От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 2

• 43 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Някой знае ли къде трябва да впиша тези данни в амазона(UK),по-точно ме притеснява "province",написах адреса и section на адрес лайн 1,а провинцията на адрес лайн 2,но не се получава.Къде да я напиша тая провинция? Поръчката ще е за 80 паунда и ме притеснява да не напиша нещо грешно.

Name:    AS Storage / London Spot
Address:    Kingsbridge Rd
   Section 3236
Province:    Barking / Essex
City:    London
Postcode:    IG11 0BD
Phone:    074 10034129
    ENGLAND

Required fields
Full Name:   
Address Line 1:
(or company name)   
House name/number and street, P.O. box, company name, c/o
Address Line 2:
(optional)   
Apartment, suite, unit, building, floor, etc.
Town/City:   
County:   
Postcode:   
Country:   
Phone Number: 

# 616
  • на 90 км от морето
Момичета, курса на СД е пристигнал, понеже ми звъняха вече за моя пратка. Разбрах, че следващия курс вече е тръгнал от УК и се чака сряда или четвъртък да пристигне в БГ.  Peace

# 617
  • София
Момичета, а как процедирате при покупка от ebay, ако продавачът доставя само в Англия? Участвате в търга и ако го спечелите, плащате през пей пал, но там е моят адрес в София, как правите така, че да знаят да пратят на адреса на превозвача в Англия?

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 21:13 от sisy

# 618
Мацки, имате ли вече мейли от Габко или нещо ново отразено в профилите ви? Чакам четири поръчки, но нищо засега Confused.

# 619
  • На един клон
Момичета, а как процедирате при покупка от ebay, ако продавачът доставя само в Англия? Участвате в търга и ако го спечелите, плащате през пей пал, но там е моят адрес в София, как правите така, че да знаят да пратят на адреса на превозвача в Англия?
На деливъри адреса попълваш адреса на превозвача.
Мацки, имате ли вече мейли от Габко или нещо ново отразено в профилите ви? Чакам четири поръчки, но нищо засега Confused.
И в моя няма още нищо,в процес на обработка са явно.

# 620
И при ме е същото Peace Явно са затрупани или не са били само в един камион, нашите явно са от последните Rolling Eyes

# 621
И аз още чакам .... Praynig

# 622
  • София
На деливъри адреса попълваш адреса на превозвача.

И в моя няма още нищо,в процес на обработка са явно.

Благодаря ти, а кой например е адресът на Габко? Досега не съм действала чрез посредник или превозвач, а следя един търг, който скоро изтича и няма да успея да прочета цялата тема. Превозвачът как разбира за моята поръчка, може би след като платя поръчката и посоча адреса на превозвача, трябва да им пиша мейл?

# 623
  • София
и аз чакам Г да приключат обработката и се моля примерно в неделя да има раздаване, че да се класирам, обещала съм на щерката че рошавото й нещо ще дойде до понеделник  Praynig

sisy, регистрираш се в системата на Габко, получаваш ИД и в адреса го пишеш - има пример, точно как, после продавача като го прати, те си го пишат на твоя акаунт  Peace

# 624
И аз нямам нищо още от Габко, явно много пакети са дошли и докато ги обработят ще мине време.

Спиди работят ли събота и неделя  newsm78

# 625
Момичета, искам да споделя чудесните си впечатления от New Look. Поръчах оттам между Коледа и Нова година и поръчката ми дойде в най-близкия до дома пощенски клон напълно безплатно за по-малко от 2 седмици, без да се налага ползването на посредническа фирма. Много са бързи и много коректни. Нещата, които поръчах, ми харесват до едно. Горещо препоръчвам този сайт, а на решилите да поръчат оттам пожелавам приятно пазаруване и страхотни покупки!

# 626
Уинди, 5 Е е доставката, така ли?
Някакви кодчета нещо да се намират за БД Wink или друго  newsm78

# 627
  • София
И аз нямам нищо още от Габко, явно много пакети са дошли и докато ги обработят ще мине време.

Спиди работят ли събота и неделя  newsm78
спиди работят в събота, обаче ако Г утре им дадат пратките, в което се съмнявам, в понеделник ще ги разнесат... май остава да се надявам в понеделник да обявят раздаване и тогава да се класирам на място в офиса им

# 628
  • София
днес мъжа ми получи мейл и си взехме пратката от склада им  Simple Smile

# 629
  • София
днес мъжа ми получи мейл и си взехме пратката от склада им  Simple Smile
почвам да си мисля, че тези с повечето пратки извисяваме  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт