойна, тортата, предлагана в Колектива, е 1200г . Rolling Eyes

Да де, аз съм взела две, т.е. 2400 г=25,80 лв. А предлаганата директно е 2100 г = 26 лв.  Rolling Eyes

# 403

Здравейте на всички! За пръв път си позволяваме да коментираме мнения за onfire.bg тук. "Гореща цена" е нова програма, която разработваме в момента. Целта й е да предложим на потребителите максимално конкуренти цени в сравнение с тези на пазара, без да рекламираме конкретен процент отстъпка.

Радваме се, че има форуми като този, където активните потребители обсъждат сделките, които се предлагат. Вашето мнение е много важно за нас. Ако имате въпроси, предложения или недай Боже оплаквания Simple Smile може да се свържете с нас на посочените в сайта контакти.

Успешен ден и весели празници на всички!

# 404
Е, не, не, не ... тоалетна хартия за влюбени  Joy

http://www.fact.bg/%D0%A2%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0 … 80%9D_o329_9.html

Общи условия

Активация на акаунт