Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява 24-дневната диета на Ренета?
Какви са препоръките на д-р Михаил за управление на щитовидната жлеза?
Какво представлява тиреоглобулинът и как се тълкува с различни резултати в различни лаборатории?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява 24-дневната диета на Ренета?
-
Какви са препоръките на д-р Михаил за управление на щитовидната жлеза?
Д-р Михаил препоръчва няколко метода за управление на щитовидната жлеза, като детоксикация при пълнолуние, прием на селен, консумация на богати на селен храни, използване на Calcarea fluoricum 15 CH и билкови чайове и компреси с черен оман. Тези техники са предназначени да регулират функцията на щитовидната жлеза и да насърчат превръщането на неактивния хормон Т4 в активен Т3.
-
Какво представлява тиреоглобулинът и как се тълкува с различни резултати в различни лаборатории?
Тиреоглобулинът е протеин, произвеждан от щитовидната жлеза. Различните резултати в различните лаборатории могат да се дължат на вариации в методите на изследване и калибрирането на оборудването. Този маркер трябва да се тълкува заедно с други диагностични инструменти, като ехография и други изследвания.
-
Какви са разликите между хипоехогенните и хиперехогенните зони в щитовидната жлеза?
-
Как се обяснява вариацията в нивата на тиреоглобулин в различни лаборатории?
Таккаа, аз малко го заклепах. Калция съвсем ми беше паднал, схванаха ми се ръката и крака и се наложи да ми прелеят венозно калций.
Айде стига да се плача да не ви развалям настроението.
Рупите ме зареждат много.
Аз шофирам и ми се е случвало да ми се завие свят докато карам ..........представи си в каква ужасна ситуация мога да попадна заради това.
нямаш ли някакво лекарсто изписано за калция?Аз все още не съм си пускала калций да видя как е.Все разчитам ,че като не ми нахната цялата жлеза и той ще си е добре.