136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 779
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
Ах, момичета съвсем ви изтървах  Hug
За много години, желая здраве на вас и семействата ви и много успешна година!

Ирка, много се радвам за новата работа и ти желая много успехи!

Искам да питам Анет за гъбата, ако може да даде инфo и линк от де да я закупя?

Също да помоля Клер да каже за Манука хъни от къде и какви са тънкостите. До сега купувах Новозеландски от iherb organic 15+.

Последен въпрос: Има ли релайабъл сайт за пром рокли и е ли е възможно да закупя от тук и да пратя в БГ. Без да се пробва... страшничко ми се струва.

со уат сипи едно, че съм пресъхнала  Grinning

яна, стискам палци за леко и безпроблемно  Hug

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 06:39 от vanhorne

# 436
 Ванхорн, сипвам Малбек. Как е наследството, спи ли сам вече?

# 437
so what? давай дрехите у нас, ако може и онази кафявата чанта

# 438
so what? давай дрехите у нас, ако може и онази кафявата чанта
чантата сменям за обувки Mr. Green Mr. Green

# 439
уффф, че нямам ни едни излишни  Twisted Evil

# 440
vanhorne ценови диапазон и стил долу горе за роклите? Сайтове има много...ако момичето си познава типа на тялото, особено ако вече е мерило и знае какви кройки й харесват и стоят добре, няма да е толкова сложно, типични пром, както и сватбените, въртят едни и  същи кройки, евентуално леки корекци при шивач и готово.

# 441
Ирка,много хубава случка с работата.Дано все така леко и е кеф да върви
*
leapad ipad-in аз бе бих купила,таблет за цялото фамилия е далеч по-смислено според скромния ми опит с 2те; приложения за деца има камари,от кюмончета,през мат.пъзели и всякакви игри за писане и четене та го ядосаните птици (особено поучителни според стефан).Ние бтв нямаме ни 1,ни 2,само стара липфрог игра отпреди 5 години,пипат я чат=пат,но не повече от 1/месец
*
Ванх,гъбата..ах гъбата се оказа много скъпоценна. Даде ми я на дружка майка и от Вашингтон чак Joy  Може да се купят кефир грейнс от инет или да се потърсят чрез инет-ната  мрежа на кефиро-любители. Децата много го пият,бебето най-паче,докато не ми е омръзнало да беберуткам гъбата ще сме здравословни

# 442
 Аз си заквасвам киселото мляко с кефир и става страхотно, не знам дали има връзка с гъбата, но да си кажа Embarassed

# 443
Аууу, мис Нели нямам идея от цени и рокли в живота си съм обличала рокля 2 пъти  Simple Smile, но да не е хиляди разбира се.

со уат изтървах питието, че ние лягаме с кокошките и сте ъп по първи петли  Laughing

Анет, мерси   bouquet

да кажа, че съм размер 6 след като дадох на Гуд Уилл всички панталони и джинси с този размер  Laughing

# 444
Браво, браво. Сега да издадеш диетата. Laughing

# 445
  • The QC to be!!!
vanhorne чудесни новини! Дай Боже всеки му такива размери.  Peace

# 446
Vanhorn браво за размера и аз съм на опашката за диетата  Wink че с това кърмене станах невъзможно дебела Crossing Arms

# 447
# 448

ужас  ooooh!

Миме, какви диети те гонят пък тебе, имаш да кърмиш тепърва.

Моето отслабване не го пожелавам на никой, тъй като е в следствие на бактериална стомашна инфекция. Искам да съм здрава, дебела и да си кърмя още, ако питате мен.

Со Уат, все още спим заедно с малкия. Наложи се да го отбия за ден и ако трябваше да го сложа и в неговия креват щеше да му дойде много. То и аз така съм свикнала да спя с него, че не знам дали ще мога да заспя дори Laughing

# 449
  • The QC to be!!!
В южните щати е пълно с расисти. Типичните ред некс като се отпуснат да говорят такива ги плещат, че те връщат 100 години поне назад. И на север съм срещала расистки изказвания, но на юг са по смели. Тук ?-са е къде е цензурата в школото и какви ще бъдат сега последствията.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт