136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 761
  • 715
  •   1
Отговори
# 510
  • The QC to be!!!
Ох, как ви се мисли за местене?
Винаги готова!  smile3548

И аз като Солей да попитам, ко прайте с >1 епилатор?  newsm78

Агент, жив и здрав да е бъдещият №1 президент. Да ви радва и да расте щастливо дете в новият дом.   ura Чакам снимки да знаеш!

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 19:55 от Baby*

# 511
Честит рожден ден на Крис!   party041 Tada Здрав, спокоен и красив модел на майка си да расте!  Hug Искаме снимки!  Flutter

мишки  едно и също е, няма коконът бътър, просто на анлг. си е ойл, не знам каква е логиката но не става въпрос за различни форми.  

MissNellie, има разлика. Цитирам от друг форум:

Цитат
Има и олио, има и масло:
http://realrawfood.com/products#coconutbutter

What's the difference between coconut oil and coconut butter?

Some producers use "coconut oil" and "coconut butter" interchangeably. Generally, these producers call it coconut oil when it's in liquid form, and coconut butter when it's in solid form. The temperature at which coconut oil transitions between liquid and solid states is about 76°F.

Some producers actually grind whole coconut meat until it resembles an butter, even at temperatures above 76°F. Coconut butter that is made in this fashion is a fine alternative to coconut oil for a variety of purposes, such as eating straight from the jar, adding to smoothies, and spreading on bread or crackers. Coconut oil is generally the better choice for skin and hair moisturizing, cooking with, and creating any recipes that are more liquid than solid, such as salad dressings.

http://drbenkim.com/coconut-oil.htm

Цитат
...разликите coconut oil vs coconut butter.

Цитат
Coconut butter has the flesh mixed in. ... coconut butter is almost like a coconut candy! It's flesh and oil mixed together

Цитат
coconut butter has some of the COCONUT meat in it... so it's a heavier meatier yet smooth consistency...

think of the difference between say -- peanut oil verses peanut butter...

that's what you have with coconut oil and COCONUT BUTTER ....

coconut oil is considered coconut oil whether it is in liquid form or solid form. I believe it starts to melt at about 72 degrees??? or something like that... but the properties are the same... it is the PURE oils from the COCONUT -- no meat. just oil.

The health benefits are also different, since the butter does have some of the meat in it. So ... you would add some benefits (those that you would be gaining if you ate some of the coconut meat). but remember... the amount of meat added of course is minimal.

aaand... if you want the benefits of the coconut meat --- the best way to truly allow your body to enjoy all the health benefits would be by eating the RAW -- FRESH MEAT!

Сетих се да допълня нещо. Не намерих оригинала на английски, но все едно.
Качественото кокосово олио трябва да е също твърдо и само на топло да се размеква. Всички шишета, съдържащи течно кокосово олио са смес от кокосово олио и някакво друго + вещество, което да държи втечнено кокосовото олио.
Аз си купувам кокосово олио в буркан и си е средно твърдо (заради климатика, който е пуснат у нас). Държа го на плота с подправките. Като стане по-топло или си гребна с пръста, се размеква моментално. Отделила съм си в едно бурканче част, която ползвам за козметични цели и седи в банята.

Бенс, ползвам редовно за косата както е написала МисНели и за кожата (след раждането се сдобих със суха коса и суха кожа). Понякога слагам на косата и след баня, предимно като е по-студено и климатика е пуснат на топло и изсушава въздуха допълнително.
От няколко години вече съм козметично само на чисти масла и съм изключително доволна.  Peace

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 19:26 от Solley.

# 512
Честит рожден ден на Кристофър! Да е здрав   bouquet (не мога да повярвам кога мина цяла година)

МиссНели, благодаря за информацията, която споделяш   bouquet

Бих се местила само в друг континент (само и единствено в Европа).

Боядисването на една стая също води до освобождаване на място. Пробвано  Simple Smile

# 513
мерси за топлото посрещане Hug
надявам се да се организираме нещо с Терминаторката:)

# 514
  • The QC to be!!!
Внимавай какво си пожелаваш.  Peace

Гаргамелчо добре дошла и от мен.  Peace

# 515
Обожавах да се местя, докато не се роди щерката. Сега и мисълта за пътуване с ремарке ми тежи. С две вероятно съвсем ще се закрепостя.

Жив и здрав да е бъдещият ни президент Крис Агентски! Искаме документален материал от първата година, майка му да не се ослушва! Архиви събираме тука за историята.  Laughing

Добре дошли на новите мами в темата!

# 516
Внимавай какво си пожелаваш.  Peace

това и още 2 здрави и живи деца   bouquet и друго има, но не мога да се престраша да го изрека.
Колкото повече години минават, толкова по- трудно ми е да преглътна разстоянието (време за път до родителите ми. И по дяволите, не съм лигла, отраснала до полата на майка си  Crossing Arms

Гаргамел, Танита е в Сиатъл. Става интересно. Прекрасни фотографи, единият, от които и перфектен кулинар. Ще следя с интерес Simple Smile

# 517
  • САЩ
Моля дайте ми идеи за лънч бокс в който храната се запазва топла. Имаме един в който слагам охладител и пращам студени неща, но искам да мога да му изпращам и топъл обяд, а идея нямам в какво. Знам че се е разисквал въпроса и тогава не внимавах, но сега помагайте, плииииз  Grinning Гледах разни из амазон, но често коментарите са че трудно се отварят капаците когато храната вътре е топла, а нали това е идеята. Та искам нещо изпитано и ползвано за деца.

До скоро за по лесно му плащах за обядите и ядеше това което им носят в градината, но миналата седмица учителката казала на мъжа ми че нашия много често не си ядял въобще обяда понеже не го харесвал и сега съм в шах. То че е злояд е така ама все си виках като е гладен и няма друго ще прояде, но явно техниката ми не работи. Та сега трябва да му пращам от в къщи ако не искам да седи гладен.

# 518
Честит Първи Рожден Ден на малкият агент и бъдещ президент! Heart Eyes Да е здрав, късметлив и умерено палав!

Мерси много за отговорите.  bouquet
В микровълнова ли разтопявате?

Половината пъти местенията ни са били свързани с университет или работа, другите-жилището не ни е харесвало. Сега искаме да останем на същото място, но хазаина повече от месец не ни отговаря. Колкото и да се оплаквам от него в същото време по-добър вариант няма в района. Tired

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 23:53 от benson10

# 519
В микровълнова ли го разтопявате?

Сакън.  Stop Да даваш пари за органик екстра върджин и не-знам-си-какво и да ползваш микровълнова няма никакъв смисъл.
Кокосовото масло се разтапя за секунди на дланите ти. Не е като какаовото. Просто дръж буркана на стайна температура, консистенцията му трябва да е по-скоро твърда, но като бръкнеш с пръста се отделя супер лесно и буквално за секунди става на олио в дланта ти.

# 520
Благодарности. Hug
Точно май с какаовото се обърках и мислех, че е доста твърдо.

# 521
Не ви ли боли с това скубане:)

Никак.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 20:42 от Apples ate Pickles.

# 522
Гаргамелски - добре си ни дошъл в Ам тема Simple Smile Снимки и тук обичаме и гледаме, хубави деца най-паче!

Благодаря за милите пожелания! Бъдещият президент си дуФФФна свещичката, активно асистиран от сестра си, върл негов поддръжник и мейн гуру  Crazy  Някой следи ли полит. игрите на републиканците, че да оплюем демагогията им - как смеят да плюят по виден капиталист като бат' Ромни затова, че е екзекютвал капитализъм по учебник!?!  Crazy Crazy Crazy

Епилатори - 1 в София, 1 вкъщи, 1 в куфара (купуван поради забравяне на основните 2). Бг епилатор си ползвам без проблем и тук с конвертор на напрежение(reverse convertor, radio shack) - мислех, че всички го правят?!? Не ме боли, висок праг на болка, с Филипса е една идея по-приятно... и ме мързи да търся моделите, единият беше топ, другите - евтини.

Да се местя не обичам, да пътувам обожавам... с деца определено е по-интересно и по-изтощително, но не се умира, за съжаление  Crazy

Хитрушке, и като пращам манджа пак не яде. Сега пробвам тактиката да пращам само по 1 до 2, за да няма избор и да не се назлъндисва толкова.

ПС Ето този:
http://www.ebay.com/itm/NEW-Radio-Shack-Reverse-Voltage-Converte … 2679047%26ps%3D54

За Сан Диего заминавам отма, само да намеря отнякъде 2-3 милиона за хубава къща, пък частното образование ще го изработим!

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 04:58 от Agent Provocateur

# 523
  • Чикаго / София
Честита годинка на Крис! newsm59 newsm38 newsm67 newsm67

Да ви е здрав и късметлия!  bouquet

И аз една година си ползвах епилатора който си донесох от Бг с конвертор. Работеше си екстра, даже още си работи. Браун е, купуван преди ммммм близо 16години.  Crazy Но преди 4 години реших, че е време да се обновя с нещо по-съвременно и определено имаше разлика. С новия /нов, нов, вече и той е на 4г/ става по-бързо и по-безболезнено. Стария още си го пазя за всеки случай.  Преди месец-два нещо новия ми "издаде багажа" по средата на процедурата, та добре, че в шкафа си отлежава старото другарче, та ме спаси, докато мъжа ми ремонтираше по-малкия му, и явно по-глезен, брат. Всъщност сега епилатора от Бг направо го ползвам с кабела на новия. И двата са Браун и си става екстра.

От 4 години и половина сме тук и за моя радост само 2 пъти сме се местили. Голяма хамалогия си е, но пък много разчистващо играе за всякакви събрани с повод и без повод боклуци. Сега не ми се мести, ама хич. Най-накрая се задържахме 2 години на едно място и ми се иска още малко спокойствие.

Агентката, при мен тази тактика работи. Слагам 2 най- много 3 неща за обяд. Например онзи ден им сложих мусака, кисело мляко и морковчета. Бяха си почти изяли мусаката, млякото заедно с нея и по 1 морков. Днес бяха на домашна пица, айриян и няколко бейби доматчета - от пицата бяха хапнали по 2 парченца, арияна изпит, изядено по 1-2 доматчета.  Утре ще са на запчени филийки с яйце, сирене и кашкавал, айриян /така ли се пише това чудо  Rolling Eyes/ и няколко малки листенца зелена салата.  Ако им сложа по-голямо разнообразие, само чоплят и нищо не изяждат накрая.

Хитруша аз за топла храна, като мусаката например и разни супички, ползвам малки термоси. Държат храната топла 4 часа и поне според моите деца на обяд им е още топла и приятна за ядене.

# 524
Агентче, честит ти рожденик. Кога мина една година, сякаш беше вчера като сложи снимката прегърнала тоалетната чиния Laughing

Общи условия

Активация на акаунт