136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 887
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
Погледнах Херцогията на Кембридж как се е барнала за Коледа и тя със черен плътен чорапогащник. Аз ще ходя на сватба утре. Не знам дали събитието преполага такава дебелина на чорапогащника. Гледам я момата на тази снимка и се  чудя и мая.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2078602/Kate-Middleton … -Sandringham.html

Без зъбче Хитруша Laughing Нали ти казах, че ще събирам погледи. Laughing

# 361
  • Boston, MA
Перфектна е Кейт, баш това имах предвид.

# 362
П. С. Винена рокля, черни пони обувки, черен гердан И какъв чорапогащник да турна-черен или бежов? Споделете.
Черен, плътен! С тънък, бежов или черен, е лелинско, по моите разбирания. Освен ако не отиваш на супер строго-протоколно парти.

Тъй, тъй - плътен и от мен! А ако роклята и обувките са изключително семпли бих сложила и нещо плътно И фигурално, като намигане в тоалета (сезонът също го предполага). Има достатъчно стилни чорапи (не дебели, а непрозрачни). За сватба строг протокол не бих спазвала, освен ако не е кралска  Wink

Никога не съм замразявала манджи, мъжът готви. В периоди на пълна деградация и мързел ядем и рамен нудълс обогатени с броколи и гъбки  Crazy

# 363
Яна, замразявам вегетарианско чили и тако супа, също и разни печени меса стават, само салата добавяш и готова вечеря.

Цонна, чорапа го обсъдихме, ама не разбрах(ме) къде ще ходиш. sega vidiah, che si spodelila. Simple Smile

# 364
Погледнах Херцогията на Кембридж как се е барнала за Коледа и тя със черен плътен чорапогащник. Аз ще ходя на сватба утре. Не знам дали събитието преполага такава дебелина на чорапогащника. Гледам я момата на тази снимка и се  чудя и мая.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2078602/Kate-Middleton … -Sandringham.html

Нали мъжът и е принц на Уелс, според кралския протокол жените от Уелс са обути с черни чорапи. Леле, какви глупости научих заради чорапите на Цонна.

# 365
Пардон, леко объркване, не утре, а на 31 е събитието. Peace

# 366
Аз съм с Бубка и Агентката по чорапения въпрос, черен, плътен, фигурален.

Агентке, ай сор ви е двора, а?  Laughing И нашия така, само че предимство е, че предишния собственик е бил ужасен тип който целия квартал е мразел. И като се извиним за вида му, само махат с ръка: Абе стига да си чистите снега от пътеката и да косите тревата като почне да ляга, ще сте подобрение.  Всичко изтръгнахме, обърнахме, изравнихме и насяхме, на пролет оувърсиид тревата и ще трябва да правя плана за озеленяването.

# 367
MissNellie погледни дали ПОА не трябва да т одобри плана за озеленяване ( ако имате такава организация при вас де)

# 368
а още по-добре е мъжа то да се стегне и да ти поготви малко и да те поглези

Сакън! Мъжът ми няма да има нищо против, обаче той готви точно пет неща: омлет натюр, леща, варени картофи, пържена риба и борш. Ако трябва месец да карам на това, ша умръ!

Питах за зеленчуци специално, защото моят опит дотук не е особено добър с картофи, моркови, зеле и праз. Само гювеч (чушки, патладжани и тиквички) успешно съм замразявала. Оризът ми пък не се яде след размразяване... Хитруша, като пълниш чушки и сърми, нещо специално правиш ли му на ориза?

Даяна беше прочута с комбинациите си червен/бял/каре костюм и плътен черен чорапогащник, кое не му е по етикета на черния чорап?  Thinking

# 369
  • The QC to be!!!
Агент  Hug Hug Давай снимки от двора, децата, къщата, свекито, бе от каквото си снимала..., и както звучи имате добри съседи. Да знаеш обаче, че по голямо спокойствие от собствена къща, самостоятелна няма, поне според моят опит де. Голям двор, съседа да е на не по малко от 100 метра, и сред борове...  Grinning

Цоне what's up with u & weddings? Ко май държиш рекорда по ходене на сватби тук.  Whistling Аз през живота си я има, я няма съм ходила на 5 сватби. А ти през месец все по женитби. Ако е еврейска пак, да знаеш, че ще си на отчет.  Laughing Така се кефих на предните клипчета дето сподели, че чак се хилих сама колко са забавни.  Peace Айде, приятно, пък какъвто и чорап да сложиш, няма те върнат я... може и без.  Wink

ianajar аз съм замразявала само туй дето съм си го купила замръзено и се вика зеленчук, вкл. и праз, картофи, моркови, зеле, спанак, и т.н. Тук е мн. популярен нарязан и замръзен праз, както и чушки на парчета. Замръзявала съм и сърми, и пълнени чушки с ориз, и само ориз, и боб готвен. Но у нас капризи няма, ядем всичко.  Mr. Green

# 370
  • САЩ
Яна, не знам какво имаш предвид под специално приготвяне на ориза в сърми и пълнени пиперки. Готвя ги както ги готвя и замразявам. Честно казано веднъж съм го правила когато бях се приготвила за доста гости, а те не всички дойдоха и остана много. Тогава замразих, но честно казано след това ставаха за много гладни хора, но не бяха като прясно сготвени. По принцип не обичам да замразявам готвено. Готвя колкото да се изяде.
А след моето раждане мъжа ми готвеше под мое ръководство от дивана  Mr. Green Аз диктувам какво и как да слага и така. Добре се получаваше и не останахме гладни. Та помисли и за този вариянт  Wink

# 371
Едно запитване към майките на поотрасналите деца. Можете ли да ми препоръчате приставка за дъска за тоалетна чиния.

Аз харесвам от този тип http://www.thingamababy.com/photos/uncategorized/2008/10/15/potty1.jpg , но на марката Bemis, има ги в хоум дипо  Peace

# 372
Здравейте, споделете, моля, някои нови късметчета за баница на английски (може и на испански - да сме билингвисти  Laughing )  . Намерих една темичка от Тандури , но ако имаче някои нови идеи... Събирам и идеи как да прекръстя руската салата, така че да не я наричат комунистическа  Laughing

# 373
Руснаците казват на "руската салата" френска. И са учудени, че ние ѝ викаме руска. Ако искаш опитай така.  Grinning
Късмети на английски - ползвам тези на Тандури.  Peace

# 374
Златко-мъжът ми стилист Laughing разреши спора-черно. Ама днеска какви pimp-ски обувки хареса, а хей го съвет ми даде. Да пием за чорапогащника сега. Наздраве. Laughing

Едира и мен ме беше  страх да го пусна, но за  пускане с  подпис ми искаха луди пари. Аз предложих на хората този вариант, но те се отказаха. Най-накрая пуснах Кайндъла с американските пощи с някаква бележка с обратна разписка. Още си я чакам . Laughing

Тенкс Цоне Hug

Лена, за откривател на майонезата се спряга френския готвач Оливие, оттам повечето майонезени салати се наричат френски...
Рунаците правят салата «Оливье», която е нашата руска с добавени варени яйца и лук, без моркови...
Смело я наричай френска Wink
Късметчетата ползвах на Тандури - голямо благодарско за което Hug

Общи условия

Активация на акаунт