136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 887
  • 715
  •   1
Отговори
# 345
Партизанка съм аз. Нищо не казвам.  Whistling

Аз чакам ти нещо да кажеш. Flutter Flutter Flutter

# 346
Айдеееееее бара отворил...
Аз па пия за пръскането по шевовете...

Цоне, четох те аз, ама така някак да ме е страх да го пусна без застраховка  Confused Хем боли хем сърби...
Ще взема да питам в темата за Кайндълите, има ли някой да е получавал така  и какъв е риска....

# 347
Вие по вкус ли съветвате за бежов чорап?  Thinking Гугълвайте протокола, дами.  Wink Цоне, заложи на черно, мама!  Peace

# 348
Златко-мъжът ми стилист Laughing разреши спора-черно. Ама днеска какви pimp-ски обувки хареса, а хей го съвет ми даде. Да пием за чорапогащника сега. Наздраве. Laughing

Едира и мен ме беше  страх да го пусна, но за  пускане с  подпис ми искаха луди пари. Аз предложих на хората този вариант, но те се отказаха. Най-накрая пуснах Кайндъла с американските пощи с някаква бележка с обратна разписка. Още си я чакам . Laughing

# 349
  • Чикаго / София
И аз залагам на черния чоропогащник, Цоне. Хич не разбирам от етикет, ама някак по-ми допада като си го представям.

Ние ще чакаме, който каквото има все ще си каже  Flutter

# 350
Протоколно не знам, но е зимно навън и подкрепям Златко-черно. Simple Smile

# 351
Ей накарахте ме да ходш да чета за етикета в облеклото.  Mr. Green

# 352
  • САЩ
Цоне, а зъба оправи ли го?
За чорапогащника пробвай се и с двата и давай с който се харесаш повече. Аз май също клоня към черен. Сякаш така като си го представя по добре ми изглежда. Но да е много тънък.

# 353
Ама днеска какви pimp-ски обувки хареса
бре,викам,има нов модел ски обувки,пимп,ходя да търся в гугле doh време ми е пак за почивка..
*
пия и ви черпя по една полезна доматена супа  за ски каските на главите на младежите от 0 до 100
*
според моите скромни познания, шарен чорап,пък макар и бежов, е семи строг етикет но-но
*
За Кайндъл не бях чувАла,отивам да се просветя из основи..

# 354
Оправихте ли чорапите вече?  Laughing Цонне, за черен съм.

Имам питанка. Опитвам се да напълня фризера с манджи, за да не готвя веднага след бебето, обаче ми издиша нещо фантазията. Трябва ми храна, която да може от фризера директно да се бухне във фурната (нормална или микровълнова) и да се сложи на масата. Засега имам само кюфтета от кайма, лазаня и домашен хляб. Дайте някакви идеи за зеленчукови ястия и по възможност супи (но не крем-супа, мойте не я уважават). Мерси!

# 355
  • САЩ
Яна, сещам се за пълнени пиперки и сърми. Бях чувала че моя колежка замразява пилешка супа така че може би става. Може да замразиш и тесто, но все пак след това пак ще имаш обработка да го направиш на нещо.
Мъжа ми си замразява сандвичи принцеси. След това само вади и пече във фурната. Стават идеални.

# 356
Допълнение към поста ми за етикета - знаех си че съм права - чорапът винаги трябва да е в телесен цвят. Черният е цитиран като издънка на Хилъри клинтън при посещението и във Франция

# 357
  • WA, USA
Пица, боб, леща, ориз (малко става гаден, но го напръсквам с вода като го топля) стават за замразяване, а още по-добре е мъжа то да се стегне и да ти поготви малко и да те поглези Sunglasses
Също има един уебсайт - meals train -  на който някое приятелче те регистрира и доброжелатели могат да се записват по дни какво да ти донесят сготвено или купено и вместо глупости и 10001 лигавника да ви помогнат реално след раждането.

# 358
Баница също става да се замрази - навяивам я, слагам я в тавата, увивам с домакинско фолио и във фризера
Супи с картифи не стават според мен за замръзяване- поне часта им с картофите е гадна.
Иначе имам пълнени чушки, мусака, пиле фрикасе ( месото е накъсано, зеленчуците нарязани и всичко е залято със сос бешамел), супа топчета, телешко варено, шкембе чорба  Mr. Green, хляб, тесто.

# 359
  • Boston, MA
Момичета,привет от България!
Връхлитам в уютната ви темичка с конкретен въпрос-изпращали ли сте до БГ парфюми/знам,че е забранено Blush/ и за колко време пристига пратката?И още нещо-подарък ли трябва да пише и попълва ли се митническа декларация?Парадокса е,че аз поне 10пъти съм поръчвала от fragransex.com и съответно съм си получавала парфюмите безпроблемно...

Аз ги пускам парфюмите без да ги обявявам, на късмет.

П. С. Винена рокля, черни пони обувки, черен гердан И какъв чорапогащник да турна-черен или бежов? Споделете.

Черен, плътен! С тънък, бежов или черен, е лелинско, по моите разбирания. Освен ако не отиваш на супер строго-протоколно парти.

Общи условия

Активация на акаунт