136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 737
  • 715
  •   1
Отговори
# 180
Миме, честито!

Ейдж иска от Санта камион за боклук. Идеи от къде?

Бенсън в Костко има камиони.Два вида са -  за нормален боклук и за ресайкъл. Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 01:09 от Pety

# 181
Здравейте! Съвсем скоро се регистрирах в БГ Мама и Ви пиша с една огромна молба ако някоя от Вас има някаква информация, моля да я сподели с мен! Става въпрос за това, че имам няколко неуспешни опита Ин-витро в България /от които първият успешен, завършил в 5-я месец/, напълно сме отчаяни със съпруга ми. В момента се намирам в Ню Йорк, но тук не разполагаме с такива средства, в БГ също са много скъпи тези процедури, но тук е немислимо да се платят. Интересуваме има ли някакви програми за социално слаби или частично финансирани от държавата, или някаква информация каквато и да е - за доктори, клиники и т.н. Ще Ви бъда искрено благодарна за съдействието Ви!
И мен ме интересува подобна информация.

# 182
Миме, да ти е жива и здрава , Емили, бързо възстановяване на теб и целувки на Диди

# 183
Здравейте! Съвсем скоро се регистрирах в БГ Мама и Ви пиша с една огромна молба ако някоя от Вас има някаква информация, моля да я сподели с мен! Става въпрос за това, че имам няколко неуспешни опита Ин-витро в България /от които първият успешен, завършил в 5-я месец/, напълно сме отчаяни със съпруга ми. В момента се намирам в Ню Йорк, но тук не разполагаме с такива средства, в БГ също са много скъпи тези процедури, но тук е немислимо да се платят. Интересуваме има ли някакви програми за социално слаби или частично финансирани от държавата, или някаква информация каквато и да е - за доктори, клиники и т.н. Ще Ви бъда искрено благодарна за съдействието Ви!
И мен ме интересува подобна информация.

danik102, пиши ми на лична. Статут, доход?
Такива програми няма, но има други варианти.

Цоне, не поемам вината, предупредени бяхте, че е заразно.  Mr. Green

Уинкс, продавач не мога да препоръчам. Аз търся по материя (чиста вълна или памук) и гледам моделите. Последно това ми хареса (за дете, за възрастни не съм гледала никога).

# 184
 Бенс, камионите на Bruder са много хубави,  умалени копия са на истински камиони не измислени, пластмасата е хубава, немски са не китайски, издържливи са много. Ние имаме 3 камиона от тях единият е боклукчийски. Тео като беше малък и го питаш какво искаш, отговаряше " боклук" Laughing

# 185
Момичета, има ли начин за доставка на лекарство от Германия/Австрия до САЩ?
Знаете ли някакви он-лайн немски аптеки, някакви дистрибутури на лекарства от Германия до САЩ? Или ако се сещате за друга алтернатива?
За голямо съжаление нямам никакви познати/роднини в Германия, а се нуждая от Инфектотримет за бъбречния проблем на детето ми  Sad

# 186
Знаете ли някакви он-лайн немски аптеки, някакви дистрибутури на лекарства от Германия до САЩ? Или ако се сещате за друга алтернатива?
За голямо съжаление нямам никакви познати/роднини в Германия, а се нуждая от Инфектотримет за бъбречния проблем на детето ми  Sad

Защо е нужно да го доставяте от Германия, когато се продава в САЩ? с рецепта.

# 187
Проверила съм в аптека, а и нашият педиатър тук ни каза, че лекарството Инфектотримет (по-точно- триметоприм- това е основната му съставка) го има в чист вариант, но само за възрастни. На мен ще ми трябва за бебе на 3 месеца и единствената алтернатива тук е триметоприм+ още някакъв антибиотик (мисля, че каза софа), което се използва за универсални случаи- т.е, тук има същото като българското суметролим. На мен не ми трябват 2 антибиотика, смесени заедно, за да не товаря излишно детето си!

Държа да отбележа, че лекарството ще се взема непрекъснато минимум 1 година време (може и 2 години), затова ми е належащо да намеря пречистения вариант, т.е, само Инфектотримет, който го има само в Германия/Австрия. Дори педиатърът ни посъветва, ако може, да си го набавим!

# 188
  • Чикаго / София
Цоне мерси много за линковете. Полезни ми бяха.  Hug Ама преди година ли беше това, явно бързо ми минава времето.  Simple Smile Ама защо така ги изтри?

НАДЕЖДА*  не мога да помогна с инфо, съжалявам.

# 189
  • The QC to be!!!

Да, ползвай този уеб сайт: http://goldpharma.com/search/ Могат да изглеждат странни, но работи. Приятел го ползва за лекарство до САЩ.  Peace Бързо оправяне на мъничето.  Praynig

Статут, доход?
Такива програми няма, но има други варианти.  
Solley дай clue моля?

# 190
Бейби, имам инфо само и единствено за Ню Йорк. Трябва да си резидент на щата и под определен доход. Ако все още те интересува, пиши ми на лична. Както отбелязах вече, държавни програми и фондове в САЩ няма.

# 191
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet
Поръчахме на  Bruder, не ми се ходеше по магазините.

Банана имат 40%off на всичко(поне вчера) и JCrew-30%.

# 192
Банана имат 40%off на всичко(поне вчера) и JCrew-30%.

Това са най-изгодните намаления на тези магазини за годината. Ако човек е чакал досега да си напазарува за зимата, излиза много изгодно, защото чистят зимната стока, за да направят място за пролетната колекция. Имаше намалени много неща + тия 30 или 40% още надолу. Сега остава само да се науча как да отличавам добрия от скапания памук на дж. крю.

# 193
Kim Jong Il is dead, дами. Не мога да не отбележа.

Бенс, Bruder са хубави.  Peace Ще ви хареса. Прегръдки!  Hug

# 194
Kim Jong Il is dead, дами. Не мога да не отбележа.

Уау! Тръпна в очакване на официалния наследник. Много ме вълнуват Кореите  Crazy
Офф, оплесках и цитата хаха

Общи условия

Активация на акаунт