Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Пандев е прекрасен лекар и много добър човек.Това,че се налага нова операция не е по вина на лекаря.От първата ми операция минаха осем години и вече почти не личи ,че съм оперирана.За съжаление тялото ми произвежда тумори.За мой късмет досега доброкачествени.Надявам се и този път да имам късмет.

# 436
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТ ВИ НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК СЛАДУРКИ .dori4on и аз съм оперирана при Пандев преди 5 години в гр.Гоце Делчев ,но тогава беше безплатно.Прочетох в някоя от по предните страници ,че цените почват от 900 лв.,но ако му имаш телефон го попитай мисля,че ще ти отговори.Меци,Инче, Гелика,Трепси  Hug Hug HugИнче къде зачезна бе душко взех да се притеснявам за тебе.Честит Тодоров ден ако някой има именник днес.

# 437
бишва ина съм
тук съм! Hug

# 438
а когато тумора на жлезата е злокачествен какво следва?

# 439
тотално премахване на жлезата и лимфните възли в областта,ако са засегнати.

# 440
sea-moon оперирана ли сте,къде и при кой ДР

# 441
да,субтотална резекция имам на щит.жлеза.в "каспела"-доц.димов.

# 442
какво ще рече субтотална резекция?
всичко ми в мн неизвестно,мн ме е страх какво ще е преди операцията и след това.
а биопсия правили ли са ви?

# 443
имам оставен по 1см от двата лоба.
биопсия имам по време на операцията(гевгир-моментната)и окончателната.

# 444
nelivasko88не се притеснявай.Не е страшно .Просто приеми,че е необходимо и че няма друг начин.Въстановяването е бързо и не е болезнено.
sea-moon,операцията при доц Димов с шевове ли е или е лепена и колко дни е престоя в болницата

# 445
моята е безшевна,естетична.аз сама с непазене я окепазих,но не си личи,дори и след това.
бях 1 ден,по мое желание.преди операцията- 2-3 седмици по-рано се уговорихме,направи ми нужните изследвания,в деня на приема ме оперира,в деня,който аз исках,според моите ангажименти,на другия ден си тръгнах.

# 446
Момичета, като ви чета всичко ми изглежда много лесно. Толкова надежда ми вдъхвате. Като се сдухам и веднага сядам да препрочитам. Знам че се повтарям вече, но е факт. При мен развитие няма, защото чакам другият понеделник за консултация. Идея нямам ако стигна до опрация къде ще отида. Може би д-р Темелкова ще ме насочи. Много ме е страх да не се е развил този възел в злокачествен карцином, но на ехографа нищо такова не се видя (ако изобщо се вижда там). Темелкова каза "положението не е драматично, но трябва да вземем мерки". Всички тези недомлъвки ме тревожат. След ехографията пише в листа "възел с тънко хало". Доктора от сцинтиграфа го повтори няколко пъти, но не ми каза какво означава. Ако някой има идея какво е моля нека каже две думи каквито и да са. До 12 ще откача. #Cussing out

# 447
д-р ина темелкова от варна ли е?
или за друга става реч?

# 448
Тази Темелкова е от Александровска болница в София.

# 449
А защо не се консултираш с доцент Пандев, щом си от София?

Общи условия

Активация на акаунт