Отговори
# 375
Честит Имен ден на всички именяци!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Хелънче, честито за сестричката ти!!! Лека бременност й пожелавам!!!

За уолкъра от Карфур- с ММ и Сиси ходихме до Сф в неделя. Минахме и през Карфур. Купихме го този уолкър. Силата на музиката е на две степени /първата е съвсем поносима лично на мен, а и е за предпочитане пред мрънкащо бебе.../. Панела с играчките се сваля и може да се ползва отделно. Има и 3 въртящи се цилиндърчета. Сиси си го хареса. Най-много се радва на въртящата пеперудка. 

# 376
Бубулина  Hug

Чин, приятно изкарване при бабището. Без нерви да мине.

Симпли, радвам се, че съм те подсетила. Сега остава да действаш и да стопираш настинка/вирус каквото е там.

Ани, браво на Нико. Чакаме снимки.

Ние също сме с Чиполино - Рапидо. Модела е 2009 мисля, но вече май я нямат. Моята ми я докараха от Пловдив, че като видях, че я няма в каталога веднага звъннах в Чиполино и успях да се вредя за една от последните 2 зелени. Много съм доволна за сега.

Хелън, сега ще намеря тез чашки, че е добра идея май.

Аз имам питане. Кога бабите ще спрат с това "да не му е студено". По едно време бях спряла да обръщам внимание, но вярвайте ми вече само при думата студено ми иде да хвана гората. Ама защо е без чорапогащник, ама и без елече, ама и без...... горкото то е вечно без нещо и вечно голо. Лоша майка  Embarassed

# 377
От сутринта се каня да пиша уж дълъг пост,но все не остава време.

Честит имен ден на всички малки и големи именници.Нека да са здрави,здрави и пак здрави!  bouquet

Хеленче,как се зарадвах за систъра. : )))))))))) Нека има хубава и лека бременност.На мен ми е тъжно за корема честно казано,9те месеца с бебо в корема бяха най-щастливите в жовота ми до момента на раждането.Нека и при нея да е така.  bouquet
Кити,и на теб честито. Ах,че хубаво. : )))
И моите хора ряботят за братовчед  Laughing  Praynig скоро да ни зарадват,нямам търпение.Така ги обичам и двамата,ще се пръсна от щастие,когато стане чудото.
Даги,ах зъбче : ))) Да ви е честито. Hug

Момичета,нямам силички да се включа,че снощи съм спала на пресекулки,а днес цял ден бях по задачи.Лягам,че не се знае тази вечер как ще е.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 21:35 от PaO

# 378
  • гр. Козлодуй
Отбивам се днес, за да честитя именния ден на всички именяци Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile

Утре ще чета, че сега ми е уморено и мисля да лягам с малчо. Той днес цял ден не спа, сигурно очакваше да го водя на имен ден при някое от наборчетата ама ... затова сега гледа сърдито и отново не иска да заспи Simple Smile

Чин, почерпих се днес специално с един Чинкейк Simple Smile.

# 379
  • София
Хелънче, много се радвам за сестричката ти Hug Стискам палци за безпроблемна бременност и здраво бебче Praynig
И аз чакам още една приятелка да видим в четвъртък дали е бременна, закъснява й, вчера беше у нас и си прави тест, ама беше отрицателен...може и да е било рано, днес се чухме и още не й е дошло:lol:

Ние хапнахме рибка, ама пъстърва, аз не обичам да ровя за кости, тази нямаше кости и въпреки това я рових 35 минути, а ако е шаран сигурно цяла вечер няма да стана от масата Mr. Green

Вчера за малко Крисчо да падне от леглото, хванах го докато едната му ръка и крака му висяха от леглото #Crazy а преди малко се обърна върху повивалника, който е върху неговото легло, демек поне метър и нещо високо....повече няма да го оставям сам и за секунда там...

Мъжа ми гледа шампионската лига, Крисчо заспа, та мисля да си пусна сериалче, за това ви пожелавам лека нощ Hug

# 380
Здравейте.
Ние се прибрахме. Нико получи много подаръци, но най-много хареса книжките.

Ири, и как беше ? Simple Smile

Хелън,  благодаря, а можеш ли да ми кажеш фирма?  newsm78

Бубулина, много благодаря. Радвам се, че ни наглеждаш. Прегръдки.

А н и, честито християнче.

Деси, лоша майка!!!  Twisted Evil

Аз също съм доволна от количката си, но мисля, че лятото ще ми е по-удобно с някоя по-лека, особено, когато ми се наложи да бутам количка и да гоня бебе. Взех я, пък ако не ми влезе в работа ще остане за следващото живот и здраве.

Момичета, защо поставяте въпроса по този начин? На коя майка й се рискува здравето на детето й и какво значи "достатъчно съм се борила за него"? За всяка една, детето й е най-свидното нещо на света и иска най-доброто за него. Било то с голяма борба или не...
Малко обидно нещата да се поставят по този начин. НЕ, аз не мисля, че съм неинформирана, безотговорна майка, решила да рискува съществуването на детето си, слагайки му ваксини.
И все пак- въпрос на избор, който аз уважавам. Дано ме разберете правилно и не помислите, че се заяждам.  Peace

Лека вечер.   bouquet

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 22:52 от chin

# 381
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! НЕКА ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  Hug
Днес докато се наканя да пиша тук и нета прекъсна и чак сега дойде та се връщам да ви изчета .

# 382
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз съм много далеч дори и от нередовна в темата, но не можах днес да не намина да честитя Никулден на многобройните именици днес. Няма да изброявам, защото е неизбежно да пропусна някого, но на всички пожелавам да са живи, здрави, да имат безгрижно детство, да носят достойно хубавото си име и винаги да са споменавани с почит и за добро.    bouquet

# 383
  • Sofia
Ани, честито християнче!

Деска, още поне 1 зима ще слушаш за студеното.  Laughing Трябва си време да се "утвърдиш" като майка, да си проличи, че се грижиш за детето Crazy и да се видят резултатите от възпитанието, т.е. трябва да проговори първо.  Joy

Дидолинката, сподели схемата Simple Smile
Чушката хич не беше много всъщност, около 60 гр може би. Оттогава е ужасен вечер, дере се като бесен, освен ако не е върху мен (чак се чудя днес как така заспа без много зор), явно не е от чушката, а зъби.
Тази вечер имах около половин час спокойствие и ТИШИНА!!, в който бебето гризеше етикета на килимчето си или ръцете на маймуната, които стърчат от килима.  Mr. Green
Пратих моя мъж за още гел за зъби и му казах да купи всичко, което имат в аптеката.  hahaha И той буквално.... аптекарят му пробутал бебешки гел за зъби с хиалуронова киселина - за възпалени венци, рани и подобни, че и скъп, да му се не види.  ooooh! Изобщо не е за растящи зъби според мен.

И да се оплача от госпожицата, колко ми се прави на хитра: напълних й днес коледния чорап с шоколадчета и бонбони, обясних й, че св. Никола ги е сложил вътре, защото явно била послушна. Разказах й историята на Роси ( Hug) за бонбоните и въгленчетата. Но после ме ядоса нещо и й казах, че св. Никола е трябвало да й сложи въглени в чорапа, а тя най-небрежно ми отговори, че ако била получила въглен, тъкмо щяла да рисува с него.  Whistling Close
Шоколадите не ги яде, но видя едни свои бонбони във формата на различни животни, от които си бях чопнала  Embarassed и като вика: ти ли ги изяде?! И аз: Не, св. Никола беше!  hahaha Помисли си малко и явно му прости, само разглеждаше кои животни липсват, защото явно обича такива, а които не е изял, не ги обича.

# 384
Бухта, добре дошла!
Кити, сега видях, че и ти ще ставаш леля. Поздравления!

Вещи, ти си знаеш. Не искам да влизам в конфликт. Ама аз да си изкажа и моето мнение тогава.
Чудя се, ако и други майки решат, че чуждите деца ще пазят техните какво ще стане накрая?  И още нещо, другите деца са нашите деца. Само ние си знаем как ги преживяваме тези ваксини и колко им треперим. Не е честно! За всяка майка нейното дете е най-важно и уникално.... С други думи, повярвай ми  Селин в моето сърце е толкова специална колкото и Нико в твоето. Та, за това ми беше мисълта. Уважавам правото ти на избор, но определено не ми хареса изказването, че разчиташ на другите, те да поемат рисковете. Сигурно поемаме риска, защото не сме се борили?  
Сигурна съм, че  от първото виждане на 2те чертички, всяка една от нас се е борила в името на това да износи, роди и отгледа своето детенце.  А от какво сме се лишили, само ние си знаем.
Хайде и аз спирам по темата. Не исках да пиша, но не можах да се сдържа. Извинете!

