136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 779
  • 715
  •   1
Отговори
# 420
Ирка, честита нова работа! По вода да върви, много късмет!

# 421
  • USA
Ирка, честито и успех на новата работа! Дано дълго да ти харесва!  Hug

# 422

benson10, благодаря!  Simple Smile

# 423
  • Чикаго / София
Благодаря ви.   Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 04:10 от irka

# 424
Ирка, звучи страхотно!  Още веднъж поздравления и дано да е твоето място!  Още с един въпрос ще те изтормозя, резюмето сама ли го прави или го даде на професионалисти така да се каже?  Аз в момента не търся, но имаше период, в който търсех, бях си пуснала резюмето на няколко места, само ми звъняха по телефона и до никъде не я докарах, по друг параграф си намерих работа.  Усилено ми препоръчват като започна да търся, да си го дам някъде и да си платя да ми го направят професионално...  Whistling
Ей, гледахте ли снощи звездопада?  Аз забравих, ама го сънувах, много вълнуващо беше  Crazy
Айде мацки, лека ви нощ!

# 425
  • Чикаго / София
[ Още с един въпрос ще те изтормозя, резюмето сама ли го прави или го даде на професионалисти така да се каже?  Аз в момента не търся, но имаше период, в който търсех, бях си пуснала резюмето на няколко места, само ми звъняха по телефона и до никъде не я докарах, по друг параграф си намерих работа.  Усилено ми препоръчват като започна да търся, да си го дам някъде и да си платя да ми го направят професионално...  Whistling

Резюмето ми го пипна тук-там една дама която с това се занимава. В училището в което ходех преди, има отдел който се занимава с помагане на учениците да си намерят работа. Дамата която работи там ми пооправи моето резюме. Определено има разлика когато е написано от човек който с това се занимава.

Пропуснала съм звездопада аз.

# 426
Честита нова работа, Ирка!

Имам въпрос-някой купувал ли е по празниците Leap Frog Ipad или каквото се води там.... Мъжът ми ми наду главата да го  вземем, а аз му казвам, че по-добре истински таблет да вземем. Но Златко ми излиза с аргумента,ю, че за истинските таблети нямало достатъчно аппс за деца. Кой казва истината? Laughing Верно ли е така?

# 427
Цонна, свекърва ми искаше да купи на Ейдж за Коледа и аз отказах. Според мен истински е по-добре, много повече възможности, а и и всички можете да го ползвате. Wink
Когато получих моят таблет, първото нещо, което детето ми каза беше, че трябва да споделям с него, защото sharing is good Laughing  Мога само за Айпад да кажа, имат много аппс за деца, и са с хубав дизайн.

Ирка, честита нова работа!

# 428
 Бенс, точно за теб си мислих и се появи. Сподели някое от твоите минималистични линкчета, че трябва да чистя дрешник, а имам нужда от вдъхновение Laughing

Цонна, не мога да помогна и си мълча, пия си едено червено вино и си мълча, ей тъй на.

# 429
И какво сега, so what?, сама ли ще си го пиеш виното? Петък вечер, другарски срещи, това-онова, бива ли така самосиндикално?

# 430
Бенсън, сега ще го накарам Златко да прочете. Laughing Аз за себе си го искам този таблет, но той нещо не ми схваща дебелашкия намек. Егати и ценичките на пластмасовото чудо. Дупка ми проби на главата.

Со уат, ако не си обличала поне една година дрехата имаш правото  да я подхвърлиш в моя гардероб. Laughing

Яне, пием за леко раждане. Аз съм на вода.

# 431
Ау, анатема! Що така?

ianajar, изненада ме с това включване Laughing но пием за леко раждане, да. А другарите ме зарязаха всички и както е тръгнало от ятак ще имам нужда.

# 432
Фестивалът на алкохола приключи. Отново съм нов човек. По два пъти в годината ми се случва. Познаваме се вече, стига въпроси. А, като забременея, ще обява като го приемат в Харвард детето, ми тъй де.. Whistling

Златко каза, че ще ми купи таблет. Ама беше злобен докато  го казваше Joy

# 433

Ама беше злобен докато казваше Joy
щото на трезво не се иска, бейби!

# 434

Общи условия

Активация на акаунт