136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 776
  • 715
  •   1
Отговори
# 450
 Не е за вярване, че някой си е позволил да го даде това в училище. Моите впечатления са че са ужасно, ужасно внимателни по такива теми. Но си представям смаяният родител като е видял домашното.
 Миме, ти тъкмо роди, ще влезеш във форма.

# 451
Аз някак си намирам разлика между

Типичните ред некс като се отпуснат да говорят такива ги плещат

и задачи по математика в училище. Най-малкото това...

# 452
Е те хората са си написали, че са правили опит за връзки между математиката и социалните науки. Явно са обяснявали за робството в часа по социални и по математика на някой му е хрумнало да повтори понятията.  Laughing За мен най-вероятно просто учителите не са домислили задачите, случва се, не е въпрос на някаква расистка кампания си мисля.

# 453
Vanhorne съжалявам мила, че по толкова неприятен повод си отслабнала  Hug
Аз напълнявам повече сега отколкото като бях бременна Rolling Eyes

# 454
Бенс, точно за теб си мислих и се появи. Сподели някое от твоите минималистични линкчета, че трябва да чистя дрешник, а имам нужда от вдъхновение Laughing

Любимите ми по темата:

- http://www.becomingminimalist.com/
специално за дрехи тук

- http://www.theminimalists.com/

- http://www.everydayminimalist.com/?page_id=3288
 надoлу на страницата има  част - closet talk.

И от кралицата на минимализма-списък със съдържанието на гардероба и:
http://zerowastehome.blogspot.com/2011/06/simple-easy-to-carry-wardrobe.html

Успех. Simple Smile

Ванх, Hug

# 455
Huбава тема за минимализма.Нашата стратегия е че не купуваме никога нищо он дъ спот (освен храна и дрехи до опеделена цена и със специална нужда).Като го помислим обикновено не го купуваме Laughing  Чистя гардероби на 6м,какввото не е обличано от миналия път заминава за дарение.
Зиро уейст много чета и има чудесни идеи,но това за гардероба и е нереалистично-ако ходиш на работа в офис ти трябват поне 5 ката панталони или 3 панталона/2 поли и поне 10ина топс,поне при нас. Ако спортуваш не мож' изкара без 2-3 долнища и 2-3 горнища освен ако не переш всеки ден.
Тенджерите съм ги свела до 3; тиган-1;тв-1 (с радост бих го изхвърлила);мебели-почти 0. Единственото нещо което бащата на децата купува обсесивно са бетерии (все му липсват)..

# 456
 Бенс, благодаря! Нямам жал да изхвърлям, даже ми е хубаво, но имам нужда от вдъхновене за да започна Simple Smile организацията и подреждането на дрешника ми е слабото звено, мнооого слабо.

# 457
  • The QC to be!!!
Стратегия за минимализма - местене поне 1 път на година.  Mr. Green Щеш, не щеш, всичко препиваш... Няма как да не изхвърлиш добър % покъщтнина, домашни потреби и какво ли още не, и все си местиш кашоните с книгите.  Tired Пусто на мен това ми е най-големият проблем. 1 хартиика написана не ми се рецеклира.  Blush

# 458
Стратегия за минимализма - местене поне 1 път на година.  Mr. Green

Работи успешно. Съгласна съм.  Peace Последните 4 години в САЩ се местихме 4 пъти. И пак има неща за изхвърляне, ако трябва да съм честна.
Най-големия минималистичен катарзис бе презокеанското ни преместване. Книгите са "на склад" в къщата на майка ми и баща ми. Тук имаме няколко броя на хартиени носители само, като изключим тези на детето.
Приготвила съм от последното местене няколко доста големи кашона за Гуд Уил, запечатани (!). Време е да ги занеса.

# 459
1 хартиика написана не ми се рецеклира.  Blush

Уф, и аз бях така, но при последното местене не издържах и стоварих няколко кашона книги дарение на местната библиотека. Ей, колко място ми се освободи  Whistling. От тогава наблягаме на библиотеката и Киндъла.

# 460
  • The QC to be!!!
Solley блазе ти за сториджа... Този път се каня като се местя да ги пратя на Бг. Почти всичките са вече преиздадени и имам новите на пдф, но няколко нещо се туткат да ги преиздадат и ще си ги влача.  Tired

Juturna сите си дрехи давам, и цялата покъщтнина, но туй книгите ми са като диаманти за някой. Е последните 4 години и на мен всичките ми книги са пдф, но от преди няколко кашона са ми ужаса и причината за вечните дълги разговори с 1/2та и вечените закани за погрешен адрес да пише на кашоните.  #2gunfire

А да ви кажа колко важни бумаги имаме, че те само са 1 куфар, което вкл и таксите ни от щатите.  Crazy

# 461
Стратегия за минимализма - местене поне 1 път на година.  Mr. Green

Работи успешно. Съгласна съм.  Peace Последните 4 години в САЩ се местихме 4 пъти. И пак има неща...

Мислех си, че съм минималистична с това постоянно местене и изхвърляне, докато не започнах да чета разни блогове по темата и разбрах колко съм се заблуждавала.

Солей, и ние със същият късмет 9 години тук-9 пъти сме се местили.   Simple Smile

Книгите не заемат кой знае какво място, нали са 30на см от стената дълбочина. Мен тия таблети/ридъри яко ме изнервят, ок за навън и път, но като постоянен заместител на книга не са ми удобни.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 15:12 от benson10

# 462
Много е твудно, когато някой се стреми да сведе до минимум непотребните вещи, а другия само трупа и събира. ММ цяла стая като работилница е направил Close и то все защото нещо може да му потрябва
Руми, как е Павел свикнали с детската градина. Моя Пухкавел не иска да ходи на училище, заявили че иска да ходи на парк, да играе електрони игри и да е винаги така Rolling Eyes

# 463
Отново за епилаторитеooooh! Кой какъв ползва и доволен ли е?
Снощи изпуснах моя Браун (от който съм много доволна) и падането бе фатално явно.  Confused Загледах пак техен модел. Същият е като стария ми, само с по-мощен мотор.
Някой с други препоръки?

Бенс, много се надявам да не следваме вашите стъпки - всяка година нова къща. Уморена съм вече, честно. Не че му се е видял края при нас, но поне се надявам да не е толкова често.
Чета и аз минималистичните линкове, които пусна. Някои неща ми идват малко екстремни и едва ли не самоцел.

# 464
  • WA, USA
Аз да си изохкам. Мария, мерси че питаш за детето. Очудващо не е плакал въобще вчера и днес като го оставях ми се смееше, май му харесва с други деца наоколо, а и какичките мисля го мачкотят, защото косата му миришеше на чужд парфюм снощи като се прибрах.
Тази сутрин ме събуди обаче в 3-4 сутринта с една такава метална, тюленска кашлица, че се ококорих. Не бях чувала такова нещо преди през живота си, почетох, оказа се круп, но няма температура. Не че е края на света, ама ми стана толкова криво - калено дете, на кърма и прочие, и накрая - на първия ден и болен. И на всичкото отгоре нямах друга опция освен да го пратя на градина днес, защото нямам дни останали, нито пък мъжа ми.. излишно е да казвам, че се чувствам като  Sick

Общи условия

Активация на акаунт