136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 769
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
  • WA, USA
Бубка, вашата кашлица от астма ли се появява? Аз го диагностицирах с круп Laughing няма време за лекар сега. Ако вдигне темп. ще го заведа, но засега ще се мъчим сами да се оправяме.

# 481
руми,повечето неща с мъниците изглеждат/звучат по-фатално от реалността..първата зима извън дома е хел,независимо дали на 3м или на 5 години (се оказва,аз инак мислех че е,но опитът в последно време туй сочи)..като на кучета им минава,чисто нови са както казва бащата на моите деца,но нашите нервички няма кой да върне-та,споко!Интересно е че се обръгва и на това,аз 1 с което не мога до ден днешен да се помиря е на стефан температурата к за 10мин е от нормална до 104+,убива ме как го прави..
*
braun на 14 години,пушка
*
5 чиляка пътуваме на море с 1 куфар,като си похарчим дайперите и място ни остава за мидички и рапанчета Laughing Как мразя стокааааа..

# 482
  • Boston, MA
Боби и аз имаме reactive airways disease, което е нещо като астма, но е реакция не алергична, като при астмата, а от вирус. Обикновено се появява, ако като малки децата карат РСВ http://kidshealth.org/parent/infections/lung/rsv.html
Кашлицата е различна, но може и да не е баш, хубаво е доктор да го чуе, за да прецени дали добре диша. Но и ти може би можеш да го прецениш. Да не му е трудно да диша.  

# 483
# 484
  • The QC to be!!!
Epilator- http://www.amazon.co.uk/Philips-HP6578-Perfect-Rechargeable-Epil … 219370&sr=8-3 Дойде с 1 малко за пътуване, но без илюминационната пинсета. Доволна съм. Преди мн. години ползвах Филипс в Бг., но тогава не бях доволна. Този го ползвам от няколко месеца, и за сега не е отказал. Идва с няколко приставки, лесни за сменяне и почистване, удобни, но аз ползвам само 1 от приставките - тази за повдигане и масаж комбо дето е.

# 485
  • WA, USA
Благодаря ви за подкрепата! Аз го преглеждах снощи за цианоза и гледах и гръдния кош (когато е много затруднено дишането ребрата изпъкват при вдишване) и не забелязах нищо обезпокояващо, но се въртя отвреме навреме, и изплакваше, което ме навя на мисълта, че може би му е трудно да диша. Ще видя как е довечера като го взема и ако няма промяна може би ще го заведа до ържънт кеър да му проверят кислорода. Педиатъра му работи с моите часове, а тази седмица ми е просто невъзможно да се колна аут.
ей затова се чувствам отвратително и ужасна майка, и понякога се чудя за какво ли ми е това образование и работа, и прочие като на децата си не мога да обърна елементарно внимание Cry

# 486
ей затова се чувствам отвратително и ужасна майка, и понякога се чудя за какво ли ми е това образование и работа, и прочие като на децата си не мога да обърна елементарно внимание Cry
Не си причинявай това. Ти си най- добрата майка на твоите деца  Hug

# 487
  • Boston, MA
Моля, не се обвинявай за неща извън твоя контрол. Децата боледуват непрекъснато, колкото и да ни се иска да не е така.  Hug

# 488
Здравейте, момичета  wavey
Наканих се най-сетне да се присъединя към вашите редици - не за друго, ами щото гледам, че се опитвате да изпишете темата, та да взема да помогна  Laughing
В Чикаго съм, вече повече от 7 години.
Малката ми душичка Ким се роди тук на 01 Март миналата година Simple Smile
 reverance

Руми, и Кими направи круп преди Коледа... Знам колко ужасно звучи  Confused Тя покашляше съвсем леко по един-два пъти на ден няколко дена преди това и аз си мислех, че е от сухия въздух. Въпросната нощ си беше заспала както обикновено и час по-късна се събуди с тази ужасяваща кашлица... Тогава даже не бяхме сигурни дали е кашлица - звучеше толкова страховито, дето казваш като лай на куче или тюлен (обикновено така го описват). Струваше ми се че не може да диша и не знаех дали ще може да си поеме въздух следващия път - така си изкарахме акъла с ММ  ooooh! и хайде веднага в спешното... Докато стигнахме до там тя се прокашля един-два пъти, но не беше толкова зле. А там докато чакахме пък не се закашля и веднъж  Crazy Казаха ни, че е нормално да е така - от студения въздух се е успокоило положението... Иначе казаха, че вечер се обостряла кашлицата. Мериха и кислорода и всичко беше в норма. Било вирусно и съответно не и изписаха нищо. Казаха, че звучало по-страшно отколкото е и да я изведем на студен въздух ако се случи пак  Peace

Кими на градина не ходи, но ходим по плей групи и бейби тайм в библиотеката, от където лепим тия гадости  Sick Аз повече от нея, но от преди Тенксгивинг ту тя, ту аз сме болни... Да се оправяте по-скоро и не се обвинявай!  Hug Няма с какво да му помогнеш на Павел - ще му мине  Hug Ако много кашля можеш да пробваш нещо хомеопатично за кашлица  Peace

# 489
vanhorne не знам за конретно пром сайтоветe, но покрай други рокли от долните имам впечатления:

asos.com ако иска нещо по-скоро късо и модерно, вместо типична дълга рокля. BCBG  както къси, модерни, така и по-дълги и класически, повечето  им модели успяват да избягат от  пром вид. davidsbridal.com - от най-типичните пром, с лъскавите материи и камъните и стандартните кройки, за този вид рокли цените им са в ниския край, като качеството е задоволително, само къстъмър сървиса им е хит ор мис. nordstrom имат не много голяма селекция, по-семпли, и отново с доста добри цени.

Определи си бюджет някакъв, ще ти спести много време. Бях вчера по булчински магазини, хвърлих и едно око на пром секциите, ами лъскави истории като в БГ, не ми се сториха много различни.

# 490
  • USA
Аз също имам на Браун епилатор, но не знам кой модел, много е стар- има поне 8-9 години. Върши страхотна работа, но и мен много ме боли Sick. Като дойде време да го ползвам и цялата се изпотявам, още преди да съм почнала.
Бенсън, ти имаше като нашия овлажнител за въздух, как почистваш контейнера отвътре? Нашия се покрива с един оранжев слой и не става само с оцет и вода. Какво ли не правя, където не достигам си е мръсно. В този апартамент водата е ужасна, не знам защо така. Освен с филтрирана вода да пълня, но не ми се играе всеки ден.

Като ви слушам с такова местене всяка година, направо не знам как го правите. Ние се местихме за първи път и ни се разказа играта. Сигурно защото нямаме опит, но беше ужас.

# 491
maimun77, ако съм разбрала правилно става въпрос за хюмидифаър, нормално е да прави този слой и посачинки, на опаковката обикновено си пише да НЕ се използва  дестилирана вода;)

моя епилатор е като този който е показала Clairette, става, има нещо за обезболяване и може да се ползва и под вода (не съм пробвала).  Най-големия плюс за мен е че може да се изплзва без кабела.. но пък може би всички по нови са така. Имах един браун повече от 7-8 години преди този;)) още си работи супер, просто го бях загубила из багажите

Ние успешно се преместихме в покрайнините на Сиатъл и въпреки притесненията относно климата тук, мога да кажа че съм много щастлива за сега. Времето в момента (с риск да го джинксна) е като Май месец в Торонто, всичко е зелено, от време на време пуска по малко дъжд но почти не го отразяваме тъй като дори не е студено.. сигурно съм живяла твърде дълго в Канада но +4 градуса си е пролет за мен;)))

Много ми се иска да се запозная с някоя бг мама от Сиатъл и околностите, моля ако има такива в темата да си признаят веднага

# 492
Румка, не си го причинявай моля те  Hug. Стискам палци сладък Павел да се оправи бързо!!!

МисНелли, Бубка, хиляди благодарности   bouquet

за епилатора и аз като Бенс  Simple Smile

# 493
Гаргамелчо, помислих, че съм отворила канадската тема. Laughing Честито ви местене, да пуснеш снимки.  Wink

Zоie, добра среща и тук!  Grinning

Мен ме изкушават (чикагска мафиотка Mr. Green) да си купя браун 7681, изглежда супер, но май не работи вързан в тока, а трябва да се зарежда. Мисля, че на Клер/Гаргамелчо също е такъв модела. Бих предпочела да може да работи и вкл, но явно заради "подводната" опция не става.

Руми, по-добра майка си от хиляди други. И най-добрата за Иво и Павел.  Hug

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 07:13 от Solley.

# 494
  • Чикаго / София
Руми, стискам палци Павел да оздравява бързо.   Hug 

Епилатор Браун 5280. Доволна съм. Вече 4 години го ползвам. Преди това бях пак с Браун от преди 10 години модел.

Гаргамелчо, честито ви преместване. Дано скоро намерите компания.

Общи условия

Активация на акаунт