136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 766
  • 715
  •   2
Отговори
# 495
Маймунче, ние не го използваме постоянно и нямаме такъв проблем. Понякога използваме вода от Брита, не знам това дали помага, и нашата е ужасна сутрин в душа мирише на хлор като в басейн.

Руми,  Hug.

Гаргамелчо, добре дошла! Сиатъл и района са ми любими, мъжа ми е от Такома, за съжаление не посещаваме често семейството му.

Zoie, добре дошла и на теб!

# 496
  • USA
Гаргамелчо, добре дошла и от мен! Дано да се чувствате все така добре в Сиатъл.

# 497
Гаргамелчо, писах ти на лични  Peace
И аз съм с епилатор на Филипс, от БГ си го нося, малко е поизгризан, но си работи супер. Ако щете вярвайте, но си мислех, че тук не ползват епилатори и съответно не се продават  Embarassed. Когото и да съм питала, винаги ме изглеждаха с едно такова подозрение и ми отговаряха, че подобно мъчение не биха си причинили Simple Smile))

# 498
Zoie, добре дошла!
Гаргамелчо, радвам се за вас Simple Smile

С епилатора и аз като Терминатор - Филипс от Бг.

# 499
  • WA, USA
Благодаря на всички за милите думи и подкрепа, знаех си че ще ми олекне като си го кажа.
По-добре е тази вечер, закашля се един-два пъти само, явно е по-лека форма на каквото и да е. Не диша тежко, може би съвсем леко затруднено, но той си има сополи от два дни, може би от зъби.
Няма температура.
Иначе вчера си е изял млякото и храната, която са предложили. Първият ден се е оглеждал повечко. Храната не е супер по моя вкус, но не може всичко да е наред. Слагат го на гърне както помолих. Ползват му пелените. Оставят го бос да върви както се разбрахме. И най-важното е че не е плакал въобще два дни, явно е доволен, макар и да не се чувства в отлична форма. Има вече едно приятелче, което се залепя за него още като го оставим.
Иво също се е вписал в гупата много добре, и всички му знаят името. Той обаче не е доволен много от нещата, които учат Rolling Eyes но май повече драма го играе, защото като му прегледам дневния рипорт си ги занимават достатъчно.
Така че до тук с моите детско градински драми. Благодаря ви че ме изслушвате всеки път Hug

Гаргамелчо, честито ви преместване!

И мен взе да ме стяга шапката тук нещо. Още някоя друга година и се надявам да се преместим някъде другаде, да видим и друг живот, не само сърнички и разни други горски обитатели.

# 500
Добре дошла на Zоie.
С Браун много ме боли като се щавя,щипе и скубе едновременно, пак да си кажа за филипса за мен е безболезнен.
Руми, да оздравявате и успех в градината.
Гаргамелче, все така щастлива да си.

# 501
От вчера се чудя и ще питам - защо имате по 2, че и 3 работещи епилатора?  newsm78 Каква е нуждата?

# 502
Как и за какво да използвам coconut oil? Доволни?
 За красотни процедури  става на въпрос,  не за в кухнята.

Солей, consumerism. Mr. Green

Шегувам се. Hug

# 503
benson10  - за тяло, вместо лосион, нанесено на влажна кожа след баня, омекотява чудесно. За коса - преди баня, обилно навсякъде за мин. 30 мин. под шапка за баня и кърпа, на влажна най-добре ако е суха косата, пак омекотява и помага с хидратацията.  След баня може да се разтъркат буквално няколко капки по влажните връхчета. За лице за мен лично не е от най-удачните, но и там може да се слага по принцип.
 Ако харесваш ползването на чисти масла, ще си много доволна, богато масло е. А ший е още по-богато и готино. Но по принцип е малко повече хамалогия, и ако някой е свикнал на леки бързопопиващи консистенции, преминаването към масла може да е трудничко. АКо не си сигурна дали ще ти хареса ползването на чисти масла, вземи най-добре течно такова, не от твърдите, примерно арган, жожоба, ако не ти допадне чисто може малко по малко да си го смесваш с конвенционалните продукти, обогатяваш ги но си запазваш част от удобството на апликацията им.

# 504
benson10 ние преди много години ходихме на море и вместо плажно масло ползвахме кокосово.  Твоето е олио, но пак може да свърши работа.  Хванахме невероятен тен  Peace

# 505
Жив и здрав Кристофффф Провокаторно-Агентски. Весел празник на домочадието в новата къща от нас!
*
с косос,авокадо и сусам ойлс само готвим,с алмънд се мажем Grinning
*
руми,според моят опит-читава храна у дома 3/ден като цяло успява да бие джънка в градините (2/ден),но питай дали не можеш да дадеш рестрикции какво да яде/пие и какво не,доста места позволяват и се съобразяват вече
*
смешка-лелята дето гледа бебето ми вика-Анна,пуп на Сами е много различен от този на другите деца,аз такъв не съм виждала,сигурно защото яде "твоите храни",а не спагетиос и хот догс..притеснена беше жената,видиш ли Laughing

# 506
...сигурно защото яде "твоите храни",а не спагетиос и хот догс..притеснена беше жената,видиш ли Laughing
hahaha hahaha hahaha

# 507
  • USA
На мен пък изобщо не ми се мести. Мисля, че ако ми се наложи някой ден да се местя, много трудно ще се разделя с Калифорния.

Анет, много смешно за #2. Интересно каква е разликата? Simple Smile

# 508
мишки  едно и също е, няма коконът бътър, просто на анлг. си е ойл, не знам каква е логиката но не става въпрос за различни форми.  Примерно какаовото и на двата езика си е масло, ший също, докато аргана и бадемовото на български са  масло, а на английски ойл...За плаж става ако целиш да направиш тен и го ползваш разумно, ако си супер бял и се изпляскаш на плажа цял ден най-вероятно ще  спиш после на простира  Laughing Маслото от ший обаче се води че има естествен фактор и пази по малко, но лично не съм тествала.

С удоволствие ще се преместя пак, но в друга държава. Или поне в коренно различен щат, да ми е ново и интересно. Засега не се очертава, но ако пуснат пак визите за Австралия, мнооого мислене ще падне.

# 509
Ох, как ви се мисли за местене?  Ние за последната година и половина се местихме три пъти.  Втория беше баш на Бъдни вечер, а третия в друг щат, сега се водим реднекс  Crazy  Много е изтормозващо, на мен много ми дойде.  Пети месец сме тук, още имам неща, които не мога да намеря  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт