САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 74

• 73 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Там....където всичко е възможно ....
Бяха останали 270 лв .
70 лв си оставих за телефон сметката ми беше 100лв.
Останалите 200 ги засилих в детската градина до нас за деца с ''тежки речеви нарушения и

увреждания''
  bouquet

Браво,чудесно си постъпила!  Hug

Еве подаръка CHECHE GRIS ,сив шал ли е?   bouquet

# 586
  • Варна
здравейте,
бих ли могла да намаля това: http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-baignoire-et-matelas-a-la … n&prodcolor=1
до колкото знам,не мога,но все пак може да пропускам нещо newsm78

Не, не пропускаш нищо. Даже БД не можеш да получиш. Peace

# 587
Момичета, с какво поръчвате чантата на AW за подарък Cry (онази бяло-бежовата)? Задължително ли трябва да е с артикул на AW и Talli... и то от нова колекция, или става и с нещо друго?
много ми хареса, но немога да й улуча "претенцията"  Crazy

# 588
и аз да споделя какво взех за бебо с кодчето 31267 -25/39 € от к-я П/Л 2012 и ANNE WEYBURN, MARIANNE JAMES, TAILLISSIME. -20% от PRIX VERT. БД над 10 €  и подарък - SAC ROSE CREME

http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-2-pieces-velours-bebe-garco … 1&secintref=0

http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-manches-longues-bebe-g … 1&secintref=0

http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-manches-courtes-bebe-g … 2&secintref=0

# 589
# 590
  • София, Манастирски ливади
Е, то преди малко повече от година и аз намалявах всичко и червени цени и албанци дори до 0 евро.... ама  преди... Специално тогава беше някакво изключение, много бързо си поправиха "грешката".
Трябваше мъничко по-рано да се включиш, за да помогнеш на девойката, а не мен да поправяш.  Wink
Еее, защо не сподели по-рано, че пазариш така евтино - щях да се възползвам  Wink
Не съм те поправяла, просто исках да оставя мъничко надежда... Предполагам, не твърдя нищо  Peace
Учудвам се, че се засягаш.
Какво стана, между другото, с парите за адвоката?

Абсолютно си права. Този комплект септември месец се намаляваше с кодовете 30/45. Така ,че просто е въпрос на подходящ код, който за съжаление в момента липсва...

# 591
Има ли действащ код за БД до френски адрес за артикули Soldes?

# 592
  • Пловдив
Извинявам се, ако е коментирано, но не откривам - някъде да има снимка на тази чанта
ROSE CREME
кошницата ми е пълна само с намалени стоки, дава това подарък и  БД

# 593
  • В La Redoute и по света
Извинявам се, ако е коментирано, но не откривам - някъде да има снимка на тази чанта
ROSE CREME
кошницата ми е пълна само с намалени стоки, дава това подарък и  БД
За сега няма.
В очакване гуру Ева   bouquet да ни извести Simple Smile

Едит: Добавих и няколко неактивни кода, да видим дали и кога ще ги активират.

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 16:45 от Unicorn

# 594
ROSE CREME
кошницата ми е пълна само с намалени стоки, дава това подарък и  БД

koдчето е от 3, 4 дни....мисля ,че още е рано за снимка... Mr. Green

kloeto ...пробвай 47899...

L'offre 47899
est appliquée
2 articles à 30,00€ REPARTI

той е за нк ....но дава бд ..

# 595
Момичета цял ден опитвам кодовете за Бд и подарък, които са валидни, но ми се появява само подаръка, а доставката от 5.95е си седи. Какво не правя както трябва?

# 596
Момичета цял ден опитвам кодовете за Бд и подарък, които са валидни, но ми се появява само подаръка, а доставката от 5.95е си седи. Какво не правя както трябва?

опита ли да минеш на втора стъпка с кода...там изчезва доставката...
благодатря на Ева за този трик... Mr. Green

кои са ти артикулите ,
ако искаш дай да пробваме  Simple Smile

35041 53023   тези също от Евка пробва ли със сивата чанта и шал ... Rolling Eyes

# 597
Здр Merylin1976 да не би да пробваш до БГ, няма безплатна доставка до колкото знам и затова не ти  отчита

# 598
  • София...........
На 14-ти пуснах поръчка с код чанта ROSE CREME и два артикула нова клекция + един от намалението. Разделиха ми намаления (вече е фактуриран) от новите + чантата, които не са фактурирани още.
Дами, които сте пускали с този код имате ли проблем с поръчките си?

# 599
На 14-ти пуснах поръчка с код чанта ROSE CREME и два артикула нова клекция + един от намалението. Разделиха ми намаления (вече е фактуриран) от новите + чантата, които не са фактурирани още.
Дами, които сте пускали с този код имате ли проблем с поръчките си?

Не съм дама, но мога да отговоря на питането Wink . Пуснах със същия код поръчка с два артикула от новата колекция и 7 от намаленията. Поръчката ми не е разделена и в момента е на 4 стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт