От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 2

• 43 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Уинди, 5 Е е доставката, така ли?
Някакви кодчета нещо да се намират за БД Wink или друго  newsm78

Ами, моята поръчка беше за GBP 61.00, така че ми излезе безплатна доставката дотук. Simple Smile

# 631
почвам да си мисля, че тези с повечето пратки извисяваме  newsm78

Моите са само 2, но още няма известие...Имат си някакъв принцип на подреждане, но не им го знам Grinning Може да е по имена, по ID-та, по дата на получаване в склада.
Втората пристигна в склада им на 7-ми сутринта, така че не знам дали са я сложили в този курс, може и с една пратка да съм Simple Smile

# 632
Аз имам 5 пакета, но още нямам мейл от Г. Чакам си...дано по- късно разпратят, че съм се настроила утре да ровя кашони... Mr. Green

# 633
Мацки, май всички много обичаме да разопаковаме пакетчета от UK smile3508.

# 634
Аз пък само се моля нещата ми наистина да са тръгнали в този курс Praynig, въпреки че имам отбелязани 4 пратки в курс 71 се притеснявам накрая да не се окаже, че не са натоварили всичко Confused

# 635
Гледам, че има промени на страницата на Габко. Подготвят нови услуги. Чудя се дали ще може да се изпращат чрез тях пратки, които искаме да върнем на сайтовете вместо да ги пускаме с БГ пощи.

# 636
Препоръчайте ми сайтове за парфюми,моля  Praynig

# 637
Препоръчайте ми сайтове за парфюми,моля  Praynig
това е тема за превозвачите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620327.690
попитай в тази тема

# 638
http://www.fragrancedirect.co.uk/

# 639

http://www.feelunique.com/fragrances - безплатна доставка до България, без значение от стойността на поръчката.
Има и друга козметика освен парфюмите - аз поръчвам от там козметиката за бебето.

# 640
Момичета, току що видях, че H&M не доставяли на адреса на Габко. На първа страница са го сложили хората, но кой да гледа. Вече съм направила поръчка, ще я пратят след 2 седмици уж и още не са си изтеглили пари за нея, но много си я искам, не искам да я отменям Sad Друг превозвач ли да ползвам, кой бихте ми препоръчали специално за този сайт, какво да направя? Благодаря!!

# 641
  • София
почвам да си мисля, че тези с повечето пратки извисяваме  newsm78

Дзвер, и аз с многото пратки още нямам промяна в сайта им, вчера, като говорих по повод H&M ги попитах защо някои пакети вече са обработени, а някои още не са претеглени и обработени и отговорът им беше - затрупани сме, караме наред, обработваме, пускаме кг. в сайта и така ... казаха, че ще работят и събота и неделя, да не чакаме мейли или смс-и, а кото видим отразените кг. и дължащи суми да тичаме към склада да ги взимаме  Peace, това за централен склад в Полигона, аз от там взимам моите  Peace

# 642
  • София
Момичета, току що видях, че H&M не доставяли на адреса на Габко. На първа страница са го сложили хората, но кой да гледа. Вече съм направила поръчка, ще я пратят след 2 седмици уж и още не са си изтеглили пари за нея, но много си я искам, не искам да я отменям Sad Друг превозвач ли да ползвам, кой бихте ми препоръчали специално за този сайт, какво да направя? Благодаря!!

Gabbi_, при положение, че не са ти изтеглени парите по-добре я канселирай и ползвай друг превозвач, виж вчерашните коментари в темата за H&M и ще ти стане ясно ... говорих с тях и по телефона - виж другата тема, да не се повтарям  Hug

# 643
затрупани сме, караме наред, обработваме, пускаме кг. в сайта

Нинче, а казаха ли ти дали са натоварили всичките пратки, получени до 07.01?

# 644
Gabbi_, при положение, че не са ти изтеглени парите по-добре я канселирай и ползвай друг превозвач, виж вчерашните коментари в темата за H&M и ще ти стане ясно ... говорих с тях и по телефона - виж другата тема, да не се повтарям  Hug

Ясно, прегледах и другата темичка....В крайна сметка поръчките ми още са "pending" и поне семица ще бъдат така, смених адреса с този на моя позната в UK. Не искам да я занимавам по принцип, но само този път. Дано ги доставявт  Praynig Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт