Операция на щитовидната жлеза -5

• 79 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 405

Честита Баба Марта!
 Да сте бели и червени,румени,засмени!

# 406
Честита баба Марта момичета. Желая ви много здраве и късмет и бъдете все така позитивни и добронамерени както сте към мен. Благодаря ви.

# 407
  • В уютен дом!
Миличкииии, Честита баба Марта! От сърце Ви желая да сте живи и здрави, румени, червени и винаги засмени! Hug Hug Hug

Аз след уговорка и направена ТАБ, се разбрах с доц.Пандев за операция, която ще е на 15.03, в четвъртък.
Операцията ще е в ИСУЛ, написал ми е необходими документи, какво трябва да нося, цената е 900 лв., явно ще е безкръвна, незная, каквото и да означава  Thinking
Моля Ви, които сте минали по моя път, пишете какво др.важно трябва да нося и да питам и интересувам newsm78  bouquet
А като диагноза ето това ми е поставил това Струма нодоза гр.1Б еутироидес Обс Са
Изследванията каза, че може и в нашия град да ги направя, не е задължително там, така и ще сторя.Ако се сещате друго, пишете, ще съм благодарна!
Много, много усмивки Ви желая, страхотни сте! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 408
my_dream ,и моята диагноза беше струма нодоза.За болницата -обичайните неща.
Аз си бях взела стрепсилс,заради болките в гърлото,и ме накараха да си купя хубав ,дишащ лейкопласт,защото иначе ползвали обикновен.Но аз нищо не съм плащала,при теб може би тия неща няма да трябват.
 Няма страшно,всичко минава бързо и лесно.Ако се сетиш нещо-питай. Hug

# 409
ako искаш да минеш по зк с направление и някаква символична сума за плащане,че е частна болница,може да опиташ и в "каспела"-доц.димов.

# 410
  • при моите деца .....
Честита Баба Марта!!!
С пожелание за здраве, добро настроение, доброта и усещане за пролет!

Здравейте,
не съм си изследвала никога калция....
много ми се цепят ноктите и петите са ми болезнено напукани - скъсах си един дебел чорапогащник докато се обувах.... та се замислих.....
Хубав ден!
Искам пролет!
При нас 2 дни валя....
Писна ми да чистя сутрин кола.....

# 411
ако ти е високо тсх -може нокти да се чупят,коса да пада,кожа -суха..
моето е перфектно ,но нокти нямам..
времето ли,препаратите ли..
и косата ме мързи да мажа...

# 412
  • при моите деца .....
ако ти е високо тсх -може нокти да се чупят,коса да пада,кожа -суха..
моето е перфектно ,но нокти нямам..
времето ли,препаратите ли..
и косата ме мързи да мажа...
Ох, следя си го ТСХ, последно септември, но мисля, че е ОК....
Аз съм на еутирокс 125, без жлеза....

# 413
  • гр.Гоце Делчев

Честита Баба Марта!
 Да сте бели и червени,румени,засмени!
използвам картичката на Меци ,че много ми хареса бъдете живи и здрави ,много щастие и късмет и повече добри новини.my_dream ще стискаме палци на 15,не се притеснявай операцията е лека и няма конци за махане след нея,ако всичко е наред изписват още на следващия ден,но тъй като си от провинцията може да иска да те проследи поне 2-3 дни след нея.Носиш си обичайните неща за болницата.

# 414
  • В уютен дом!
Благодаря миличка, че ви има, голям кураж давате и много позитивно настроение  Hug Hug Hug
Ще пиша да се отчета какво е станало  Heart Eyes

# 415
Здравейте! След 45 дни от операцията съм и днес си взех резултатите от вчерашните ми изследвания. Какво ще кажете? Добри ли са?
ТSН - 0,498  /0,27 - 4,20/
калций  - 2,42    /2,02 - 2,60/
йонизиран калций - 1,07     /1,06 - 1,32/
Последното не е ли много малко?

# 416
супер ти са!  bouquet Hug
колко еутирокс пиеш?направо невероятно в такава добра форма след скорошна операция.
явно при напълно отстранена,по-лесно се дозира.

# 417
Пия от 100. Наистина се чувствам добре от самото начало след операцията. Но много ме боли кръста.От вчера пак започна. Една седмица след операцията пак ме заболя. След няколко дни ме отпусна малко. Сега пак ме боли. Мислех да не е свързано с калция. Чак във вторник съм при докторката.

# 418
може да е бъбреци,някаква дискова херния(гръбначния стълб).калция ти е добре,а и там трудно би те ударил.

# 419
Включвам се да напиша какво обяснение са дали на майка ми по телефона относно цената на операцията (940лв.) в Майчин дом.Бях повдигнала този въпрос относно цената за да разбера как стоят нещата в момента и в др.болници.За съжаление почти никой не се включи,cтранно защо, все пак става въпрос за официалните такси, нищо конфронтиращо.
И така, свързали са майка ми със старшата сестра на ендокринологията и обяснението е било че сумата се плаща за избор на екип.Просто не ми се коментира!
Фри,незнам от къде я имаш тази информация че се заплаща тази сума заради безкръвна о-ция,но аз мисля че не е вярна.Нищо подобно не е предложено и обяснено на майка ми.Нито че о-цията ще е безкръвна ,нито че има вариант да избираш м/у такава и обикновена (безплатна).
Иначе за избор на екип явно автоматично се счита след като предпочетеш при кой хирург да влезеш на прегледт,тъй като майка при прегледа не е споменала категорично че иска да се оперира при конкретния доктор.
На въпроса зададен от майка ми към ст.сестра как се процедира ако не искаш да направиш избор на екип ,отговора е бил че трябвало да мине на преглед при техен хирург  и да подпише някакъв документ.Факт е обаче че д-ра не е споменал за този вариант на прегледа.Защо ли?Всеки сам може да си направи изводите.Не ми е приятно да коментирам  по този начин ,но за съжаление всичко вече се е комерсиализирало в медицината.
С няколко думи ,така е направено в тази болница че ако не си платиш за избор на екип решаването на проблема  със сигурност ще стане по-бавно и трудно и не със нужното внимание и отношение на персонала.

Общи условия

Активация на акаунт