Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 046
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Nikitali, благодаря, че сподели откритието си. От вчера се опитвам да събера кандидати за тази торта, че за двама човека е прекалено много ... Добре, че не съм успяла.
По повод празника ще хапнем по парче торта довечера Simple Smile

Момичета, зарибихте ме с тия лампи костенурки, калинки  Heart Eyes Много са сладки. Мисля да взема и аз една за племенницата ми на 4 г. Надявам се да се хареса. Иначе ...(цензура) наглостта - че кога е струвала тази лампа 60 лв....?! Пак на будали ни правят. От Хонг Конг една такава лампа струва 4-5 долара... ама пусто като Дядо Коледа е след 15 дена няма как да стигне до Бг доставката... Ще платя двойна цена сега, но те са хитри - знаят много добре кога точно да пуснат офертата.
ПС Обичам много Коледа, но този Дядо Коледа е един голям търговски трик. Украсени елхи още от края на Ноември, коледни песнички по моловете - харчи, харчи пари! Но аз съм си в Коледно настроение вече де - слушам си Коледни песнички и гледам снега.

# 361
Давам отчет за този ваучер http://bg.kolektiva.net/sofia/hapni-vkusno-za-10-lv-i-plati.html    Смело мога да кажа че това е най-успешният ми ваучер до момента за ресторант,а аз главно такива си взимам. Мястото е направено много добре,обслужването е перфектно а храната няма да коментирам. Съжалявам че не съм взела повече ваучери. Ако някой има и няма да може да ги използва бих ги купила от него  Praynig    Спечелих ме като постоянен клиент

Пропуснала съм тази оферта, но редовен клиент без ваучери мога да потвърдя отличната оценка за менюто, обслужването и обстановката.

# 362
  • София
Някой има ли отзиви за тази лапма-животинка, прожектираща звездички?

http://www.zadrujno.bg/1372/magicheska-lampa-igrachka-kalinka-ko … simus-toys.aspx_6

# 363
  • София
Само няколко поста преди теб, при това за пореден път.

# 364
Ако има доволни от антицелулитен масаж, моля, споделете Simple Smile

# 365
Цитат

Има една обява от продавалника, която излиза много по-изгодно от офертата :http://prodavalnik.com/magicheski-bobcheta-2-br-i3199528

Ех, да, жалко. Но нищо, случва се  Sad

Момичета, колебая се между две оферти за цялостен масаж  newsm78, heeelp pls - оферта 1 и оферта 2

# 366
  • София
Днес си получих телефончето: http://bg.kolektiva.net/sofia/beltel-norea-2.html Много съм доволна. Няма друг телефон с толкова функции на такава цена. Препоръчвам. Simple Smile

# 367
  • София
Току що се връщам от с-ца Лагуна. На голямата витрина до вратата има надпис, че малките торти са 2100гр, а не 1200. Понеже цифрите са близки , реших, че може да има грешка и се обадих току що на Колектива. Момичето беше много любезно и ми обясни, че грешка НЯМА. Попитах какво трябва да направя, за да анулирам ваучера, защото смятам, че съм подведена. Отговориха ми също любезно и смятам да се откажа, въпреки, че парите ще си ги получа сигурно след нова година..

# 368
Да дам мнение за 2 оферти.

Първата на Колектива 10/10. Перфектно обслужване и перфектно похапване. Без всякакви забележки. Препоръчвам горещо Heart Eyes

Втората на Далавера 8/10. Пържолата и Виното ОК, но картофите Соте въобще не ми харесаха - имаха странен аромат, вероятно от някоя нетрадиционна подправка, която използват, но така и не можах да позная какво беше. Това леко ме отказа от тях. Като цяло все пак беше добре. Simple Smile

# 369
  • София
Дами, какви бяха отзивите за суши-бар "Умай"? Тази е офертата: http://napolovina.com/offer.php?id=785
Преди бяха пускали в Колектива, но не запомних мненията.

Здравей, аз лично, като любител на сушито, следя темата, но не съм виждал коментари за бар Умай. Личното ми мнение е, че съм доволен от тях. Един ден  се бях засилил с  ваучери, преди началната дата за изпълнение, обадих им  се, казаха ми, че  ваучерите се изпълняват от другия ден, но въпреки това изпълниха ваучера ми. Малко заведение са, но сушито им е вкусно. Имат сайт, а цените са им по-ниски от на повечето заведения, в които съм ходил. Според мен са добра алтернатива, защото са ново заведение и поне докато се налагат на пазара сушито ще им е хубаво.

Чакам, си сушито. Явно доста хора са си поръчали, така разбрах от няколкото чувания по телефона. Бяха много любезни, да видим.

# 370
  • София
Благодаря за коментарите! Simple Smile Ще си взема ваучер за това суши, да го тествам. А дали има доставка? "Да бар" само затова ме отказват-не предлагат доставка за ваучери. Иначе никое друго суши с ваучери не съм харесала. В Кабуки съм ходила без ваучер навремето: Като вкус не е лошо, но рулцата бяха огрооомни. Никакъв шанс да се хапне спокойно. Сега как са като размер?

# 371
значи за пореден път се убеждавам че КАБУКИ са наи-добрите за суши. Не се лъжете по другите оферти.

Въпросът е и нас да ни убедиш, че най-хубавото Суши е в Кабуки иначе си е просто- простичка реклама Simple Smile

аз мога да ви убедя че сушито от Кабуки е номер едно. Перфектно обслужване, даже единият ден поръчах от обед за следобед. няколко пъти взимаме и ще продължаваме да взимаме

И по този повод мисля че е време да боднем едно шуши , само че не в Happy, а от Kabuki. Вече съм вземала около 4 сета. Еми.... няма да говоря повече  Laughing

Добре, де, аз като гледам в тоя сет повече от 50% от сушито е с краставица, морков и ряпа. Не мисля, че това е нормално и че си заслужава.

О, да ти кажа има го това нещо. Вземали сме от по-малките сетове и имаше 4 редички от малктие кръгчета. 2 от тях бяха с краствица и лимон(или нещо подобно), другото беше със сьомга, а 4-та редичка си беше с пак някаква риба. Отделно имаше 4 големи кръга суши със сьомга и мисля че скарида . И отделно една пикантна салата.  Да ти кажа....  горе - долу 2 пъти по-малък сет, за 2-ма човека беше предостатъчен. Не се заблуждавай от зеленчуците. Да, по-добре да е само риба или нещо подобно, но в крайна сметка и тези не са лоши. Поне това е моето мнение Simple Smile А пък и за 20лв..... направо мисля че не подлежи на обсъждане  Hug .е..... все пак всеки си има мнение  Rolling Eyes   bouquet

Нищо лично, радвам се, че харесвате сушито на Кабуки, лошото е че повечето търговци, които предлагат суши през сайтовете за колективна търговия спекулират с цената.
 Когато влизам в сайт, в който няма цена в менюто и почват да ми се въртят едни мисли.  
  Реална цена 56.80 лв. отстъпка 60% = 22.72 лв. Да, да ама не.
  Едно просто сравнение с артикулите в последния бар, в който съм ходил. (http://sushibarumai.com/menu.php) и излиза, че по цени в суши бара себестойността на поръчката Ви в Кабуки излиза около 35-40 лв. С отстъпка 60 % няма да смятам колко ще е . От тук ми изниква въпроса, като ходим на ресторант,  за да избиваме парите на собствениците за кожените мебели и плазмите ли ходим или за да хапнем вкусно на добра цена?
   Като пример ще Ви дам коментарите под офертата на EНСО-суши, които са МЕГА нагли и твърдят, че за суши сет от 52 бр. + една бира цената е 104 .00 лв.  и едва ли не Ви правят супер намаление, а продават няма такива булмачи  с извинение. (http://www.dalavera.bg/index/offer/id/960/name/-?utm_source=PAP& … a_bid=&a_rid=).
   Така, че не слушайте, кой какво Ви говори, а седнете и си направете една елементарна сметка и ще видите, как стоят нещата.
  А относно "пикантната салата", за която споменавате в сета от Кабуки- по скоро е подправка, която се нарича се  Джинджър или Джинджифил и е нарязан на ситно корен, който  се ползва за изчистване на вкуса  м/у видовете суши.

# 372
  • Sofia
Аз малко ви изтървах, обаче да попитам ако някой се сеща, Еклеровата торта 10 лв. от Антъни /или нещо от сорта/, която бяха пуснали колектива преди доста време, имам спомен че удължиха ваучера до 31.12 или греша  newsm78.

Много странно, че и аз помня абсолютно същото. Дори си бях направила сметка да ползвам ваучера за тортата за един повод, който е скоро и много се бях зарадвала, че го удължиха. Проблемът е, че все още в сайта пише, че е валиден до 12.11. Писах на Колектива и те казаха, че е изтекъл. Почти съм сигурна сега, че не съм аз тази, която се е заблудила, а наистина лъжат  #Cussing out #Cussing out

# 373
 От Колектива бях получила следното писмо:

Здравей,

Получаваш това писмо, защото си закупил ваучер за сделка
"Разтапящо ванилово удоволствие - цяла еклерова торта за 10 лв,
вместо за 24 лв, в кулинарна работилница "Antony's"!
Във връзка с по-доброто обслужване и удовлетвореност от услугата,
искаме да те уведомим, че срока на валидност на сделката се удължава
с 1 (един) месец. До сега срока бе 12.11.2011 г., след удължаването
срока е до 12.12.2011 г. включително.

Ако от Колектива твърдят, че срока е изтекъл, то наистина лъжат. Какво можем да предприемем в случая?!?!

# 374
  • София
А пробвахте ли да си вземете тортите? Има още 4 дни до 12-ти. Ако от фирмата откажат тогава си търсете правата. Щом има запазено писмо, няма да е трудно да докажете, че сте прави.

Общи условия

Активация на акаунт