САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Може ли някой да припомни условията на 44202, че и над 49 е  не хваща намаление 10 евро - какви трябва да са стоките в кошничката?
И до кога е валиден, моля!

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 17:05 от margoto1960

# 436
Аз пуснах с него, работи си! За 91 евро ми беше поръчката. Разпределя се пропорционално на всички артикули.

# 437
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, че въпроса ми е малко тъпичък, но все не мога да разбера, къде да напиша името на превозвача (т.е. съответното лице), в полето на преном или ном и ако е в пренон, в ном моето ли да впиша?
Предварително благодаря!

# 438
Malechka въпроса ти е за друга тема, но ето  виж тук, обикновенно тяхното име е най-долу, твои са само името горе в nom  и prenom http://prikachi.com/images/740/4228740f.jpg

# 439
Macki molq za spe6na pomo6t nqkoi da mi pomogne. kogato vaveda kodoa i premina na ftora stapka ne mi izliza Colisimoto. mozeli nqkoi da mi pomogne. blagodarq vi predvaritelno

# 440
  • София
Macki molq za spe6na pomo6t nqkoi da mi pomogne. kogato vaveda kodoa i premina na ftora stapka ne mi izliza Colisimoto. mozeli nqkoi da mi pomogne. blagodarq vi predvaritelno

Ей,не се научи да пишеш във форума на кирилица. ooooh!

Кой код въвеждаш и до къде пускаш поръчка - БГ или Фр ?
Когато пускаш поръчка с код за подарък няма Колисимо. Peace

# 441
polzvam kod 44202 i sam s frenski adres no nema kolisimo

5 AVENUE ARMAND ESDERS
ZIEGLER PARIS NORD
93151 LE BLANC MESNIL CEDEX
FRANCE

# 442
  • София
polzvam kod 44202 i sam s frenski adres no nema kolisimo

5 AVENUE ARMAND ESDERS
ZIEGLER PARIS NORD
93151 LE BLANC MESNIL CEDEX
FRANCE

Сори !По никакъв начин не мога да отворя коша и да пробвам. Sad

п.п. Имам Колисимо.http://prikachi.com/images/87/4253087W.png

Пробвай с друг браузер . Peace

Май зависи от артикулите в коша.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 19:29 от tedichka07

# 443
  • София
Минаваш на втора стъпка и избираш къщичката Peace

# 444
Момичета,къде изчезнаха детските якета на Verbaudet?

# 445
  • София
Момичета,къде изчезнаха детските якета на Verbaudet?
Кодирани са...

40061 55905
- БД

# 446
Някой може ли да ми даде размери за детски якета на Beneton, просто там номерата са им xs, s, m, l ...не намирам на какво отговарят,трябва ми 7-8 г.....и също ви моля за код,намалящ Beneton, ако е възможно това....благодаря Simple Smile)

# 447
  • Варна
Някой може ли да ми даде размери за детски якета на Beneton, просто там номерата са им xs, s, m, l ...не намирам на какво отговарят,трябва ми 7-8 г.....и също ви моля за код,намалящ Beneton, ако е възможно това....благодаря Simple Smile)

Сбъркала си темата. Laughing

# 448
  • В La Redoute и по света
Каквото и да правя, не мога да стигна до кошницата, добавям продукти, и накрая като искам да отида и да сложа код, ми се появява тази усмихнатата, дето ми омръзна да я гледам.   newsm78

# 449
Каквото и да правя, не мога да стигна до кошницата, добавям продукти, и накрая като искам да отида и да сложа код, ми се появява тази усмихнатата, дето ми омръзна да я гледам.   newsm78

и на мен така,а тъкмо мислех да изпробвам новите две кодчета на Ева и да доразоря семейството  Blush Ако успееш да отвориш и ти се хванат кодчетата, пиши,моля те.

Общи условия

Активация на акаунт