Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 009
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Като толкова обсъждате тортите на Лагуна - някой гледал ли ги е в Метро? Не ходя често там, но преди няколко месеца ги продаваха и то на доста прилични цени. Еклеровата дори съм я опитвала на дегустация в магазина.

Явно е отчетен интереса към тортите  Laughing. Днес като отворих един от агрегаторите на секцията хапване, отгоре ме "заляха" с предложения за торти  Laughing.

И да попитам някой дали е опитвал този чай? Не ме интересува толкова цена и отстъпка, колкото качеството му (конкретно на тази фирма).

Е, не, не, не ... тоалетна хартия за влюбени  Joy

Joy Joy Joy

# 406
  • София
Спокойна, тортата, предлагана в Колектива, е 1200г . Rolling Eyes

Да де, аз съм взела две, т.е. 2400 г=25,80 лв. А предлаганата директно е 2100 г = 26 лв.  Rolling Eyes
Печелиш 300гр., ура! Това си е голямо намаление - 50% почти. Mr. Green

# 407
И аз продължавам комуникацията си с Колектива по мейл. Ще пиша и на КЗП. Струва ми се, обаче, че са променили снимките към офертата (нямам спомен да съм ги виждала) и тортите наистина са с коледна украса. Моля, ако някой е обърнал внимание, да ми потвърди дали това действително е така.

# 408
Е, не! Тези станаха големи измекяри, да ме прощавате! То бива ламтеж да си напълнят джобовете по празниците, ама чак пък толкова. Говоря за Лагуна.
Аз вчера взех 2 ваучера за РД, но нещо ме усъмни като видях описанието на тортата от 1200 грама. Преди да ги платя исках да съм сигурна какво ще получа и им се обадих - една много нелюбезна лелка ми каза - тортата е стандартна, но с коледни украшения..  Shocked
Каква стандартна питам аз - 16 парчета ли?
Не - 8 парчета - ми отговори лелката..
Тогава разбрах, че ни пързалят. Не платих ваучерите естествено - първо защото и без това ми трябва торта за РД, а не с коледна украса (която никъде не е упомената в офертата между другото), а и торта от 8 парчета за 13 лева - благодаря!

п.п. Това с украсата според мен си го съчиниха след шумотевицата...

# 409
Като искате торти, онзи ден минах през сладкарница Чочко на Гео Милев, явно имат торта на месеца, този месец е домашна торта, бисквитена, на промоция от 28 на 20 лева през целия месец и явно изглеждаше към/над 2 кг., продавачката не можа да каже колко тежи, аз я оприличих на толкова, та аз от там ще купувам за детската градина.

# 410
Да, аз пък си взимам торти рядко, че не бива да ям, а и цяла пък абсурд, че сме двама в къщи в момента, и работя с парченца, та не е там проблемът, а че за пореден път се опитват да "ударят кьоравото" с фалшива оферта, вместо да направят реално намаление. Предполагам че никой от пишещите тук не е за тези 20 или 10 лева в повече които трябва да се дадат, а в чувството, че някой тарикат те е излъгал. Което впрочем в една нормална държава с развита пазарна икономика и потребителска култура не минава безнаказано.

# 411
Много точно казано, milittana. Точно така се чувствам аз.

# 412
  • софия
.....не е там проблемът, а че за пореден път се опитват да "ударят кьоравото" с фалшива оферта, вместо да направят реално намаление. Предполагам че никой от пишещите тук не е за тези 20 или 10 лева в повече които трябва да се дадат, а в чувството, че някой тарикат те е излъгал. Което впрочем в една нормална държава с развита пазарна икономика и потребителска култура не минава безнаказано.
Точно казано. Харесвам тортите на Лагуна (аз пуснах в темата линк към офертата), с ваучерите може би ще е лудница и така, и така не особено любезният персонал сигурно щеше да е особено "отзивчив". Бях готова да приема тези неща. Дори не бях проверявала дали е реална отстъпката. Нямам нерви и време да се занимавам. Благодаря на  sweetkids_mama  Hug
Въпросът е единствено и само принципен. Поне за мен. Но, за радост, той доведе и до други мисли относно коректността на Колектива. Много мразя глупави оправдания. Много по-точно щеше да бъде да се извинят, да предложат някакъв малък жест и да си оправят взаимоотношенията с Лагуна без да ми се обясняват кой, какво, защо. Поне така правят хората/фирмите, които държат на името и да запазят клиентите си. Казано е: 1 доволен клиент води 10 нови, 1 недоволен разказва на 100 потенциални.

И да - снимките на тортите са различни от тези при пускане на офертата, както и е добавено: "Цената на тортата е формирана на база 8 парчета х 3.25 лв/бр, с коледна украса."
Супер некоректно да променят/дописват оферта след като очевидно се е разсмърдяла работата.
Ето кешираната версия на офертата малко след пускането й.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 14:50 от zvanche

# 413
Хаха, не бях обърнала внимание, че са дописали и как са си измислили цената. Аз им писах с идеята да се извинят, а в отговор получих "Ако не ти харесва тази оферта и мислиш, че е подвеждаща ние можем да ти възстановим парите" (точен цитат). За мен въпросът е приключен - повече няма да купувам техни оферти.

# 414
...
Детска постановка за теб и хлапето в Младежки театър za 6 лв.[/b]
....

Сиенеочке, от кой сайт е офертат за театъра?  Hug

И покрай тоалетната хартия  Mr. Green случайно попаднах и на  букет от бонбони. Някой беше питал. Вярно, че беше дооооста отдавна... (Само ми е интересно защо не са написали каква марка ТОЧНО са бонбоните, а само, че с анемски.. newsm78)

# 415
Ох не се стърпях)) Смях ме напуши))
Колежката ми си взела вестник Уикенд - и попаднала на статията "Коледен подарък - Баровци масово радват гаджета с ваучери за гърди на промоция" - имало 35 желаещи бъдещи секс-бомби))))
Я си признайте коя от вас ще ходи да се краси за Нова година)))))))  Mr. Green

# 416
...
....

От НиеСме е, а е яко, защото един ваучер е за детенце + родител Praynig

# 417
  • софия
...
....

И аз гледах офертата, но в сайта на театъра не намерих постановката и се въздържам.

# 418
Цитат

Публикации: 427

Местожителство:
София

Re: Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21
« #374 Четв., 08 Дек. 2011, 21:49 »
   Отговори с цитат
А пробвахте ли да си вземете тортите? Има още 4 дни до 12-ти. Ако от фирмата откажат тогава си търсете правата. Щом има запазено писмо, няма да е трудно да докажете, че сте прави.
Към края на ноември без проблем си взех тортата, от фирмата бяа учтиви, предложиха ми да ми я доставят или да си я взема на място.  За самата торта - беше прясна, лека и вкусна, но нищо впечатляващо. По-голямата част от нея беше крем, подобен на нишесте с мляко, като тук-там се срещаше по някое мини-еклерче. Не бих платила повече от 14-15 лв. за нея реална цена.
И аз купих тази торта. Никога повече няма да купувам торти без да ги видя. Тази не беше просто "нищо особено" а си беше направо гадна. Сварен нишестен крем със съвсем мъничко захар и тук таме нарязани на парченца 5-6 стари еклерчета. Не 14-15 лв. Това недоразумение не струваше  повече от 2 лв.
Извиних се на гостите си че не мога да им предложа тортата защото нищо не струва и им предложих ябълки. Обадих се на Колектива да ги питам те пробват ли това което предлагат. "даааа!" Ами тогава те пробват нещо различно от това което на нас ни предлагат.

# 419
...
....

И аз гледах офертата, но в сайта на театъра не намерих постановката и се въздържам.

мхм.. те да имат късмет да подведат мен и детето, такава патардия ще вдигна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт