136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 774
  • 715
  •   1
Отговори
# 465
Руми, не се стряскай от крупа, ужасно е иначе за слушане, но минава... гореща пара и хладен вятър за облегчаване (Анджи и по нощите я вадех в колата на отворен прозорец, защото ми скъса сърцето). Обаче градина  Sad
(в Птиците умират сами имаше случай на круп ако помните и като чух диагнозата на А. колабирах, но се оказа не толкова ужасно)
Имам 2 Брауна и 1 Филипс и ако честно - Филипса го ползвам много повече, макар че Браун ползвам отпреди 20 год. Не ме питай защо - по-удобен и по-безболезен и по-малък...

... в тази къща има твърде много сторидж дори за Плюшкин като мен и пак пропуснах шанса на живота си да изхвърля всичките боклуци неползвани. За капак се сдобихме с пиано и огромно количество книги (хубави) от бившите собственици, които не ми дава сърце да разкарам...

# 466
Solley ползвала съм само Филипс и съм много доволна.  В България го ползвах години, като дойдохме тук го оставих на майка.  Тук вече 5 години ползвам пак същата марка.  Няма счупване, хваща всичко  Peace

# 467
braun silk epil 7. Много съм доволна.

# 468
Не ви ли боли с това скубане:)

# 469
Трай, бабо, за хубост  Peace  hahaha

# 470
 Филипс  Peace

# 471
Не можем изтрай всеки месец

# 472
Конкретни модели, дами, моля! За кои филипси говорите? На сайта им официално има само 2 модела, по магазините - повече. Клер, кой браун 7, има три седмици на УС пазара?

Титина, никога не ме е боляло, въпреки че кожата ми е тънка. Но аз съм с висок праг на болка явно, а и нямам много косми. Даже хич след бременностите.

# 473
  • САЩ
К'ъв месец! В най добрия случай всеки 2 седмици, че и по често. И с това постоянно лято се налага и целогодишно  ooooh!

И аз съм с Браун към 100 годишен, но върши идеална работа. Дори не съм гледала за по нов модел. Доволна съм и гласувам за него.

# 474
Пробвала съм с епилатор - болеше ме ужасно. Иначе години наред с кола маска. От 7 години с лазерна епилация си реших проблема ( очаквах след бременоста да поникнат отново, но не излязоха). Иначе и там болеше, ама нали ми реши проблемите.

# 475
Титина, можеш ли да споделиш повече за лазерната епилация?  Колко процедури трябваше да се правят на една и съща зона, болезнено ли е, скъпо ли е?

# 476
  • Boston, MA
И аз се лазАрирам, имах след втората бременност израстъци, но скоро иншалла ще съм приключила.

Руми, на влага и студ. Сигурно ли е, че е круп, защото на Боби реактивната кашлица (и мойта) звучи подобно, а нея пък студ я активира? Бързо да оздравявате!

ВанХорн, аз препоръчвам ДжейКру за рокли за пром, сега имат и допълнително 30% намаление, материите са много хубави, и роклите са класически кройки (сватбената ми рокля е оттам, и други съм купувала и си ги нося).

По другия въпрос - със сигурност не съм истински минималист, по-скоро се старая да живея с по-малко и качествени неща. Като се завлачим някъде, все пълня колата с багаж за нас и децата, нали не го нося на гръб, а приятелите ни от НЙ с белия апартамент Laughing  пътуват за една седмица с един сак за четиримата. Знам си, че ме гони комунистическото наследство на недоимъка, става ясно, ако ми отвориш парфюмно-козметичните богатства (подредени като от сериен убиец, според ММ  Grinning).

# 477
Аз съм с Филипс Сатинел модел отпреди 12 години някъде - доволна съм, но само този съм ползвала, не бих могла да сравня с Браун.

# 478
Аз съм го правила преди близо 7 години в Канада. Там си беше доста скъпо. Тук гледам страхотни дилове . Имам направени 4 сеанса ( почистване навсякъде). Най- трудно беше на мишниците. Болеше ме особено първия път, но за там е виновен мъжа ми ( не разбрал, че след като се намажеш преди третиране, трябва да увиеш във фолио). После след една почивка в Мексико бях поизгоряла, но това заради тена- вайно е че не ми останаха белези.

# 479
Солей, екстремни са и за мен, но в същото време точно това ме кара да действам, иначе най-вероятно въобще не бих ги забелязала. Simple Smile

Ха-ха, Бубка, точно твоите приятели мислех да спомена, пазя си списанието с тях, периодично си го разглеждам и още ме вдъхновяват.
Само с козметиката съм го докаралa до истински минимализъм.

Епилатора е садистичен уред.  Crossing Arms Laughing

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 19:33 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт