Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 055
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Ето ги костенурките - лампи от обикновен уебсайт: http://vegatoys.com/search.html...

# 376
  • София
Открих още една торта. Не знам дали е вкусна, но поне е красива и голяма.

# 377
  • София
Току що се връщам от с-ца Лагуна. На голямата витрина до вратата има надпис, че малките торти са 2100гр, а не 1200. Понеже цифрите са близки , реших, че може да има грешка и се обадих току що на Колектива. Момичето беше много любезно и ми обясни, че грешка НЯМА. Попитах какво трябва да направя, за да анулирам ваучера, защото смятам, че съм подведена. Отговориха ми също любезно и смятам да се откажа, въпреки, че парите ще си ги получа сигурно след нова година..
Излиза, че сме си купили торти на реалната им цена в Лагуна, без никакво намаление просто. Освен да спрем да купуваме от офертите на Колектива, друго не виждам. Мошеници!!! #2gunfire

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 00:07 от july1993

# 378
Цитат

Публикации: 427

Местожителство:
София

Re: Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21
« #374 Четв., 08 Дек. 2011, 21:49 »
   Отговори с цитат
А пробвахте ли да си вземете тортите? Има още 4 дни до 12-ти. Ако от фирмата откажат тогава си търсете правата. Щом има запазено писмо, няма да е трудно да докажете, че сте прави.
Към края на ноември без проблем си взех тортата, от фирмата бяа учтиви, предложиха ми да ми я доставят или да си я взема на място.  За самата торта - беше прясна, лека и вкусна, но нищо впечатляващо. По-голямата част от нея беше крем, подобен на нишесте с мляко, като тук-там се срещаше по някое мини-еклерче. Не бих платила повече от 14-15 лв. за нея реална цена.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 08:20 от krasimilo

# 379
  • софия
Току що се връщам от с-ца Лагуна. На голямата витрина до вратата има надпис, че малките торти са 2100гр, а не 1200. Понеже цифрите са близки , реших, че може да има грешка и се обадих току що на Колектива. Момичето беше много любезно и ми обясни, че грешка НЯМА. Попитах какво трябва да направя, за да анулирам ваучера, защото смятам, че съм подведена. Отговориха ми също любезно и смятам да се откажа, въпреки, че парите ще си ги получа сигурно след нова година..
Излиза, че сме си купили торти на реалната им цена в Лагуна, без никакво намаление просто. Освен да спрем да купуваме от офертите на Колектива, друго не виждам. Мошеници!!! #2gunfire
Аз платих 2 ваучера. Днес ще се обадя на Колектива да поискам да ми върнат парите. Не ми е толкова за парите, колкото положението е принципно.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 05:22 от zvanche

# 380
  • София
Аз платих 2 ваучера. Днес ще се обадя на Колектива да поискам да ми върнат парите. Не ми е толкова за парите, колкото положението е принципно.
PeaceЧестно казано не знам дали проблема е в Колектива или в Лагуна. Когато аз се обадих  бяха много учудени, че малката торта е с различен грамаж.. За познатите ми марки като се каже 'малка' ти си разбираш това, което винаги предлагат. В този случай мисля, че Лагуна са решили да ни 'сурвакат'. Не изключвам, обаче възможността да са решили''КОЛЕКТИВНО' да ни 'Изненадат'Който и да е виновен -изключително съм разочарована от това отношение

# 381
  • София
Крисиси, благодаря за напомнянето за писмото, бях изключила. И аз имам такова, сега да видим дали ще имам и ваучер, че ... Не ми е за тортата, отписах я като боклук, ама много мразя да ме правят на балък. А от Колектива това го умеят. Така и не се научиха как се води писмена кореспонденция. Излишното им фамилиарничене повече отива на чат между ученици.

# 382
  • София
Точно мислех днес да си купя ваучер за тази торта на лагуна,че синът ми има РД другата седмица.
Какво се оказва в крайна сметка?Тортите,които се предлагат в самата сладкарница "Лагуна" са по 2100 гр. и са на цена 26 лева.Ние плащаме за ваучер 12.90 срещу който получаваме торта от 1200 гр.В крайна сметка и без ваучер можем да си вземем торта на тази цена от сладкарницата.Така ли да разбирам обобщено цялата ситуация?
Същата оферта в момента я има и в "lapni.bg",до края на деня.
Иначе в къщи сме фенове на еклеровата торта с баварски крем.Неведнъж съм купувала такава на "Маркрит" и цената на торта с 8 парчета беше 19.90,а пролетта стана и 20.90 или 21.90.Грамаж не съм гледала.Това е цена в Била,а в самата сладкарница е по-скъпа  Shocked.

# 383
  • София
Искам да попитам някой посещавал ли е скоро ресторант Тино на Патриарха?Добър ли е?Заслужава ли си офертата им:

http://bg.kolektiva.net/sofia/vecheria-za-2-tino.html

Аз съм ходила преди много-много години,беше сравнително добро заведение.

# 384
Момичета, радвам се, че след като разбуних духовете с подвеждащата сделка на Колектива сте се отказали от нея и сте си поискали паричките обратно. Стига са се опитвали да ни правят на глупаци!!!
Какви бяха отзивите за салон Флимми? Харесах си тази оферта http://eurovoucher.bg/index.php/offers/view/192/%D0%BA%D0%BE%D0% … 6_90%D0%BB%D0%B2_ и се чудя дали да рискувам.

# 385
  • София
http://onfire.bg/offers/TOP-OFERTA-SAMO-ZA-ISTINSKI-ZhENI--Paco- … Lady-Million.html
А тази оферта? Няма никакво намаление...

П.П. Можете ли да споделите мнение за това: http://www.lapni.bg/offer/1672

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 10:09 от veseto87

# 386
  • София
Аз им изпратих протестно писмо, с което искам компенсация  за лъжата, че получавам продукт с намаление 50%.За съжаление още нямам отговор, но ми е интересно как ще постъпят - по български - кой се минал, минал, или по европейски?!

# 387
И аз им изпратих протестно писмо. Чудя се ще има ли ефект да сезирам Комисия за защита на потребителите?

# 388
  • София
Току-що получих отговор от Колектива. Вижте!
Здравей,
тортата която ние предлагаме е с коледна украса. Едно парче от нея
струва 3,50лв и за общо 8 парчета цената на тортата е 28лв. Офертата не
подвеждаща, защото в случая става дума за различни торти.

Поздрави,
Колектива

# 389
Ами понеже се засегна тук този въпрос с реалните и фалшиви намаления - аз поне два подобни случая се сещам - единия за чайовете на Маброк, които и в магазина са си по 4,50 лв, другия в салони Бона деа, където оформянето на вежди е 10 лв реална цена, обаче в нея влиза и една безплатна поддръжка - което прави точно 5 лв, колкото е цената на офертата им. Сега се сещам и за един уред, май йонизатор, който пък беше по-евтин на редовна цена. А и водната аеробика намалена по 7 лв на Цариградско шосе, пък на Хладилника в Силвър център е по 8 лв. на час. Та трябва да се чете и отсява внимателно, за което много помага и форумът ни. А относно отговорът на Колектива - мисля, че е некоректен опит да се измъкнат от ситуацията - никъде в първоначалната оферта не пише за тая коледна украса.

Общи условия

Активация на акаунт