Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 380
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
himera,  изследванията се правят за да се види дали човекът няма и някакви други проблеми. Все пак операцията е с пълна упойка и не може да се рискува. Ако му намерят проблем при изследванията - кръвно, проблем с бял дроб, бъбреци, нещо сериозно... не би трябвало да го оперират.

# 286
Mucinka111 еутирокса/еутироксина са противоканцерогенни,имат точно защитна функция в това отношение,отделно увеличават имунитета и т.н...
pipi81,това изпъкване на очите се появява при хиперфункция,заради отока.сега може би,защото го мислиш и нервничиш,и се вглеждаш в пъти повече.защо не опиташ и при друг ендокринолог.моя приятелка,която е и при моя ендо е с твоя проблем,но и тя при метизол не влизаше в норма.след доста време не само,че влезе,но вече е и без него,но "нещата"се спират много бавно.целта е да се излъже жлезата и без илача.и тя беше опряла до операция,но и се случи.успокой се,това е супер важно,ако трябва пийвай си магне б6,маточина,валериан,...,но се доведи до спокойствие.
успешна нова седмица на всички! Hug
a koi e tvoq endokrinolog? na tvoqta priqtelka o4ite kak sa sega?

# 287
himera,  изследванията се правят за да се види дали човекът няма и някакви други проблеми. Все пак операцията е с пълна упойка и не може да се рискува. Ако му намерят проблем при изследванията - кръвно, проблем с бял дроб, бъбреци, нещо сериозно... не би трябвало да го оперират.

E, то е много ясно, че са задължителни, интересувах се да не би в болницата да не приемат тези, които ще са правени в лаборатория в нашия град, да се наложи нови и да се отложи всичко във времето. Надявам се да не възникне проблем все пак.

# 288
pipi81,д-р нончев!
моята приятелка вече няма и следа от заболяването.но преди това докато попадне при него,не е имало ефект,с него дълго време се бореха..,но той е от хората-аристократи в медицината,които вече за съжаление няма.

# 289
Химера, не се чуди за изследванията, ами се обади и питай  Peace /зависи коя болница сте избрали, но на всичките има телефоните в интернет/ Ако е ендокринологията в Майчин Дом, то това е Университетска болница "академик Иван Пенчев", доколкото знам. Мисля, че Кънев точно там работи.

# 290
тел. на Ендокринологията в  Майчин дом е 02 895 60 00, мисля че се звъни от 13 до 15ч

# 291
 Sad
pipi81,д-р нончев!
моята приятелка вече няма и следа от заболяването.но преди това докато попадне при него,не е имало ефект,с него дълго време се бореха..,но той е от хората-аристократи в медицината,които вече за съжаление няма.

razrovih se v neta da ama toi e ot plovdiv a az sam v sofiq....... Sad

# 292
Химера, не се чуди за изследванията, ами се обади и питай  Peace /зависи коя болница сте избрали, но на всичките има телефоните в интернет/ Ако е ендокринологията в Майчин Дом, то това е Университетска болница "академик Иван Пенчев", доколкото знам. Мисля, че Кънев точно там работи.

Да, тази е болницата. Не се чудя, ние ще ги направим, д-р Кънев така каза, питам защото преди две години моя приятелка се лекува в Пирогов, също и бяха казали предварително да направи всички изследвания и като постъпи в болницата и ги направиха отново, че нямали доверие на лабораторията от Видин, не че е проблем, ако ги направят пак там, но ми се искаше да знам какво ще се случва, благодаря ти за телефона, мисля, че ще е полезен. Мнение за д-р Кънев имаш ли?

# 293
Химера, щом доктора ви е казал, значи всичко ще е наред! Направете си ги да ви е мир на главата. Тези по телефона са леко грубовати, сестрите на информацията и ако звъннеш в друго време направо те изяждат с парцалите... но пък иначе персонала в самата клиника е много добър. При Кънев не съм ходила, но съм чувала добри отзиви за него и една позната с проблем от злокачествен характер, се е ориентирала при него не случайно да я оперира.  Hug Вярвам, че всичко ще е наред, за базедовата болест не зная нищо и едва ли мога да ти помогна.  Ще ви трябва и направление за хоспитализация, но предполагам това си го знаете

# 294
Здравейте на всички!Много ми се иска да имах малко повече време да пиша по често ,но опитвам поне да чета.Имам малко отговори за himera05 .АЗ съм  безед или поне бях оперирана съм от около 9 месеца и единственото за което съжалявам е че не   направих по рано операцията .Оперирана съм в ендокринология и мога да ти кажа съвсем спокоино да си направите изследванията и няма никакъв проблем .За д-р Кънев не мога да кажа нищо .Черния хумор на мажа ти е излишно операцията не е тежка.Съжалявам само за 4 години хиперфункция тиреотоксикоза  изпъкналите очи пълен кошмар  неща които можех да си  спестя и да  живея нормално.Пожелавам ви успех и по смело.На всички Hug Hug Hug наслайдавайте се на живота той е магия и се усмихвайте повече!!! Heart Eyes

# 295
extr3me_girl,твоето мнение напълно съвпада с моето. newsm10

# 296
Благодаря на всички ви за мненията, знам, че е не е тежка операцията, но си е друго, да го чуеш от някой, който го е преживял. Ще пиша като всичко мине, не че знам кога ще е - сега оправдания са лошите метерологични условия. Страхливи мъже! Лека вечер на всички.

# 297
himera05,моят не е страхлив,и на болки търпи,но при теб е друго.Просто му набивай в главата,че отлагането не води до нищо добро-напротив..Хубава вечер е на теб.
Дружките,къде сте в този студ?

# 298
  • при моите деца .....
Благодаря на всички ви за мненията, знам, че е не е тежка операцията, но си е друго, да го чуеш от някой, който го е преживял. Ще пиша като всичко мине, не че знам кога ще е - сега оправдания са лошите метерологични условия. Страхливи мъже! Лека вечер на всички.
И мен ме оперира д-р Кънев преди 5 години.
Той дава лист с необходимите изследвания.
Приемат ги.
Отиваш рано.... приемат те....  (може да почакаш мнооооого...) до ден-два те оперират.... операцията е лека.... ако имаш притеснения пиши....

# 299
  • гр.Гоце Делчев
Меци тук сме стоим на топло тъй като учениците са във ваканция и нас ни пуснаха отпуска.Гледам си внуците и не ми е скучно.himera05  почти всички мъже са страхливи що се отнася до доктори или зъболекари,моят е същият.Да са малки деца ще ги хванеш за ушите и ще ги заведеш,но не са.Наистина операцията е много лека и в повечето случаи още на другия ден си тръгваш.xtr3me_girl  наистина отдавна не се беше появявала. Hug Hug Hug и особенно на моите дружки ,те си знаят кои са.

Общи условия

Активация на акаунт