САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
на каква стойност трябва да е поръчката зъ да даде БД кода, аз съм сложила в кошницата едни ботуши за 12 евро и ми дава подарък но е  и БД

# 631
Ole, I have not seen that from Moldova, he writes ....
 Yes, very bad so the numbers .... what you ordered?
 Yes, you can swap it here, but someone in your site too ....
 Very sorry for your mistake, hopefully not be repeated!
 Under what conditions do you order ?

I meant to sell the items that will not fit me at my country site, to girls from my city. I can't delivery them to Bulgaria. Simple Smile
We pay DHL home delivery, about 20% from the price indicated at site.
Thanks for replying.  Simple Smile

# 632
Ole, I have not seen that from Moldova, he writes ....
 Yes, very bad so the numbers .... what you ordered?
 Yes, you can swap it here, but someone in your site too ....
 Very sorry for your mistake, hopefully not be repeated!
 Under what conditions do you order ?

I meant to sell the items that will not fit me at my country site, to girls from my city. I can't delivery them to Bulgaria. Simple Smile
We pay DHL home delivery, about 20% from the price indicated at site.
Thanks for replying.  Simple Smile

Is the 20% fee over the amount of your order, the only thing you pay for the delivery?

# 633
  • София
Момичета, моля помогнете ... от ранна сутрин се опитвам да уцеля код за БД не става и не става ... 
Всички ги пробвах - не хващат и това е  Confused, ще ми се изчерпат артикулите ... моля, за помощ   bouquet

# 634
Момичета, моля помогнете ... от ранна сутрин се опитвам да уцеля код за БД не става и не става ... 
Всички ги пробвах - не хващат и това е  Confused, ще ми се изчерпат артикулите ... моля, за помощ   bouquet
аз успях единствено с 47899, но сложих и едно гащетизонче за малката от НК за 8Е. Ще трябва явно да си намериш нещо евтинко от НК  Rolling Eyes

# 635
  • Монтана
На мен и този 31267 ми дава БД но не мога да разбера при какви условия. Принципно слагам само намалени неща и в едни от случаите хваща в други не.

# 636
  • Пловдив
Момичета, здравейте , запис и  от мен и да ви кажа ,че току - що пуснах поръчка с код 31267 на втора стъпка маха доставката , но на трета е начислява отново. Сложих тривки с код 9423389 и тогава и на трета стъпка махна доставката.

# 637
  • София
Всички ги пробвах - не хващат и това е  Confused, ще ми се изчерпат артикулите ... моля, за помощ   bouquet
аз успях единствено с 47899, но сложих и едно гащетизонче за малката от НК за 8Е. Ще трябва явно да си намериш нещо евтинко от НК  Rolling Eyes

ronisum, хиляди благоданости  Heart Eyes   bouquet - добавих едни блузки и стана от раз ... мъча се от 06.00 сутринта  Crazy
Благодаря отново  Hug

# 638
  • София
Нинче, нещо от основния сайт, което да не е със знака на албанците ти трябва!
И пробвай на  2 стъпка дали не получаваш БД!  Peace
Аз пуснах поръчка с центовите и сложих шортите адидас и на 2 стъпка ми даде БД с чечето!

# 639
Jogging bébé et garçon
LA REDOUTE CREATION
1 an - 74 cm
Ref:9810625
 с този бебешки анцунг за 4.50Е ми даде на 2 стъпка с код 31267, а и подарък дава  Mr. Green

# 640
  • София
Нинче, нещо от основния сайт, което да не е със знака на албанците ти трябва!
И пробвай на  2 стъпка дали не получаваш БД!  Peace
Аз пуснах поръчка с центовите и сложих шортите адидас и на 2 стъпка ми даде БД с чечето!

Ева, стана  Heart Eyes  Flutter - сложих едни блузета за малката и всичко друго е за мен  Flutter, добре, че не се изчерпаха  Grinning

# 641
кой е кода за каше  newsm78
ninnann дай да видя блузетата  Praynig

# 642
  • София
53023 - cheche

# 643
Благодаря  Hug, но не ми махна досравката  Confused. Пак пуснах с крем  с тези потници от 2.40 Е дава БД
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-spaghetti-lot-de-2.aspx?pr … 8&secintref=0

# 644
  • София
ninnann дай да видя блузетата  Praynig

ronisum - ето тези: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-bebe-fille … 2&secintref=0 - бяло и тюркоаз  Peace

Общи условия

Активация на акаунт