САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ева, благодаря ти за труда  newsm51
Момичета, ако имам неща само от албанците с какъв код и как да махна доставката?
47899, но трябва да имаш нещо от основния сектор.  Peace

http://www.laredoute.fr/vente-cable-electrique-pour-suspension.a … =1&pos=tg_a_n - кабелчето е най-евтино

тапис, но не всички размери и цветове, някои са албанци - http://www.laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-700-g-m2.aspx?produc … 2&secintref=0

или лот тениски за 4.99 - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-manches-courtes-bebe-et-e … n&prodcolor=1

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 09:57 от Evа

# 361
  • София
47899, но трябва да имаш нещо от основния сектор.  Peace
Този код еднократен ли е?

# 362
имам една бебешка жилетка от основния и една пижама от новата колекция обаче пак не ми маха доставката
тези кодове за БД над 29 евро ми махат доставката и ако всичко е от албанците
май такъв ще ползвам
благодаря ти   bouquet

# 363
  • София
47899, но трябва да имаш нещо от основния сектор.  Peace
Този код еднократен ли е?

Веднъж на акаунт може да се ползва, ако правилно съм разбрала.

имам една бебешка жилетка от основния и една пижама от новата колекция обаче пак не ми маха доставката
тези кодове за БД над 29 евро ми махат доставката и ако всичко е от албанците
май такъв ще ползвам
благодаря ти   bouquet
Ти жилетката  може от основния сектор да си сложила, но ако има такъв знак над снимката , значи е от Албанците.  Peace
За да ти даде БД код като 47899, трябва да имаш в коша артикул с тези знаци -  

# 364
щом е еднократен ясна работата, аз вчера го ползвах на същия акаунт  Hug
сега ползвах 68578 - поръчката ми беше точно за 29 евро всичко от албанците и ми даде БД  Peace

# 365
ползвам кодче за безплатна доставка, отбелязва ми го като активно и че доставката е безплатна,а когато тръгна да плащам и отбележа колимо-то,ми начислява доставка,имате ли идея защо?  newsm78

# 366
  • София
ползвам кодче за безплатна доставка, отбелязва ми го като активно и че доставката е безплатна,а когато тръгна да плащам и отбележа колимо-то,ми начислява доставка,имате ли идея защо?  newsm78
Сменила ли си с адрес на превозвач?

# 367
Запис и от мен   bouquet

Писах и в другатa тема, но да питам и тука, че да съм готова за утре:) -Може ли някой да ми пусне линк от където  да си сменя адреса за доставка, или трябва да стигна до етапа на поръчката и тогава да го направя?

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 16:47 от desiniko

# 368
  • София
Запис и от мен   bouquet

Писах и в другатa тема, но да питам и тука, че да съм готова за утре:) -Може ли някой да ми пусне линк от където  да си сменя адреса за доставка, или трябва да стигна до етапа на поръчката и тогава да го направя?

Смени го предварително.Сложи нещо в коша и мини на 2 стъпка-там го промени.  Peace

# 369
Момичета искам да намаля едно костюмче от нова колекция за дребен, обаче е PRIX VERT дайде отзиви как да излъжа системата  Praynig 

# 370
  • София
Момичета искам да намаля едно костюмче от нова колекция за дребен, обаче е PRIX VERT дайде отзиви как да излъжа системата  Praynig 

Кодове за новата колекция 2012
25/59 ...
30902
30929
30988
30996
Valable pour la nouvelle collection!

Frais de livraison - 5,95 €

Et 30198 -20/75 ; 30201 -20/75 ; 30228 -20/50

свалят PRIX VERT

Няма изгоден код. Peace

# 371
47899 дава безплатна доставка под 10Е, и то не от новата колекция. Пробвах с два броя от детските сиви анцузи за общо 9 Е  Peace

# 372
47899 дава безплатна доставка под 10Е, и то не от новата колекция. Пробвах с два броя от детските сиви анцузи за общо 9 Е  Peace
Аз пробвах и с един брой от този анцуг и пак ми даде БД,но не посмях да пусна такава поръчка,че не знам дали ще я изпълнят.Добавих си нещо,че да мина 10-те евро.

# 373
Аз пробвах и с един брой от този анцуг и пак ми даде БД,но не посмях да пусна такава поръчка,че не знам дали ще я изпълнят.Добавих си нещо,че да мина 10-те евро.

Екипът не е в албанския сектор.......

Еве, Трифонова, благодаря за времето и кодовете!  bouquet  bouquet

# 374
Мисля,че ако плащаш с ПП няма проблем поръчката да е под 10 евр.

Общи условия

Активация на акаунт