136 sparkling ways to celebrate the Holiday Season in USA

• 30 750
  • 715
  •   1
Отговори
# 525
Човек с 3 милионен бюджет за жилище ще отиде в Калифорния,но няма да е в Сан Диего.

# 526
Цитат от Уикито:
"В правописния речник на БАН от 1995 г. думата е айран, но според изданието от 2004 г. е айрян. Освен това айрян е дублетна форма на айран според Пашов, Петър и др. Правоговорен и правописен речник на българския език. София, Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2004. ISBN 954-07-1668-3. с. 1208."

# 527
Човек с 3 милионен бюджет за жилище ще отиде в Калифорния,но няма да е в Сан Диего.

E, аз разбира се говорех за себе си и за своя проектопожелателен бюджет за СА; но за всеки случай направих един бърз сърч и се оказва, че според трулия и зиллоу на 1 четене има 51 имота в Сан Диего, които се продават на цена >3мил. Което ме кара да мисля, че има доста "загубеняци", които живуркат в многомилионните си къщета точно в Сан Диего... хммм... за съпоставка в Бостън се продават 58 имота над 3 мил.

ПС Пак генерализираме яко  Crazy

ПС2: Съсипах политичеката кариера на чавето с тази снимка, как пък толкова добре я помните всички, а!?!

# 528
  • Чикаго / София
Цитат от Уикито:
"В правописния речник на БАН от 1995 г. думата е айран, но според изданието от 2004 г. е айрян. Освен това айрян е дублетна форма на айран според Пашов, Петър и др. Правоговорен и правописен речник на българския език. София, Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2004. ISBN 954-07-1668-3. с. 1208."

Аааа мишки мерси. Мен ме домързя да търся.

# 529
Според повечето хора, които познавам, Сан Диего е рая на земята. Аз не останах толкова очарована, но тия къщета около плажната ивица за по над 3 милиона са ...... нека не се заблуждаваме, прекрасно е там  Peace
В крайна сметка обаче, ако можехме да избираме със съпруга ми, бихме живели в България Simple Smile
А иначе за класацията по най-много местения, мисля, че спокойно мога да я оглавя с 4 квартири (3 щата) за две години и половина Simple Smile (след 4 месеца пак ще се местим, но вече годините ще са 3  Peace)

# 530
А иначе за класацията по най-много местения, мисля, че спокойно мога да я оглавя с 4 квартири (3 щата) за две години и половина Simple Smile

Ще имаш да вземаш  Mr. Green: за 1 година- 1 държава, 3 щата и 5 квартири

# 531
А иначе за класацията по най-много местения, мисля, че спокойно мога да я оглавя с 4 квартири (3 щата) за две години и половина Simple Smile

Ще имаш да вземаш  Mr. Green: за 1 година- 1 държава, 3 щата и 5 квартири

Ако е по желание, аз му викам мазохизъм на това.  Mr. Green

# 532
Никакво желание нямаше- просто притиснати от време и обстоятелства

# 533
Solley. мерси за инфото. Ясно защо не съм го срещала, не се ползва за козметични цели  Laughing С храните ме няма, още ползвам зехтин за готвене, въпрреки че съм наясно ч е не е оптималния  избор.

Агентке, честит рожден ден на Крис!

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 17:30 от MissNellie

# 534
  Честито на Крис Агентски! Здрав и палав да расте! верно лети времето, а все по-красиви ставаме Heart Eyes
И на мен ми се живее  в Европа.

# 535
  • USA
Хаха, оплюхте го Сан Диегото. Много гадно, а  Wink. Нека да ми да дадат една къща в Ла Хоя или Дел Мар и да ми е гадно, викам аз. Агентке, то хубавите унита не са само в Бостън.  Laughing В Калифорния не са айви лийг, но не са за изхвърляне.

# 536
ЧРД на Крис Агентски! Да е усмихнат и палав!
Аз па ни веднъж не съм се местила тук...резил!

# 537
Честит рожден ден на Крис на патерици!

Хаха, оплюхте го Сан Диегото. Много гадно, а  Wink. Нека да ми да дадат една къща в Ла Хоя или Дел Мар и да ми е гадно, викам аз.

Ха, нали  Mr. Green. За Сан Диего специално вдигам гълъбите ей сега ако има работа и после нека ми е зле. С университетите няма страшно - ако дяцата искат Айви лигата, никой не ги спира да се местят на източния бряг Wink

# 538
  • The QC to be!!!
Тези от вас готови да си надигнат дисагите за ЕС... хъм... внимавайте... само туй ще кажа.

Изобщо няма да споменавам за местенията си, че току виж бия рекордите за мазохизъм.  Mr. Green

В Сан Диего съм ходила само 1 път, и мн. ми хареса.

# 539
  • Boston, MA
Честит да е сладък Крис!

Абе всеки с дертовете си. Аз искам да се местя, ама ей така, по принцип, просто ме е досърбяло. Лондон, казах ли ви (бейби сега пак ще ми се смее). Само там за работа. Ако ще е за пенсиониране, светът не мож' да ни събере. Две спални ще са ми достатъчни, благодаря, аз не съм по квадратурата, а по disposable income.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт