От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 2

• 43 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Едно въпросче, много спешно - поръчах за пръв път на адреса на Габко, само не разбрах трябва ли да ги уведомявам по някакъв начин, че чакат нещо на мое име или не?

Аз като ги питах и ми казаха, че е хубаво да им пращам мейл всеки път, за да знаят, че чакат поръчка от мое име.
така казват, но аз от година ги ползвам, за първите две-три поръчки им пращах мейли, след това спрях, нямам загубена пратка до сега, дано и занапред не се случва  Peace

# 661
И аз само първия път им изпратих мейл. Те няма ли да се заринат в имейли иначе?

# 662
Вероятно да. Не знам какво ги правят, но затова реших да си ги питам лично и щом искат - им пращам. Не ми коства нищо, ако искат да ги трият Simple Smile

# 663
  • София
Аз също преди час си взеха нещата от Габко - имах 2 пакет около 5 кг. Видях на сайта към 12.50, че са ми отразени кг и сумата и докато се облечем с децата получих sms и е-мейл, така че да знаете пращат въпреки голямата си натовареност.
Покупките бяха както винаги за децата и беше едно мерене, гледане пред огледалото  Joy

Ето и инфото от е-мейла :

1. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
Можете да получите пратката си на:
- 14.01.2012г. от 10.00ч. до 16.00ч.
- 15.01.2012г. от 10.00ч. до 15.00ч.
- 16.01.2012г. от 10.00ч. до 17.00ч.
Адрес: гр.София, ж.к.Полигона, ул. Проф.Петър Мутафчиев, бл.13

2. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
Можете да получите пратката си ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ на:
- 16.01.2012г. от 13.00ч. до 19.00ч.
- 17.01.2012г. от 09.00ч. до 19.00ч.

моите пратки вече са обработени - станали са 20, пише и килограмите и номер си имат и че са разделени на 2, да тичам ли утре до полигона или какво да правя? мейл нямам Sad

# 664
А някой, чиято пратка няма ID, дали е получил мейл вече?

# 665
  • София
ами моите пратки се увеличиха с 2 бр...., предполагам, че тези 2 бр не са имали ID Peace

# 666
  • София
ами моите пратки се увеличиха с 2 бр...., предполагам, че тези 2 бр не са имали ID Peace

Дзвер, тичай ... моите се отразиха в 17,40 в профила ... мейл нямам. Утре също ще раздават до 17,00 вечерта, питах, затрупани бяха ...  ooooh! - навсякъде кашони, пликове, чували ....
Взех всичко. Няма да ти казвам, че едвам ги събрах в колата ... леле не мога да ги рагледам вече 2-ри час  Grinning

# 667
  • София

Дзвер, тичай ... моите се отразиха в 17,40 в профила ... мейл нямам. Утре също ще раздават до 17,00 вечерта, питах, затрупани бяха ...  ooooh! - навсякъде кашони, пликове, чували ....
Взех всичко. Няма да ти казвам, че едвам ги събрах в колата ... леле не мога да ги рагледам вече 2-ри час  Grinning
благодаря ти, в 10 сме при тях и приятно разглеждане   bouquet

# 668
някой може ли да обясни как по-лесно да намеря скалда на кд?

# 669
Моята пратка от Джон Люис я няма. А в проследяването има подпис на някой си St. George. От Г. доста безразлично ме накараха да изчакам и слеващия камион. Техния човек се казвал Пиргов. Имам отразени в следващия камион 2 пратки, а с тази липсващата чакам 3. Тя е получена на 28,12, а имам пратки от Амазон получени при тях на 02.01, които вече са при мен.
Наистина сериозно взеха да ме дразнят, и ако точно тази пратка липсва по тяхна вина ще подам жалба.

# 670
Моята пратка от Джон Люис я няма. А в проследяването има подпис на някой си St. George. От Г. доста безразлично ме накараха да изчакам и слеващия камион. Техния човек се казвал Пиргов. Имам отразени в следващия камион 2 пратки, а с тази липсващата чакам 3. Тя е получена на 28,12, а имам пратки от Амазон получени при тях на 02.01, които вече са при мен.
Наистина сериозно взеха да ме дразнят, и ако точно тази пратка липсва по тяхна вина ще подам жалба.
Май освен този Пиргов, имат и някакъв Иванов, на мен той ми е подписал всички пратки Peace

# 671
  • На един клон
А ако Свети Георги  Laughing е някой си на съседния адрес,и куриерите са метнали там пакета какво правиш?

# 672
А ако Свети Георги  Laughing е някой си на съседния адрес,и куриерите са метнали там пакета какво правиш?

Затова и написах "по тяхна вина". Чете се преди да се пише!

# 673
  • София

Моите пратки до момента винаги се подписват от Пиргов  Peace

# 674
Още нямам нищо отразено в профила, а пише че пратките ми пътуват в този курс. Имам даже мейл, че е тръгнала с този курс  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт