Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 094
  • 746
  •   2
Отговори
# 210

Beauty and the Beast, разбира се  Heart Eyes Любимото ми  Heart Eyes

Жалко, че е така наситено със сатанистки и сексистки послания, както ни информира една тема в Клю-то  hahaha  hahaha

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 12:28 от Поля от слънчогледи

# 211
WHAT`S WITH ENGLISH ACTORS AND THEIR HOMO ASPIRATIONS?! Пак, повтарям-не съм хомофоб, но това вече е куриозно Shocked
От една страна не се крият като американците зад ПР-ите си заради някой друг милион хонорар,

а от друга не се притесняват да не играят това или онова, защото би навредило хипотетично на кариерата им,

Ето и Ханибал Лектър също го изиграха актьори от Острова Wink
Най-първата екранизация беше с Брайън Кокс http://www.imdb.com/title/tt0091474/, а след това всички знаем кой.

# 212
  • София
И моя Кирчо е 3, ама без G, само wi-fi. Няма вещ, на която толкова да съм се радвала, направо изпадам в телешки възторг като го хвана в ръка  Crazy!
Много обичам да чета на хартия и го правя, но съм някак спокойно, че електронно бих могла да си повлека с мен цялата библиотека.

# 213
  • в сърцето на един мъж...
Аз всеки път питам моя мъж кой поред е Embarassed Ама май е като на Вени, без G, само wi-fi. И аз съм влюбена в него, половината ми библиотека е вътре Embarassed Не че не се прибирам от БГ с по един кашон книги, но това ми е един път в годината, а така - свалям и качвам тук. А понеже и пътувам много насам натам, това ми е най-любимата играчка Mr. Green Даже и музика съм си качила на него, като летим, винаги чета и слушам - и децата не чувам, и самолета не ми пречи Mr. Green Изобщо пирфектно Heart Eyes 

# 214
  • срещу двата комина :)))
ха добър ден
Вал, много хубава  Hug
и аз искам Киндъл пък  Crossing Arms, да видим дали Коледа ще е добра за мен  smile3508

# 215
  • КиТ
Електронна книга е Киндъла. Много удобно нещо. Не мори очи, защото дисплея му е построен на друг принцип, не като монитор или телефон, леко, голямо колкото тетрадка малък формат от 80 листа Simple Smile и побира към 3000 книги в себе си. ( не съм сигурна за цифрата, ни мъ бийте!)

Текс за разяснението  bouquet  bouquet  bouquet,на мене по-скоро постоянна вещ ми е лаптопа(ох напоследък мечтая за таблет Blush),на всякъде го мъкна Crazy от него чета доста неща,но ако трябва книга или нещо подобно предпочитам да е хартиен носител Wink Peace Особено ако се отнася за лекции,че ако ги набера на лорд и да уча...... това няма как да стане Mr. Green,веднага ще отворя бг мама  Blush Joy Joy

# 216
  • София
ъъъъ, да питам - Колко ви плащат за рекламата?  Laughing
И аз искам такава джаджа, ама няма да е сега.

# 217
  • София
И аз искам такава джаджа, ама няма да е сега.
Една с`тинка не съм видяла от Амазон  Crossing Arms!
И аз много исках, Ване, а колко чаках, не е истина  ooooh!! Тъкмо заделя някой лев и изникне спешна дупка за запълване.

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Е, те сега заради киндъл файър /таблета/, намалиха цените и има и по 99 евро Mr. Green

# 219
  • Казанлък of all places
Аз също... ни пари, ни нищо...само морално удовлетворение и това на трениран буквояд. Simple Smile
И още един неочакван ефект имаше електронната книга у дома: голямото МагарИ чете от ранна детска възраст, ама истински чете; малкото обаче подхожда прагматично към тази материя и се пазари за норма и брой страници, които трябва да се отметнат.  Mr. GreenОбаче ...сега... поиска четец тъч ( последния модел на Киндъла, с тъч скрийн) и каза,че ако го получи , ще чете редовно. Не стига това , ами се изфука и на батко си, (който в момента чете за трети пъти "Игрите на глада" ) и батко му и той ревна...За мен е леко абсурдно,че елетронна джаджа провокира интерес към книгите, но съм благодарна до небето,че явно понякога личния пример не стига.
Край на офф-а.

# 220

Всъщност, ние не им плащаме за книгите   Joy

Amazon са толкова изнагляли, че електронните им книги са по-скъпи от хартиените.   #Cussing out
Пък и не е речено, че трябва да е Киндъл, напоследък нещо не се добирам до нея и
скоро следващата ми e-book ще е или Nook, или някоя китайка  Mr. Green

# 221
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жалко, че е така наситено със сатанистки и сексистки послания, както ни информира една тема в Клю-то  hahaha  hahaha
Ето тук ще се намеся с питанка- Пуци, Зисс, и не помня още коя тукашна калинка, защо аджеба го номинирахте това чудо за яйце,а  не за запъртък, изядоха ме гласуващите Embarassed?

Относно хомо-ролите, и аз на мнението на Бумър- британските и изобщо европейските актьори са по-смели от американските си колеги, факт. А и една такава роля носи повече актьорски кредит от Батман например (или в случая Хийт Леджър- от Жокера Wink).

# 222
Ах, Джеръми, мога да го слушам да ми чете и телефонен указател  Heart Eyes

# 223
Не са само известните и не толкова зведните английски актьори имат качества за които повечето от американците могат да си мечтаят, всичко идва и от театралната школовка.
Вероятно и затова не само филмите им, а и бритските сериали са толкова различни.

# 224
Джо, аз няма спомен да съм номинирала, но сатанистката я обсъждах за запъртък, мисля.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт