Коледата наближава, а Априлчето на топло шава!

• 31 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Момичета в коя седмица се пускат тези изследвания,на мен не са ми правили,ами ако и моят е нисък а аз да не знам. Thinking
Добре дошли на новите мами.
Честито за придобивките на всички.
Wood-nymph честит рожден ден и от мен,пожелавам ти здраве на теб и бебочето.

# 676
Благодаря за пожеланията момичета.
На мен вчера ми дадоха направление за вторите кръвни изследвания, след празниците ще си ги правя.
Момичета в коя седмица се пускат тези изследвания,на мен не са ми правили,ами ако и моят е нисък а аз да не знам. Thinking
Яни, аз съм в 21, мисля, че се правят от 20 до 24 седмица, но не гарантирам че съм права...

# 677
yani290885 в началото се правят кръвни изследвания, после 20-22, след това в 30 седмица. Аз си правя всеки месец ПКК- пълна кръвна картина, когато не е по ЗК, струва ми 8 лв, именно заради хемоглобина. Peace

ето една табличка:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 760&Itemid=36

Клинична лаборатория

· кръв - хемоглобин,

· еритроцити,хематокрит, левкоцити, СУЕ, кръвна захар

· урина - седимент, уробилиноген, кетони (до м.л. VI)    
Един път в първи триместър;
По един път - в V, VIII и Х лун. месец

# 678
ааааа значи и на мен ще ми ги пуснат на следващата консултация.
Благодаря...
Така ми се иска тогава доки да каже,че се е вдигнала плацентата и всичко е 6,и да ми намали лекарствата вече,и че няма страшно за бебчо Praynig

# 679
Satori, benitabeni,  Hug  bouquet благодаря ви!
то и аз изчетох един куп статии днес, та ми стана ясно що трябва да го пия...аз много се притеснявам от трудно ходене до 00, защото първите месеци имах проблем с това, явно пак ще трябва да наблягам на сущените сини сливи...уф, и месо ще трябва да ям...а не съм голям любител, предпочитам млечни и зеленчуци

Пзете се!
Целувчици!

# 680
  • Пловдив
wood-nymph, Ч.Р.Д! Да си жива, здрава и много щастлива.   bouquet
amstelka, добре дошла!
yani290885, ще стискаме палци всичко да е ок.
Аз давах кръв и урина някъде около 12-13 г.с и сега пак ще пускаме изследвания около средата на януари (тогава ще съм в някъде в 24-25 г.с). Пак ще проверим дали имам/нямам наличие на антитела ( Praynig дано нямам) заради отр. резус фактор.

# 681
  • Sydney
yani290885 всеки триместър се пуска ПКК, ако има отклонения пак Wink всичко ще бъде наред, стискам палци  Praynig Hug
nellson хапвай повече течни храни - супи, прясно мляко, крушите също помагат Wink
*dreamer* дано всичко е наред, стискам палци, после да кажеш  Praynig Hug
Който спи до обед, сега се чуди от къде да я подхване... Laughing

# 682
nellson,яж дроб ако обичаш,тиква,цвекло,зеле,риба много плодове за витамин с и млечните продукти гледай да ги консумираш с около 2 часа разлика от тези дето ти казах. Калция пречел за усвояването на желязото.Ако така успееш да си вдигнеш хемоглобина ще спреш бурзо хапчетата,но за сега ги пий,и все пак яж желязо.
dreamer* мерси за палчетата,стискам и аз за вас. Hug

# 683
  • Пловдив
benitabeniyani290885  Hug Hug Hug
nellson и аз имах по едно време проблем с посещението на тоалетната  Blush. Започнах да ям повече плодове, (най-вече киви), сушени сливи и  айрян. Постепенно нещата се нормализираха и към този момент нямам такъв проблем.

# 684
Здравейте мамчета,
wood-nymph, Всичко най-хубаво ти желая!  bouquet
Добре дошли на новите мамчета!

Последните две седмици ме спукаха от работа, а уж съм болничен!!!
Вчера ми беше последния по-труден ден, от днес спокойствие.
В събота имахме коледно парти, беше много приятно, но на другия ден ме болеше главата от силната музика #Crazy
Приключих с пазаруването на подаръци и днес като си проверих сметката Shocked, здраве и радости да има  - другото се печели.
Та от днес вече съм на вълна приготвяне на трапезата за Бъдни вечер!
На Къдричка честита придобивка и чакам снимки - май изповядваме едно и също мнение относно количките, явно от предишен опит Party

Лек ден!

# 685

Къдричкаааа, честито! Дай повече инфо, то че е супер количката е ясно Mr. Green
За колко успя да я спазариш от там и с доставката?

точно 216.80лв. Mr. Green - притеснения имах, защото за тая цена всеки ще се усъмни... всичко и е наред, чисто нова с всички етикети, найлони, опаковки и пр., съдържа всичко описано Grinning
момичета, вместо да обикаляте по магазините, ровете в ибей. Стар модел (цвят) можете да намерите супер изгодно, тук никога няма да направят такова намаление.
Аз бях решила за количка да дам 600-800лв., като се вместих в 200 си поръчах и кана брита, рендето на мулинекс и мисля и едно телефонче за мен, че мойто го наводних на морето ... та ще оползотворя остатъка от бюджета Mr. Green

На Къдричка честита придобивка и чакам снимки - май изповядваме едно и също мнение относно количките, явно от предишен опит Party
дано само наблюденията от първите дечица свършат работа и за вторите Grinning

ще я снимам по-късно, че досега бях в джъмбо и после в метро и се изморих бая

# 686
и аз от ebay си чакам 2 нови кошчета за кола + приставка за кола за тях за общо 110 лири, а иначе само 1 кошче в България струва 300лв, без приставката.

# 687
  • Sydney
Направих темата, пратих я на Априлки_2012, но понеже не знам дали някой, който има достъп до профила ще успее да я пусне, ми се иска да я пратя на още някой. утре няма да мога да я пусна аз, за това чакам желаещи Wink
има я и като документ във ФБ Wink
извинявам се предварително на тези, които са казали цвета на щъркела, както и на новодошлите, че не съм ги добавила, но просто в момента нямам възможност  Hug

# 688
Аз мога да пусна темата, но ще е утре сутринта или късно тази вечер - не знам какво време ще имам. Но понеже нямам достъп до общия профил предлагам да направя нов, подобен, и дда разпратя паролата за достъп на най-активните във форума, за да я имат повече хора.

Предлагайте заглавия, обаче.
Не мога да пусна анкета затова ще прегледам довечера най-одобряваните в постовете ви.

# 689
  • sofia
Аз искам да задам един индиански въпрос относно ибей - нови ли ги купувате тези колички и ако са нови как така са толкова по-евтини - да не би да са реплики? Embarassed
Сори наистина за глупавия въпрос, но до сега не съм пазарувала от ибей, понеже не съм достатъчно информирана и сайта ми е малко объркващ. Embarassed

Къдричка, честита ти количка!   bouquet Цената е наистина супер примамлива, чак се зарибих и аз там да се ровя, но първо трябва да знам какво търся и искам. Laughing

Хубав ден на всчики!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт