Коледата наближава, а Априлчето на топло шава!

• 31 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви момичета, много си го обичам това рошаво калпазанче Simple Smile

Ето заглавия за тема от предишната анкета:
Коледата идва вече, рита със крачета Априлското човече!
Коледни подаръци купуваме, с Априлче в коремчето пазаруваме!

И едно от мен: Коледата на вратата вече чука, а Априлска мама с коремчето се фука!

И едно предложение за картинка:

# 661
количката е супеееееееееееер Heart Eyes

# 662
  • Пловдив
Mia66, много ми хареса предложението ти за заглавие. И картинката е супер. А, малката ти кукла е страхотна  Hug
yli06, добре дошла при нас!  Hug

# 663
  • София, Младост
количката е супеееееееееееер Heart Eyes
Браво! Честито! Със здраве да си я ползвате като му дойде времето  Hug

# 664
Честито, а снимка ще видим ли на количката?

# 665
Здравейте на всички!
Реших и аз да се присъединя към вас. Казвам се Юлия и от днес навлизам в 26 г.с.
Наистина е хубаво да се споделя личен опит в такъв период.
Пожелавам лека предпразнична седмица на всички  Simple Smile

# 666
Дами, черпя, че имам рожден ден

Някой знае ли какво става с s.kov?
Нашият младеж е все по-активен, вчера ме рита/боксира в горната част на корема, до сега го бях усещала само в долната част...

# 667
wood-nymph, ч.р.д мила! Жива и здрава и април горда и обичана мама и съпруга   bouquet Днес е Игнажден и който ти влезе в къщата такъв ще ти е късмета цяла година. В тая връзка сутринта с моя мъж решихме преди работа набързо да посетим наши приятели да им донесем късмет. И... заседнахме в асансьора. Та ни вадиха от между етажите  Mr. Green Добре че не бях сама.  Two Hearts

# 668
  • София
jyli06 , amstelka , добре дошли ! welcome
wood-nymph newsm59  party023  Gift Всичко най-хубаво ти желая!
И аз си мислех за s_kov. Сега видях , че вчера е влизала във форума. Дано всичко е наред!  Praynig
Хубав ден, мами!

# 669
  • София
Добро утро, момичета!
Честит Рожден Ден, wood-nymph!   bdbaloni Да си жива и здрава, много любов и късмет и най-хубавия подарък през Април!
Лелее, направо ме разбихте с този белгийски шоколад, тъкмо разпитвам от една седмица мъжа ми за негови приятели, които живеят в Белгия като си идват за Коледа не може ли да им поръчаме шоколад.. А сега направо на лични ще поръчам, ехеее.
Добре дошли на новите мами amstelka и jyli06! Hug Още едни близначета, супер.
Mia66, Къдричка , страхотни сладурани!
Дано са добре s.kov и бебчето и скоро да пише  Praynig
Хубаво предколедно настроение ви пожелавам.
Забравих да кажа, че и на мен много ми харесаха заглавието и картинката, предложени от Mia66.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:56 от kika555

# 670
Добро утро!

amstelka и jyli06 добре дошли!

TadaЧестит рожден ден wood-nymph! Tada

Къдричкаааа, честито! Дай повече инфо, то че е супер количката е ясно Mr. Green
За колко успя да я спазариш от там и с доставката?

# 671
Здравейте мамчета!

Честит Рожден Ден, wood-nymph!
Много здраве, късмет и всичко най-!!!

Слушайте, вчера бях на лекър, и понеже хемоглобина ми е 101 ми предписа желязо съдържащ препарат, та се чудя сега да го пия ли или не...вие какво ще кажете, при подобна стойност има ли нужда да пия? Според мен малко се презастрахова моят лекар...

Добре дошли на новите мами!

# 672
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Mia66 и заглавията и картинката е супер Wink писах ти ЛС, че се обърках и го пратих и на друго момиче  Laughing
Къдричка айде официално честито, фотографирай да я видим и ние на живо  Hug
amstelka добре дошла Simple Smile  Hug
wood-nymph честит рожден ден Simple Smile да си имаш приказно бебе през Април Simple Smile  Hug
geryito добре ли си сега? аз за това не ползвам асансьори, много ги мразя  Rolling Eyes
nellson по-добре го пий желязото, защото ще падне още, а и след като родиш ще ти трябва също Wink  Hug
момичета, кажете на кой да пратя готовата тема (днес следобед ще бъде), защото утре няма да мога да я пусна аз, а нали никой не може да влезе в профила на Априлки_2012...
Лек ден Simple Smile

# 673
nellson, и на мен хемоглобинът ми е точно толкова- пия ферофолгама(миналият месец бях 100, а сега 101 Laughing).
Тя ми изписа 2х2, аз пия 1х1 обаче. Но при мен е фактор и че не ям никакви меса. Другото което е, ако пиеш магнезий, не ги пий заедно Simple Smile
Хапвай червени меса, ако обичаш, зеленолистни зеленчуци, плодове, риба, овесени ядки, бобови и тн. Витамин ц помага да се усвои по-добре желязото.

Не е добре да пада под 100 хемоглобинът, това е сигурно, според мен я послушай и виж как ще ти се отрази до другият месец. От анемия 90% от бременните страдат. Peace
И ако започнеш да го пиеш, да знаеш че от железните препарати като ходиш до 00, става черно, да не се шашкаш. Също така за съжаление желязото запича, макар че аз почти не съм го усетила, но нагъвам сушени и пресни плодове, овесени ядки и нямам проблеми.

# 674
Благодаря за поздравите!!!

Честит Рожден Ден Wood-nymph  bdbaloni

Добре дошла Amstelkа пожелавам ти лека бременност Hug

Общи условия

Активация на акаунт