136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 733
  • 715
  •   1
Отговори
# 165
Миме, честита рожба! Да е здрава и много радост да ви носи! Бързо възстановяване на теб   bouquet

# 166
Здравейте! Съвсем скоро се регистрирах в БГ Мама и Ви пиша с една огромна молба ако някоя от Вас има някаква информация, моля да я сподели с мен! Става въпрос за това, че имам няколко неуспешни опита Ин-витро в България /от които първият успешен, завършил в 5-я месец/, напълно сме отчаяни със съпруга ми. В момента се намирам в Ню Йорк, но тук не разполагаме с такива средства, в БГ също са много скъпи тези процедури, но тук е немислимо да се платят. Интересуваме има ли някакви програми за социално слаби или частично финансирани от държавата, или някаква информация каквато и да е - за доктори, клиники и т.н. Ще Ви бъда искрено благодарна за съдействието Ви!

# 167
mimamima, пиши ми на лични малко повече подробности. С какъв статут сте тук? Ориентировъчен доход? Аз съм правила ин-витро в Ню Йорк.

Миме, честита ви Емили.   bouquet Много радост да си носите взаимно!

# 168
честито на Мимето, да е здрава и много послушна малката Емили!   bouquet Бързо възстановяване!  bouquet

# 169
  • Чикаго / София
Имам един въпрос. Скоро /не знам колко скоро беше, ама така ми се струва/ обсъждахте халби за бира - от къде могат да се закупят като подарък. Та ако някой пази информация и има идеи, да прати някой линк, моля! Simple Smile Още по-добре ще е, ако има магазин от който мога да я купя, но и он-лайн да е - ще се примиря.

# 170
ирка ние си купихме от dollar tree, по 600 мл.  също имаме комплект нормален размер, но са подарък.  бих проверила marshall's & TJ maxx.

# 171
 Flutter

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 08:24 от Цонна

# 172
ауу направо се засрамих с моите халби от доларовия магазин, те тези много Убави бе  Blush

# 173
 Party

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 08:25 от Цонна

# 174
Лесно Ви е с подаръците, като имате мъже с хобита. да му мислим ние другите:)

Цонна, много готино ангелчето.

# 175
Миме, честито!

Ейдж иска от Санта камион за боклук. Идеи от къде?

# 176
  • USA
Bruder имат страхотен камион за боклук. Потърси онлайн. Ето тук. Има и други варианти.
А на мен може ли да ми препоръчате някой с хубави пуловери от Етси?

# 177
benson10, същия камион за боклук онзи ден го гледах за $25 в ТЖ Макс, тъй че погледни и там.

# 178
  • САЩ
Бенс ние имаме този:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=12326388

Изглежда точно като истинските и дори издава същите звуци Grinning Радваше се на доста внимание когато беше подарен, но както и всичко друго сега седи паркиран в един ъгъл и чака по добри дни. Алекс го е кръстил "Стинки дъ Гарбидж Трак"  Grinning

# 179
  • The QC to be!!!
Интересуваме има ли някакви програми за социално слаби или частично финансирани от държавата, или някаква информация каквато и да е - за доктори, клиники и т.н. Ще Ви бъда искрено благодарна за съдействието Ви!
Not that I know of any! Не съм чувала, но през застраховка покриваща опитите става.

Solley ти др. инфо ли имаш?

Общи условия

Активация на акаунт