Британците, британците - Всеки ден четвъртък, Джой се омъжи, да почерпи! - 36

• 17 043
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Ама ти не си ли правиш кола маска на ръцете?!?  Shocked Срам, срам, и съм седяла на една маса с теб, и то на центърО  Embarassed  Mr. Green

Другото ми любимо от репертоара на ССФ е за "задължителния минимум грим"  Laughing

# 706
Ей, пак спам. Отивам да видя и аз колко съм мърлява. Не че бих спорила, не се поддържам, не ми се занимава.  Whistling

# 707
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама ти не си ли правиш кола маска на ръцете?!?  Shocked Срам, срам, и съм седяла на една маса с теб, и то на центърО  Embarassed  Mr. Green
Срам за теб, че не ме порица и не напусна демонстративно hahaha

# 708
Чудя се само как успяват ако са мами на 1-2 малки деца да намират време да се поддържат толкова старателно. То трябва да си някаква свръхжена да въртиш домакинството, да се грижиш за децата, да ходиш на работа, че и да се депилираш, маникюрираш, педикюрираш, фризираш и секви такива ...ираш. То аз хем не ходя на ръбота сега, пък някой път даже и не успявам да се среша сутрин, връзвам уж за малко косата да не ме скубе малката гад с обещанието после да се нареша и то докато се оправя с това-онова и дошло време за лягане пък аз още съм чорлава.

# 709
  • Ænima/Albuquerque
Чудя се само как успяват ако са мами на 1-2 малки деца да намират време да се поддържат толкова старателно. То трябва да си някаква свръхжена да въртиш домакинството, да се грижиш за децата, да ходиш на работа, че и да се депилираш, маникюрираш, педикюрираш, фризираш и секви такива ...ираш. То аз хем не ходя на ръбота сега, пък някой път даже и не успявам да се среша сутрин, връзвам уж за малко косата да не ме скубе малката гад с обещанието после да се нареша и то докато се оправя с това-онова и дошло време за лягане пък аз още съм чорлава.

smile3532 smile3532 smile3532

# 710
Злате  Joy  Joy

# 711
Да бе, вярвай им, че съчетават всичко това. Аз пак ще спомена моята любимка, която някак вместваше към 30 часа в денонощието с всичкото й пране, чистене, готвене, работа, детегледане и секс, плюс две вани с ароманти соли.  Mr. Green

# 712
Злате, аз не съм мама и въпреки това грам нямам време за подобни дейности. Сутрин съм поставена пред избора- читав грим или пиене на кафе на спокойствие, познай как тръгвам със спирала и гланц Mr. Green

Пуц, коя любимка?

Стига спам

# 713
  • срещу двата комина :)))
аз пък сутрин като стана и се почвам : обезкосмяване, гримиране , лакиране, щавене, пощене и т.н и така до вечерта
на другата сутрин пак отначало  Whistling

# 714
  • Ænima/Albuquerque
Да бе, вярвай им, че съчетават всичко това. Аз пак ще спомена моята любимка, която някак вместваше към 30 часа в денонощието с всичкото й пране, чистене, готвене, работа, детегледане и секс, плюс две вани с ароманти соли.  Mr. Green

+ смяна на чаршафите два пъти дневно + секс на обяд, след обяд и вечер.  hahaha

# 715
аз пък сутрин като стана и се почвам : обезкосмяване, гримиране , лакиране, щавене, пощене и т.н и така до вечерта
на другата сутрин пак отначало  Whistling
hahaha hahaha hahaha

# 716
  • Разпиляна във въображението
Глей какви работи говорите. Аз пък гледам малко британски мъже по bTV Whistling

# 717
Глей какви работи говорите. Аз пък гледам малко британски мъже по bTV Whistling
и аз, и аз  Joy колко е хубав моя  Heart Eyes и още млад  Joy

# 718
  • София
Вижте к`во, нали се разбрахме да се къпем само в неделя, че да не стават сакатлъци. Постепенно може да въведем в употреба и другите дни от седмицата. Например:
понеделник - скубем едната вежда
вторник - скубем другата
сряда - махаме 2-3-5 косъма от триъгълника (дудата, катерицата и т.н.)
четвъртък - ляв крак обезкосмен
петък - десен
събота - ПОЧИВКА
неделя - баня
Ако остане време между две кърмения, готвения, сексения - може гримиране.

# 719
Вижте к`во, нали се разбрахме да се къпем само в неделя, че да не стават сакатлъци. Постепенно може да въведем в употреба и другите дни от седмицата. Например:
понеделник - скубем едната вежда
вторник - скубем другата
сряда - махаме 2-3-5 косъма от триъгълника (дудата, катерицата и т.н.)
четвъртък - ляв крак обезкосмен
петък - десен
събота - ПОЧИВКА
неделя - баня
Ако остане време между две кърмения, готвения, сексения - може гримиране.
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт