САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • SOFIA
Каквото и да правя, не мога да стигна до кошницата, добавям продукти, и накрая като искам да отида и да сложа код, ми се появява тази усмихнатата, дето ми омръзна да я гледам.   newsm78

Наминахте и в кодовата тема ли да се оплачете, че ви писна 45 страници едно и също да повтаряте в другата тема?  Crazy (Юни, не е лично към теб  Hug )

newsm10   newsm17

# 466
И сега по темата: Най-накрая пуснах поръчка. Явно се е оправил проблема и с начисляване на доставка, въпреки френския адрес. Кодовете, които Ева даде работят, добавих и тях, а вече пречистих и всички, които не работят. Оставила съм кодовете за новата колекция, въпреки, че не представляват интерес в момента Simple Smile
Тоя сайт с невидимите кодове обаче не спираш да си го поддържаш, евала  Laughing

# 467
  • Плевен
Кое му е невидимото newsm78като натиснеш виж кода и се появяват всички кодове...

# 468
# 469
  • София
eто тук  например

смени си браузъра и не й се дърви, защото помага на доста от нас, ти като не можеш да видиш кода, търси си го другаде  Crossing Arms

# 470
Отварям го и с операта и с ИЕ - същата работа, струва ми се че не е в моя телевизор проблема, скоро се коментираше че и други не го виждат.
И не съм аз тази дето се дървя...

# 471
  • София
Отварям го и с операта и с ИЕ - същата работа, струва ми се че не е в моя телевизор проблема, скоро се коментираше че и други не го виждат.
И не съм аз тази дето се дървя...

Мисля ,че се коментираше ,че зависи от интернет доставчика/не знам причината /.

Аз също ги виждам с всички браузери. Peace

Ей Дзвер по-спокойно . Heart EyesНе виждам някой да се дърви.При момичето просто не излизат,а не е само при нея. Peace

# 472
  • София
Ей Дзвер по-спокойно . Heart EyesНе виждам някой да се дърви.При момичето просто не излизат,а не е само при нея:peace:
съжалявам, тедичка, аз съм кротък човек, обаче това ако не е дървене, не знам, как да го нарека - невъзпитание?
Тоя сайт с невидимите кодове обаче не спираш да си го поддържаш, евала  Laughing

иначе е коментирано - при някои излиза, при други не, ясно е че има проблем, но пък при тези, при които излиза е приглено и просто за намиране, не че мен нещо в ЛР ме е грабнало дотолкова, че да го поръчам де Peace

# 473
И сега по темата: Най-накрая пуснах поръчка. Явно се е оправил проблема и с начисляване на доставка, въпреки френския адрес. Кодовете, които Ева даде работят, добавих и тях, а вече пречистих и всички, които не работят. Оставила съм кодовете за новата колекция, въпреки, че не представляват интерес в момента Simple Smile
Тоя сайт с невидимите кодове обаче не спираш да си го поддържаш, евала  Laughing
При мен също се виждат като кликна на "виж кода". Peace

# 474
Девочки, они привязывают определенную банковскую карту к каждому клиенту и с нее нельзя проплатить заказ с другого аккаунта? Вроде раньше такого не было, а сейчас не получается... Sad((
И еще, какой код можно применить на товары с максимальной скидкой? Подарки не интересуют, нужна дополнительная скидка, по типу -10, -20Евро или - 10% со всего. Общая сумма заказа 120 евро. 44202 уже использовала, нужен другой код.
Спасибо!!!

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 00:57 от OlgaMD

# 475
  • София
Аз викам да нападаме новата колекция вече...  Mr. Green
Воала:
31267 -25/39 € от к-я П/Л 2012 и ANNE WEYBURN, MARIANNE JAMES, TAILLISSIME. -20% от PRIX VERT. БД над 10 €  и подарък - SAC ROSE CREME
31348 -25/39 € от к-я П/Л 2012 и ANNE WEYBURN, MARIANNE JAMES, TAILLISSIME. -20% от PRIX VERT. БД над 10 €, без подарък.
54267 54305 54321 54275  -20% от к-я П/Л на AM.PM. и БД и под 10 € с артикул от к-ята. Подарък - CADEAU  BLANC.
54348 54852 - БД с артикул от к-я П/Л 2012 на AM.PM.
49905 - БД над 69 €.

Благодаря на А. Т.!   bouquet

# 476
  • Варна
Девочки, они привязывают определенную банковскую карту к каждому клиенту и с нее нельзя проплатить заказ с другого аккаунта? Вроде раньше такого не было, а сейчас не получается... Sad((
И еще, какой код можно применить на товары с максимальной скидкой? Подарки не интересуют, нужна дополнительная скидка, по типу -10, -20Евро или - 10% со всего. Общая сумма заказа 120 евро. 44202 уже использовала, нужен другой код.
Спасибо!!!

В сайта има код 33359 - -10% без БД

Код  - CZ7J4 -  -10 E /59 E пак без БД

# 477
Аз викам да нападаме новата колекция вече...  Mr. Green
Воала:
31267 -25/39 € от к-я П/Л 2012 и ANNE WEYBURN, MARIANNE JAMES, TAILLISSIME. -20% от PRIX VERT. БД над 10 €  и подарък - SAC ROSE CREME
31348 -25/39 € от к-я П/Л 2012 и ANNE WEYBURN, MARIANNE JAMES, TAILLISSIME. -20% от PRIX VERT. БД над 10 €, без подарък.

Благодаря на А. Т.!   bouquet
Дават подарък и БД над 10 евро с неща от намалението  newsm44 Не с всички, но с определени артикули. Ще уточним кои са те, нали? Simple Smile
Огроооомни благодарности, Ева!       bouquet  bouquet  bouquet
П.П. Възможно е това да е пропуск и да го коригират още днес, както стана с кода за покривката (май беше) миналата година. Така че е добре който иска чантата, да пуска днес.

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 10:19 от РингиРингиРае

# 478
  • София
дават подарък, но не махат доставката над 10 евро, или е над повече или трябва да има и нещо от НК, сега ще пробвам  Peace

# 479
дават подарък, но не махат доставката над 10 евро, или е над повече или трябва да има и нещо от НК, сега ще пробвам  Peace
Засега знам, че БД дават с момичешки клинчета Ref :2407337 и рокля Ref :8034761

Общи условия

Активация на акаунт