Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 199
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Аз получих остеопороза от висок калций в кръвта и затова направих тази операция, сега пък имам нисък калций- пак опасност от остеопороза Crazy Няма оправия Crazy Simple Smile

# 526
Щастлива мама, кой ще те оперира на 15. 03.? Сигурно съм пропуснала. Аз открих форума след операцията. Тук е много успокояващо! Два дни преди интервенцията четох книгата на Джон Кехоу " Подсъзнанието може всичко".  И се успокоих! И при теб всичко ще е както трябва! Споко!

# 527
при мен остеопорозата няма връзка с щит.жлеза,ае от многогодишно лечение на кортизон.
довечера ще пиша повече,но да уточня,за да не се стресира някой ,че ми е от операцията.

# 528
Щастлива мама, намерих старите постове и видях, че доцент Пандев ще те оперира. Аз съм оперирана от него съвсем скоро. Можеш да си напълно спокойна. Още веднъж, успех и пиши после. Simple Smile

# 529
  • гр.Гоце Делчев
sun sea добре,че уточни иначе някой щеше да се стресира.Наистина понякога лекуваме едно заболяване с хапчета пък се спечелва друго.Хайде очакваме да споделиш другите изследвания как са ако не е тайна.Меци чакам отчет и от теб мила . Hug Hug Hugна всички.

# 530
Да уточня: Аз бях с висок калций заради аденом на паращитовидната жлеза, не на щитовидната. Simple Smile

# 531
pepi1963,явявам се на отчет-ТСХ 1,49 ,ендото ми вика:Ти си отличничка!

# 532
  • гр.Гоце Делчев
Ама Меци това ти ли си,какво е това ново име   познах те от  отговора.Радвам се,че всичко при теб е наред.Помислих,че си забравила да дадеш отчет.Дано този нов твой подпис ти  донесе много щастие,здраве и късмет. Heart EyesВие с Ина ще ме побъркате с тези нови имена . Hug Hug Hug Heart Eyes

# 533
  • При розите и топлата вода ......!
Бре, бре, бре, детелини разни, а? Wink
Мец, страхотна детелинка си. А че си отличничка не се учудвам и много се радвам. Heart Eyes Hug Hug
Пепи, вятъра на промяната е духнал Меци и Ина. Иначе много им "търчът" новите никчета. Grinning
sun sea, ай сА остеопороза- отде изскочи пък това? Не давам. Crossing Arms Плътността ли си мери? newsm78 Нещо много примерна си станала та си тръгнала по изследвания. newsm78
darmi54, колко ти е бе мила тоз пусти калций? Освен него какво друго изследваш? Казвай, че и аз съм на същото дередже. Hug
my_dream,мило момиче, мисли позитивно. Не се плаши и не мисли нищо лошо. Ние сми плътно с теб и в деня на операцията мислено ще ти изпращаме мноооооого позитивна енергия. Praynig Операцията не е тежка. Заспиваш и след малко ще видиш любимите ти хора. На другия ден пишеш на нас. Толкова е просто. Hug Hug Hug
4eri., радвам се за теб.  bouquet
Фри, тия сини нокти ме накараха да настръхна. Добре че не съм знаела преди операцията.
* Боби *, mami isi, temir ,dori4on забегнаха някъде. Hug

# 534
  • при моите деца .....
Привет!
Ох, накарахте ме и аз да се замисля за Ca....
Дали някога да не си пусна и аз.....?
Момичета, хубава вечер!

# 535
аз бях на ендото,който е невероятен аристократ.аз трябваше ноември,но ги пуснах януари-тсх и ехограф,видях,че са супер и си замлъкнах.но го засяках по улиците и човека притеснен за мен вятърничевата,та реших да му ги покажа.
за щит.жл-хормона перфектен за зима,май-юни ще проверя за колебание и намалянето му.по ехограф похвали хирурга,че моята многовъзлеста жлеза,не само се е мъчил да ми остави изрески,но и перфектно го е направил като не е останала и клетчица,която да развие нов възел.
но понеже с години бях на урбазон и си скапах надбъбреците,реши да провери последствията от него,тъй като вече съм с едното от него-гастрит.и бях на остеоденсометрия и там ми лъсна загубата на костна тъкан.калций не съм се изследвала,не знам дали ще поиска.но рентгенолозите цъкаха как толкова загуба на моята възраст,но след д-ра,имам идея за добавка от корал.
утре ще ходя и надбъбреците да ми видят,а имам доста работа,та не знам кое и как..
та за щитовидни с 4-рилистна детелина сме отличнички.
а за ноктите само малко корекция.те са показател са хипоксия(намален кислороден приток към тъканите)и ги следят преживе,а не ако тръгнеш за китай..(там за други показателите им..Simple Smile
много писах за себе си..
прегръщам ви всички! Hug

# 536
Привет момичета. Пия си лекарствата, но ме яде едно червейче. Този възел, който го имам дали може да чака. Темелкова ми каза да не го мисля, но аз нещо не мога да го забравя. Дали няма да стане някоя беля. Бях се настроила да се махне, не да се следи.
 Не знам дали не е от лекарствата, но ме боли главата уморено ми е, нещо ме стяга в гърдите. Може и от нерви да е , не от лекарствата, но не се чувствам много добре. Много весел и усмихнат ден на всички. Hug

# 537
Здравейте! И аз съм тук. Не пропускам нищо. Чета редовно. Засега болките в кръста ми минаха, но имам много сериозен друг проблем - кървящи хемороиди. Там вече нищо не ми помага. А за ЩЖ даже и не мисля. След два месеца ще пускам пак хормона.
Чета за предстоящите операции на някои момичета. От самата операция няма страшно. Последиците за организма от липсата на ЩЖ са по страшни. Но като се е стигнало до махане, няма връщане. Желая ви всичко да мине успешно. 

# 538
за хемороиди-баня с тетра,ако можеш седни в такава вода и си купи крем пайлекс и таблетки пайлекс.
http://si-plus.com/?page_id=7&record_id=29-това имам в предвид.чудесно е,цената-също.
успех! Hug

# 539
май не ми се получава линк-а,но можеш да го намериш от менюто.

Общи условия

Активация на акаунт