САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 463
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Каквото и да правя, не мога да стигна до кошницата, добавям продукти, и накрая като искам да отида и да сложа код, ми се появява тази усмихнатата, дето ми омръзна да я гледам.   newsm78
Всички сме така.

# 451
Каквото и да правя, не мога да стигна до кошницата, добавям продукти, и накрая като искам да отида и да сложа код, ми се появява тази усмихнатата, дето ми омръзна да я гледам.   newsm78

Наминахте и в кодовата тема ли да се оплачете, че ви писна 45 страници едно и също да повтаряте в другата тема?  Crazy (Юни, не е лично към теб  Hug )

# 452
Момичета,къде изчезнаха детските якета на Verbaudet?
Кодирани са...

40061 55905
- БД

има ли някакви по-собени изисквания за тези кодове,на мен не ми се хващат?

# 453
  • В La Redoute и по света
Каквото и да правя, не мога да стигна до кошницата, добавям продукти, и накрая като искам да отида и да сложа код, ми се появява тази усмихнатата, дето ми омръзна да я гледам.   newsm78

Наминахте и в кодовата тема ли да се оплачете, че ви писна 45 страници едно и също да повтаряте в другата тема?  Crazy (Юни, не е лично към теб  Hug )

1. Писах първо тук, а там отговорих на мацка, която имаше същия проблем. Явно си от по-новичките в темата  Hug
2. 45 страници не е повтаряно едно и също, напоследък Ева си върши работата добре и спама е значително по-малък (поздравления за което). А в твоя пост не виждам нито код, нито още с кодовете.
3. Ако спрат и забележки да се правят на тези, които не пишат по темата, а просто се игнорират, ще има значително по-малко спам.   bouquet

И сега по темата: Най-накрая пуснах поръчка. Явно се е оправил проблема и с начисляване на доставка, въпреки френския адрес. Кодовете, които Ева даде работят, добавих и тях, а вече пречистих и всички, които не работят. Оставила съм кодовете за новата колекция, въпреки, че не представляват интерес в момента Simple Smile

има ли някакви по-собени изисквания за тези кодове,на мен не ми се хващат?
Не видях да има, хванаха ми всички, имам само намалени. Да не би поръчката ти да е по-малка?

# 454
Unicorn, 40 евро ми е поръчката

# 455

2. 45 страници не е повтаряно едно и също, напоследък Ева си върши работата добре и спама е значително по-малък (поздравления за което).
Искаше да кажеш винаги, нали?

# 456
  • София
2. 45 страници не е повтаряно едно и също, напоследък Ева си върши работата добре и спама е значително по-малък (поздравления за което). А в твоя пост не виждам нито код, нито още с кодовете.

??????? newsm78

Ева ВИНАГИ е перфектна ! Peace

# 457
  • София
Уникорн, виждам, добра стратегия имаш за спама Simple Smile Като преглеждам темата, май не е приложима...
И не разбрах, Ев с бухалка ли трябва да седи в темите... Rolling Eyes
Това "добре си върши работата" не ми е ясно, честно.....
Тя винаги си е вършела изключително работата, но не я определям като пъдар...
Благодаря за кодовете  bouquet

# 458
  • В La Redoute и по света
Да, Ева си върши работата перфектно! Винаги!
Имах предвид, спама е по-малко, откакто тя пое темата!
Защото съм тук от преди Ева, и знам какво беше преди, и какво е сега.

И нека спре тази дискусия.  Peace

# 459
И преди и сега ... тема за кодове... Simple Smile
40207  -20% върху PRIX VERT от новата колекция  и БД над 45Е
40185 - 20% върху PRIX VERT  и БД над 45Е

# 460
момичета извинявайте , но бихте ли помогнали с код за БД-искам да си поръчам сивите чаршафи на розовите точки...

какво ли не пробвах-не става...

п.п а ако има и подаръче-още по добре, но и само БД е ок

# 461
  • Варна
момичета извинявайте , но бихте ли помогнали с код за БД-искам да си поръчам сивите чаршафи на розовите точки...

Добре е да кажеш "сивите чаршафи на розовите точки..." от кой сектор са и на каква стойност ти е поръчката. Grinning

# 462
  • София

47899 - БД до френски адрес. Peace

# 463
Tedi4ka -BLAGODARQ!   bouquet

# 464
на мен ми дава БД 47899 и 40207  Peace

Общи условия

Активация на акаунт