От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 2

• 43 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
затрупани сме, караме наред, обработваме, пускаме кг. в сайта

Нинче, а казаха ли ти дали са натоварили всичките пратки, получени до 07.01?

Илонка, не съм питала - при мен са отразени 18, толкова са поръчките, пише, че са в 71-ви камион и от там правя изводи, че всичко е натоварено, но моите всички са с ID и затова мога да ги виждам и правя тънки сметки, надявам се, че днес ще ровя в мноооого кашони и аз, така съм се настроила поне ...  Mr. Green

# 646
  • София

заболя ме пръста от рефреш, ама няма....

# 647
  • София

заболя ме пръста от рефреш, ама няма....

И моят, стоя облечена и чакам да се появят колко дължа и паля колата ... ама няма  Mr. Green
Пуста нетърпеливост  hahaha - ще ни побърка ...

# 648
почвам да си мисля, че тези с повечето пратки извисяваме  newsm78

Дзвер, и аз с многото пратки още нямам промяна в сайта им, вчера, като говорих по повод H&M ги попитах защо някои пакети вече са обработени, а някои още не са претеглени и обработени и отговорът им беше - затрупани сме, караме наред, обработваме, пускаме кг. в сайта и така ... казаха, че ще работят и събота и неделя, да не чакаме мейли или смс-и, а кото видим отразените кг. и дължащи суми да тичаме към склада да ги взимаме  Peace, това за централен склад в Полигона, аз от там взимам моите  Peace

Аз сега видях, че имам отразени кг. Казваш да тичам да си ги взема?

# 649
  • София
почвам да си мисля, че тези с повечето пратки извисяваме  newsm78

Дзвер, и аз с многото пратки още нямам промяна в сайта им, вчера, като говорих по повод H&M ги попитах защо някои пакети вече са обработени, а някои още не са претеглени и обработени и отговорът им беше - затрупани сме, караме наред, обработваме, пускаме кг. в сайта и така ... казаха, че ще работят и събота и неделя, да не чакаме мейли или смс-и, а кото видим отразените кг. и дължащи суми да тичаме към склада да ги взимаме  Peace, това за централен склад в Полигона, аз от там взимам моите  Peace

Аз сега видях, че имам отразени кг. Казваш да тичам да си ги взема?

Така ми каза вчера вечерта служител на Габко ... да не чакам мейл, а само сайта да следя, вероятно за да става по-бързо ... ако искаш им се обади по телефона, на стационарния препоръчвам от мястото, където ще взимаш - Полигона или Иван Вазов - телефоните ги има в контакти  Peace
Аз сега се обаждах ... казаха ми - обработваме непрекъснато, ще работим и утре ... това вече го знаем  Mr. Green
Дзвер, ние с по 18 пакета май за накрая ще ни оставят, докато ги съберат накуп един по един  ooooh!

# 650
Вероятно реда е каквото хванат.... Аз съм само с 1 пакет, но без ИД номер (ОКАДО не приемат число за име). По-важно е да са натоварили всичките ни покупки и да е въпрос на време да ги обработят Simple Smile .

# 651
  • София

Дзвер, ние с по 18 пакета май за накрая ще ни оставят, докато ги съберат накуп един по един  ooooh!
аз току що си получих пратките от Ив Роше, дето от ноември ги чакам, така че Г мога да ги изчакам още месец - два  Joy

# 652
  • София
Аз също преди час си взеха нещата от Габко - имах 2 пакет около 5 кг. Видях на сайта към 12.50, че са ми отразени кг и сумата и докато се облечем с децата получих sms и е-мейл, така че да знаете пращат въпреки голямата си натовареност.
Покупките бяха както винаги за децата и беше едно мерене, гледане пред огледалото  Joy

Ето и инфото от е-мейла :

1. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
Можете да получите пратката си на:
- 14.01.2012г. от 10.00ч. до 16.00ч.
- 15.01.2012г. от 10.00ч. до 15.00ч.
- 16.01.2012г. от 10.00ч. до 17.00ч.
Адрес: гр.София, ж.к.Полигона, ул. Проф.Петър Мутафчиев, бл.13

2. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
Можете да получите пратката си ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ на:
- 16.01.2012г. от 13.00ч. до 19.00ч.
- 17.01.2012г. от 09.00ч. до 19.00ч.

# 653
Значи които сме за Иван Вазов да точим зъби за 16-ти и 17-ти, дано до тогава и моят мейл пристигне  Peace На печалившите - честито!  Hug

# 654
Е, ай сега и аз да помрънкам, защо пък вие имате, а аз нямам, искам и аз пък  Crossing Arms
на моят ред си стои, че още пътува към България, вероятно и в понеделник няма да ме огрее.  Confused

# 655
Да не гледаш курс 72? Той пътува сега към БГ, аз и него чакам с голямо нетърпение : )))
На 71-ви ми пише "обработка"

# 656
Едно въпросче, много спешно - поръчах за пръв път на адреса на Габко, само не разбрах трябва ли да ги уведомявам по някакъв начин, че чакат нещо на мое име или не?

# 657
  • София
Е, ай сега и аз да помрънкам, защо пък вие имате, а аз нямам, искам и аз пък  Crossing Arms
на моят ред си стои, че още пътува към България, вероятно и в понеделник няма да ме огрее.  Confused
не бой се, и моите 18 уж пътуват още към България, статуса го сменят, когато ги обработят  Peace

# 658
Едно въпросче, много спешно - поръчах за пръв път на адреса на Габко, само не разбрах трябва ли да ги уведомявам по някакъв начин, че чакат нещо на мое име или не?

Аз като ги питах и ми казаха, че е хубаво да им пращам мейл всеки път, за да знаят, че чакат поръчка от мое име.

# 659
Благодаря ти, Габи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт