136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 745
  • 715
  •   1
Отговори
# 195
Синът му е наследник, да отбележа, че хич не ме вълнуват Кореиите.

# 196
Цоне, той има 3ма сина. Wink
Kim Jong-un - the presumptive head of state of North Korea in the wake of his father's death

# 197
Е, нещо неточно ли казах? Пък и who cares anyways? Wink

# 198
Ами семействата на около 30 000 американски военни и правителствени служители и онези , които знаят какво имат в Северна Корея  и колко пари , а и 10 мил жители на Сеул, които са на една бомбичка разтояние от границата Whistling

# 199
Цяла сутрин ли го мисли? Laughing

# 200
О, да  Laughing Ползвах и помощна литература  Sunglasses

# 201
Цоне, много си заядлива предколедно.  Wink  Различни хора care, далеч не само военни и правителствени служители.  Peace

# 202
# 203
Я малко да разсея положението...  Готови ли сте с коледните подаръци?  А къде ги криете, за да не ги намерят децата и любопитните "домашни любимци"?  Изпекохте ли коледните сладки  Heart Eyes

# 204
  • САЩ
С подаръците съм готова и ги крия в гардероба. Алекс не се е светнал още да ги търси понеже той си знае че подаръците ги носи дядо Коледа така че няма как да са в къщи. Снощи беше много притеснен че няма да има подарък ами "sack with colD" понеже не слушал. Днеска му мина  Grinning
Сладки не пека. Ще правя тиквеник. Може да купя малко курабии от магазина ако ми хване нещо окото.

# 205
Аз мислех, че Цона се отказа от нас с Държавен Вестник, ама гледам от тук не може  Mr. Green

Сега попрочетох и назад...

сипируми желая на сладък Павел да свикне много лесно и да те изненада  Hug

Агенче весела и здрава Коледа в новата къща!!!

Ние ще сме си у дома с мили приятели на Бъдни Вечер, а на Коледа със семейството!

Подаръците- купени, децата- нетърпеливи  Laughing

# 206
Аз мислех, че Цона се отказа от нас с Държавен Вестник, ама гледам от тук не може  Mr. Green

Правя ти Коледен подарък. Искаш ли? Laughing

# 207
тц, не Цоне  Peace

# 208
  • Чикаго / София
Цоне да не си бременна душа?  Laughing  Кажи си, ще те разберем.

Подаръците за децата са купени - 1чифт Ролери, 1 power wing скутър и една футболна топка. Това са си написали в писмото до Дядо Коледа - това получават. Като са обещали, че няма да се карат а ще шерват. Мъжа ми разбра какво съм намислила да му купя и много ме хвана яд. Казах му, че понеже е много любопитен, нищо няма да получи.  Crossing Arms

На децата подаръците са скрити в мазето, че са обемни кутии и няма къде да ги скрия в нас. Трябва само да ги опаковам тази седмица.

# 209
Ирка и аз си го помислих това  Mr. Green
Подаръците за малчо - част от тях под елхата, големия покрит с надуваймия басейн, другите на път. За баща му ( скрит в шкафа, дано не бръкне само там, че ще ме излови) - всичките ми предложения за подарък бяха отхвърлени, та ще се задоволи само с подарък от брат ми, за който и не предполага, че е изостанал в къщи.  Mr. Green  тези за България - в петък изпратен последния кашон.

На Бъдни вече на гости ( РД) в едни приятели, на Коледа в други. Е отчетох се

Общи условия

Активация на акаунт