Коледата наближава, а Априлчето на топло шава!

• 31 997
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Здравейте, мами!
Да се присъединя и аз към вашата готина групичка Embarassed
Казвам се Юлия и имам малко опит с  раждането -дъщеря ми е на 4 год. и 10 месеца
Бременна съм в 21г.с.+5 дни с близначки Grinning
Пожелавам на себе си и на всички вас лека бременност и най вече здрави и пухкави бебета Heart Eyes

# 646
  • София, Младост
Добре дошла на новата мама с близначета  Hug. Увеличават се близнашките мами в групичката  Grinning

# 647
Как сте мамчета? Купихте ли подаръци, още малко и идва Коледа. Аз вече си получих повечето подаръци та май няма да съм много изненадана.  Mr. Green   bouquet

# 648
Леле колко много близначета се събраха  Hug Hug Hug

duhi_puhi кандидатирам се за Белгийския шоколад... уникален и много, много, много вкусеннн... и сега както налитам на сладко, а не трябва, съвсем ме изкуши  Laughing
Шоколадът, само да кажа, е на копчета (демек не е на блокчета, както се продава в магазините), а на нещо като монеки по 50 ст., за да се работи с него лесно (да се топи и т.н.)  Simple Smile И точно затова яко зарибява... по 1-2 копчета като минавам забърсвам (като ядки  ooooh!).. и послееее...  Laughing мрънкам колко кила съм качила  Laughing
Нещо такова

За него ако искате е 6 лв кг (това му е доставната цена). Шоколадът е млечен, без добавки на растителни мазнини и каквито и е било щуротии.. Демек - съвсем истински си е Simple Smile

# 649
Здравейте мамчета Simple Smile Добре дошла на jyli06 Hug ,не пиша много редовно  няма с какво да се похваля,но няма и с къкво да се оплача което е добре нали Wink?В сряда съм на ЖК и тогава ще пиша повече:)Лека седмица на всички Heart Eyes

# 650
  • Sydney
jyli06 добре дошла  Hug
geryito купихме Wink
zizi_84 хубави новини да донесеш от ЖК  Praynig Hug
duhi_puhi аз предполагам, че този специално е за сладкарски цели, но може да се възползвам от прИмоцията  Laughing

# 651
Благодаря, за топлото посрещане!!!

# 652
duhi_puhi аз предполагам, че този специално е за сладкарски цели, но може да се възползвам от прИмоцията  Laughing
ммм не е само за сладкарски цели Simple Smile Но определено е за последваща обработка (демек ако ще се прави на форми за бонбони или нещо такова).. За торти също е чудно (аз нали съм си фенка на тортоправенето  Mr. Green)..

Пишете, моля, до сряда кой какво и колко иска (на лични), за да знам колко шоколад да задигна от склада  Laughing  Hug
Да може да ги получите преди Коледа  Peace

# 653
добре дошла, jyli06  Simple Smile

много ви "благодаря" за всички вкуснотии, за които говорите от няколко страници  Rolling Eyes вие не знаете ли, че ви четат само бременни жени с добър апетит  Laughing и сега не знам първо хлебопекарната ли да включа, или някакви бисквитки с шоколадов чипс да опека!!!

Къдричка, снимката е за милиони  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

досега издържах да си ходя в офиса на работа, обаче днес акто се събудих и като видях тези снежинки, реших да се възползвам от възможността за работа от вкъщи и поне до новата година мисля да си постоя тук. малко се разсейвам с коледните песни и имам едни меденки за укасяване, от които сигурно ще подям докато довърша, нооо съм направила добро количество, че да има и за раздаване Simple Smile

успех на мамчетата със срещи с доктори тази седмица - очакваме само хубави новини за наддаващи и шаващи бебета  Sunglasses

# 654
  • Варна
Добре дошла jyli06  Grinning
Момичета може ли да включите и мен във фейсбук групата. Е-майл: reddevil@start.bg

Предварително благодаря Simple Smile

# 655
Привет, мацки!
От 3 часа се каня да пиша и все нещо ме прекъсва и не мога да започна. Вече ми се изпари от главата какво исках да напиша  newsm78 Пусти бремелински мозък .......... Confused

jyli06 , добре дошла! Във вас май женско царство ще настане .....  Laughing

duhi_puhi  Как ме зариби с тези шоколадови копчета .... започнах да се облизвам. Аз съм повече по солените изкушения, но напоследък се зарибявам и по месенето, и по сладкишите. Намислила съм да правя коледни сладки, от 2 седмици ги мисля, и трябва утре да взема да ги направя, че не остана време до Коледа. И хляб си правим, но за сега в хлебопекарната на свеки, защото в нашата дядова ръкавичка няма място.

И ние с калпазанката, както slance80, отпразнувахме предстоящите празници с Февруарчета 2009. Невероятно е чувството да видиш как дечица, които познаваш от бебета толкова са порастнали и са станали толкова самостоятелни. А още по-хубаво е когато остават с годините такива хубави приятелства, каквито имам с майките им. Много ще се радвам и от нашата сговорна дружина да се получат прекрасни приятелства.  Hug
Ето една снимка от купона:
(който видял - видял)

benitabeni и моя час за ФЕКГ е за сряда, но е следобяд, в 14.45ч. Ако ще имаш възможност след това да пием по кафе може да ми пишеш на лични, че да не разводняваме темата.

Ние днес направихме някои покупки на подаръци от Джъмбо, доста се изморих, но поне отметнахме децата - моето и племенника. Пък и за Плами за рождения ден другия месец взехме украса, балони, свещички ... Сега остават подаръците за възрастните.

Ох, пак се олях в писане .... до после Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:46 от Mia66

# 656
  • Sydney
Mia66 ще имам пред вид да се разберем утре, най-късно в сряда преди обед... то около нас няма много кафета, но ще измислим нещо Simple Smile "Рошавкото" калпазанче много е сладко, видях снимките още във ФБ и ти пожелавам и братчето да е такова хубаво  Praynig Hug

# 657

Миа66 много ти е сладко детенцето, живо и здраво да ви е! newsm03 smile3534
jyli06
Добре дошла, още една близнашка майка с която можем  да споделяме, дано само радости. Лека бременност newsm44 newsm53

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 11:09 от ysmivkata e

# 658
Момичета,няма ли кой да пусне предложения за имена на новите теми?Да имаме малко време да гласуваме,че малко странички останаха..
И аз бях до Джъмбо,купихме разни дреболии,като част от тях-подаръчета.Доволна съм,само че сега ми е много странно,петите ме болят.
Добре дошла на новата мама  Hug вече май станаха три чифта близначета ?! Simple Smile

# 659
  • Sydney
desssika анкета може да пусне само този, който е пуснал темата... аз не мога да вляза в профила  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт