САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 591
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
здравейте харесах си това http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-pastille.aspx?pr … n&prodcolor=1 но не ми е ясно как стажа номера с тези кодове кога се вписват  и как разбирате с колко лева е намалението също искам да попитам дали може да се плаща с виза електрон на централна кооперативна банка

Хубаво е да прочетеш първа страница. Peace

4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre speciale и натискате ОК или Enter.
- Ако кодът се е задействал, това моментално ще се отрази в кошницата Ви: ще Ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе допълнително  поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули /в зависимост от бонусите, които дава съответния код/.

Код за намаление на чаршафа в момента няма. Peace

# 211
Бъзикат ли се с тея кодове 20/70 #Crazy

# 212
  • София

Винаги е така.Изгодни кодове за НК към края на зимното намаление ще има. Peace

# 213

а дали ще има нещо останало от нея  Rolling Eyes

# 214
  • София

а дали ще има нещо останало от нея  Rolling Eyes

На теб не ти е първо пазаруване от ЛР.Знаеш как стоят нещата.Никога не е имало изгодни кодове за НК м.декември и януари. Peace Като няма хубави кодове интересно кой ще я изкупи тази НК. newsm78

# 215
Здравейте, може ли някой да ми каже има ли в момента изгоден код, подходящ за намаление на филтрите за кана Брита?Благодаря предварително!

# 216

а дали ще има нещо останало от нея Rolling Eyes

На теб не ти е първо пазаруване от ЛР.Знаеш как стоят нещата.Никога не е имало изгодни кодове за НК м.декември и януари. Peace Като няма хубави кодове интересно кой ще я изкупи тази НК. newsm78
Имам някакви мъгляви спомени от зимното(Тея тъкмо се беше родила) и за това попитах. Blush

# 217
Здравейте, може ли някой да ми каже има ли в момента изгоден код, подходящ за намаление на филтрите за кана Брита?Благодаря предварително!

Ето тези http://www.laredoute.fr/vente-pack-economique-de-12-cartouches-f … 1&secintref=1
се намаляват с код 30902 (25/59) но няма БД- не е много изгодно Whistling

# 218

Ето тези http://www.laredoute.fr/vente-pack-economique-de-12-cartouches-f … 1&secintref=1
се намаляват с код 30902 (25/59) но няма БД- не е много изгодно Whistling

Да, излизат по 7 лв. и малко....благодаря ти все пак, ще помисля  bouquet

# 219
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
опитвам се да намаля това поло , като използвам 43087, но необяснимо за мен, не всички цветове се поддават на намаление.
Тук съм метнала в кошницата всички цветове, а тук съм приложила код. Някой може ли да разгадае загадката? Да не би кода да не действа на продукти намалени с 50 и повече процента  Thinking?

# 220
Здравейте,
дали има действащ код за шопинг при в момента?

# 221
  • Варна
Здравейте,
опитвам се да намаля това поло , като използвам 43087, но необяснимо за мен, не всички цветове се поддават на намаление.
Тук съм метнала в кошницата всички цветове, а тук съм приложила код. Някой може ли да разгадае загадката? Да не би кода да не действа на продукти намалени с 50 и повече процента  Thinking?

Да, не действа на намалените артикули.  Peace

Здравейте,
дали има действащ код за шопинг при в момента?
Не

# 222
Благодаря за бързият отговор

# 223
Момичета, може ли да ви помоля за референтния на тази рокля:http://www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324212422& … 1&secintref=0
До вчера не беше с червена цена, надявам се пак да я променят!

# 224

Общи условия

Активация на акаунт