ЗАщо една жена работи? Какво я кара да е само домакиня?

• 29 251
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Ами ясно е, че повечето блогове са за кеф. Малко са тези, зад които стои някаква стратегия, или които се превръщат в стратегия. Но това няма нищо общо с чувството за удовлетворение ,което коментираме. Познавам отбора по водно спасяване - тия хора нямат никакви пари, ходят в ледовете да плуват, като отидат на състезание, всички отбори  са по хотели, те са на палатки по горите.
Ей така от единия ентусиазъм се занимават. И се чувстват пълноценни, и им е хубаво, че и медали носят. Така че " не всичко е пари, приятелю" , и човек може да се чувства смислено по много начини.

Иначе, една домакиня, ако се раздели с мъжа си в БГ си търси работа, започва к'во да е, защото е загубила цели епохи в развитието си, и се издържа. Не съм чувала за умрели от глад домакини, все ще се оправят някак.

# 556
10 c's , всичко,което казваш звучи страхотно и наистина е такова.
Лошото е,че малко хора / включително и от домакините / мислят като теб и насочват съществуването си към нещо,което им доставя удовлетворение. Повечето просто паразитират и/или скучаят и мънкат  между пералнята,простира и печката.
Това по мои наблюдения.

# 557
10 c's , всичко,което казваш звучи страхотно и наистина е такова.
Лошото е,че малко хора / включително и от домакините / мислят като теб и насочват съществуването си към нещо,което им доставя удовлетворение. Повечето просто паразитират и/или скучаят и мънкат  между пералнята,простира и печката.
Това по мои наблюдения.

Е, това вече не го коментирам  Grinning
От др. страна обаче.. наистина ли мислите, че светът на работещите е пълен с възхитителни и вдъхновяващи занятия - не, повечето хора рабоят рутинна и скучна работа и във Фейсбук профилите си още от понеделник жадуват уикенда.
Никой не може да каже кой човек е смислен, кой е по-малко смислен.
за мен са важни едни неща, за друг други.
Ако спечеля от тотото и И мъжът ми спре да работи, аз също ще спра , за да живеем друг тип живот. Но двамата. Сама домакиня не се виждам, а той да работи.
Виж ако сме някои богаташи да си купим една яхта и да плаваме покрай бреговете.... друга работа. Ще ми четете блога тогава  tooth

# 558
Ти тоз блог го започни от сега, няма да те чакаме да спечелиш от тотото

# 559
Значи стигаме до извода,че хора,които търсят ,,вдъхновението,, и удовлетворението от живота си - го правят и постигат, независимо от това дали работят или стоят вкъщи.

# 560
Моят блог, започнат на шега, ми докарва все повече и повече. Така че, нищо не е за подценяване.

# 561
Значи стигаме до извода,че хора,които търсят ,,вдъхновението,, и удовлетворението от живота си - го правят и постигат, независимо от това дали работят или стоят вкъщи.
Ясно ! Но бъди така добра да споделиш,
как 16 дни си без цигара ? Благодаря !

# 562

разбира се! Аз дори бих казала, че парите помагат на хората с търсения и една домакиня с богат съпруг е в поблагоприятна позиция.
Най-пожелателното нещо е човек да прави това, което иска, обича, в което се чувства себе си - хубаво е да го работи, но и да не го работи ( т.е да печели от това) - какво значение има.

Касита, ще потръся блога ти, не знаех, че имаш:)

Титина, аз засега нямам какво да кажа на света, но кой знае  Grinning

# 563
Titina, ще се учудиш как баш с блогове и онлайн магазини за дребни неща хората оцеляват. Свил се пазара? Аз пък забелязвам обратното. Все нови и нови лица на хоризонта.

# 564
немирница , имам познати с он-лайн бизнес в България ( и то от големите магазини). Знам как се оцелява. Знам и колко усилия са нужни за да стигне сайта ти на челните места при търсачките ( през това съм минала).
Това, че има нови имена не озн че са печеливши

Касита, може ли да ми пратиш блога си на лични ( да не си играя да го издирвам сега)   bouquet

# 565
и аз го искам  Crossing Arms Simple Smile

# 566
Titina, аз се занимавам с това над едно десетилетие.
Големите онлайн магазини вече не са интересни.

Говоря ти за нови лица, т.нар. домакини, които се издържат с това.
По темата е. Но да не ви заривам с линкове на приятелки, за да не спамя.

# 567
Не искам да навлизам в спорове, но смятам, че това е невъзможно. Ще обясня защо.
- един човек, е ограничен във времето (все пак има само 24 часа на денонощие , а домакинята има и др задачи). Докато произведе нещото си, докато го снима, опише и качи на блога си....
- блогът като платформа е ограничен. Ако имаш много импресии, просто сриваш сървъра.
- малко трудно е да с е мериш с голям он-лайн магазин/ при условие , че те имат  клиенски сервиз, в повечето случай 24 часов + а сайтовете куп редактори ( поне печелившите в България имат над 15 и куп администратори)
Погледни този форум, той е модел на печеливш сайт. Колко администратора има. А самия сайт колко редактора има?

На всичко отгоре повечето блогове на домакини се започват лкогато детето се роди и се списват сериозно по време на майчинството. След това постовете са от време на време ( а така челно място при индексация - само през крив макарон)

# 568
Оцеляваш с идеи за различното, новото, оригиналното.
Къде заби ти с импресии, постове и индексации.
Говоря ти за известни имена. Със статии в пресата.
Примери само от този форум колкото искаш.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 00:39 от немирница

# 569
В кризата, Титина, оцеляват тези с малък бизнес.

защо?
питам, защото съм чела точно обратното в стил, че извън корпоративния свят няма живот

Общи условия

Активация на акаунт