Бубулинка, как си мила? Много те мисля, да знаеш Hug Пожелавам ти в най-скоро време да ни се похвалиш с две чертички.
Пао, а ако сложа тая каша няма ли да стане много тежко за коремчето?  newsm78
Дидолинка, на мен ще ми е интересно да споделиш и вашата схема за захранване.
За Чинкейка  Embarassed , много исках да го направя утре. Поръчах днес на мъжа ми какво да вземе, а той забравил. Донесе 3 лимона и това е...
Лелеее... бебка се събуди...
Лека

# 385
  • София
Ама какво значи борили се децата си! Не ме ядосвайте в късни доби, ей! То като че ли борбата съвршва с раждането. Не, милички! Не! Борбата тепърва почва с раждането, ваксините, училището, бъдещата снаха, внуците. Всичко е борба. Какво после на децата си ще натякваме "Аааа, гледай я тая/тоя иска да ми вземе свидното детенце дето съм се борила за него"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде закривам деня...

Шунке, абе свети Никола не е ли на диета, че яде бонбоните на децата? newsm78 Mr. Green

# 386
опа...пак съм аз!
Ваче, сори, ама новият ден започна, а и имам нещо важно за казване  Innocent

Цветич, честит рожден ден! Бъди все така нежна, обичана и винаги усмихната!

# 387
  • София

Малко обидно нещата да се поставят по този начин. НЕ, аз не мисля, че съм неинформирана, безотговорна майка, решила да рискува съществуването на детето си, слагайки му ваксини.
И все пак- въпрос на избор, който аз уважавам.
Peace Peace Peace според мен си има и тема в която се плюят на воля ваксините.
И аз много не ги долюбвам,но ги слагаме и това не ме прави лоша майка или,че не съм изстрадала бременността си.Напротив,моята бременност беше една от най-тежките в този форум и не само,дори завърши с риск за живота и на двама ни!
За всяка жена бремеността е борба и притеснения.
Освен това пред алтернативата да хване тези ужасни болести ме втриса,е сега е на лице поредния смъртен случай на дете от вирусен менингит.

Прекрасен ден ви желая!
никой не ангажирам с моето мнение.
Цветич честит рожден ден.Бъди жива и здрава!  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 07:13 от magnet_for_happiness

# 388
Цветиии, честит рожден ден, мила newsm59
Желая ти много здраве, любов и щастие в семейството, двете слънчица много да те радват и слушкат Hug

Моето се събуди, пи вода и сега се чуди ще спи ли още Laughing Снощи стоя до късно и надали вече се е наспал.

Цитат
Вещи, ти си знаеш. Не искам да влизам в конфликт. Ама аз да си изкажа и моето мнение тогава.
Чудя се, ако и други майки решат, че чуждите деца ще пазят техните какво ще стане накрая?  И още нещо, другите деца са нашите деца. Само ние си знаем как ги преживяваме тези ваксини и колко им треперим. Не е честно! За всяка майка нейното дете е най-важно и уникално.... С други думи, повярвай ми  Селин в моето сърце е толкова специална колкото и Нико в твоето. Та, за това ми беше мисълта. Уважавам правото ти на избор, но определено не ми хареса изказването, че разчиташ на другите, те да поемат рисковете. Сигурно поемаме риска, защото не сме се борили? 
Сигурна съм, че  от първото виждане на 2те чертички, всяка една от нас се е борила в името на това да износи, роди и отгледа своето детенце.  А от какво сме се лишили, само ние си знаем.
Хайде и аз спирам по темата. Не исках да пиша, но не можах да се сдържа. Извинете!
  202uu Симпли!

Заспа, лягам и аз. До после Hug

# 389
Добро утро ,майчета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,ЦВЕТИ! МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА МАМА ДА СИ!!! Hug  bouquet
Снощи сте си писали за ваксините и на мен като Симпли това изказване не ми хареса!Всеки си обича детето и за него е уникално,чакано и изстрадано по някакъв начин!
Ани,честито ви християнче!!! И аз искам да кръстим Божидара на Йордановден ,но пък нещо зимно кръщене не ми се прави ,та предполагам ,че ще направим първи рожден ден и кръщене на един ден живот и здраве!!!
Снощи шаранчето ни като за пръв път беше толкова хубаво ,че и за гости ставаше!!! GrinningДаже снимахме как Дара бърка в тавата Grinning
Буболина,здрасти ,много често те мисля ,дано си добре   bouquet Дано скоро ни зарадваш с прекрасна новина !!!
Хелънчееее ,ееее суперска новина!Много лека бременност на сестричката ти ! Heart Eyes
Кити ,много се радвам за отношенията ви с МТ ,дано се справите и също желая лека бременност на снаха ти!

Паооо ,не сме се виждали няколко дни!!! Къде скиториш Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт