Отговори
# 360
Добър вечер Hug

Хелън, честитооо  bouquet Много лека бременност на сестричката и най-красивото бебче през юли baby_neutral Hug Hug Hug
Браво и на Алекс за голямата работа Hug

Кити, дано с МТ преоткриете любовта и това което ви е събрало  Praynig Hug
Честито за добрата новина, лека бременност на снаха ти и една красива братовчедка за Дара Hug  bouquet

Даги, много да те радва порасналото момче    ura

Ичка, пожелавам ви много сила за цялото семейство и дано да получите вашето коледно чудо Praynig Praynig Praynig Hug

Иси, успех с мръвките Hug Грисът е с глутен, не знам ти даваш ли вече  Peace

Ваче, брошурата с уолкъра е до 31 декември.
Има две степени на сила на звука, силното е много гадно, но по-тихото мен поне не ме дразни  Rolling Eyes

Лятна количка имаме от племенника и с нея пътуваме, защото комбинираната не се събира в багажниченцето на въшката Mr. Green Не е особено удобна Confused. На мен ми е ниска, дръжката не се разтяга, а пък ММ (на него му е тамън на височина Whistling Mr. Green) постоянно я рита в задните колела. Ето я:

Зора е да избутаме зимата с комбинираната, но само ако мъника се спре, че едвам го намушквам вече Laughing Може да взема някаква евтинка от продавалника, за това питам за Чиполиното.

Чин, на мен зимна ми трябва, че нашата вече му е тясна Confused

Това с ваксините звучи много страшно, но не по-малко страшен е варианта бебе да се разболее от коклюш, менингит или хепатит например.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 18:15 от иРеТо

# 361
Ирето- на мен летните на Чиполино са ми точно, така че на теб пак може да ти е ниска. На Макларън са по-високи Simple Smile
Аз я поръчах, но мацката нещо се бави, та може и да не стане сделката. Хубавото е, че колички бол Simple Smile

Даги, честита месечинка

Иси, след като въведеш глутена, можеш да даваш вече грис...

Ние отиваме в бабището. Аз направих шаран на фурна,  за да спазим традицията, а бабището е купила пастърва. Направих и един кекс с шоколадова заливка, от моето детство  Party

# 362
Благодаря ви много на всички, аз много обичам сестра си, връзката ни е много силна и затова съм толкова горда и радостна  Party Laughing
Чин, дано по-леко мине при бабището  Peace
Иси, браво на Жорко, нека си хпва детенцето Simple Smile

Оххх, мрънка, после ще дописвам

# 363
  • Добрич
Иси, Чин и Ирето са ти отговорили вече за гриса.  Wink Захранването на Вихчо върви добре според мен. Не е типичното захранване, ама, той не иска да яде пюрета. Сега яде хем по ЗВБ, хем по педагогическото с микродози от нашата храна. Определено му харесва. Днес за втори ден яде краставица доста успешно в ръчичка. Много добре се справи - яде мекичкото  със семките и остава само твърдото.  Laughing Доста неща е опитвал вече, но в микродози повечето. Аз съм ОК с това, защото идеята на захранването до годинката за мен е да се запознае с повечко от нещата, които се готвят у дома.  Grinning Мерси, че попита!  Hug
Чин, хайде, хубаво гости и без нерви!  Wink
Борис имаше лятна количка на Чиполино, но хич не останах доволна. Беше модел: Алба или нещо от сорта, не я препоръчвам.

# 364
  • Sofia
Хелън, Кити, честито!! Дечицата ще си имат братовчеди, голям кеф! И аз си мечтая да съм леля вече, но и двете ни сестри се ослушват още. Мислех, че поне с малчо ще се засечем (тъй като моята сестра е доста по-малка от мен и с каката хич не й беше време  Mr. Green)

Къдрокоска, много добра идея ми даваш за краставичката!

Аз пък въведох глутена, така да се каже.  Mr. Green Давах 2 пъти бисквитка и веднъж коричка хляб. Плазмонските бисквити са много неудобни да ги държи, толкова са дребни и най-често отиват на земята. Повече няма да ги купувам.

# 365
Чин, как успяваш да забаламосаш Нико, че да е кротък докато готвиш?
Къде най-дълго седи и се занимава сам?
Въобще момичета, вие кога готвите?
Аз много обичам, но не успявам, че малката не трае самичка и никъде не иска да седи/лежи.
И между другото, аз имам термо чанта за шишета и не ми върши много работа Sad.

Ние тази вече ще сме на скумрийка на скара. От нашите рибата, от нас картофената салата  Mr. Green Сега чакам да започнат да се прибират един по един, че вече издивях самичка. Днес не сме излизали.

За количките- нашата е Pierre Cardin - от сестрата на моя мъж. Ако си намерите такава втора употреба, препоръчвам я дълбоко. Супер стабилна е, широка и удобна, а побира и доста багаж. Има всякакви позиции за гръбче и т.н.
Нещо подобно на тази е:

МамоЗвярке, за избора си права. Всеки може сам да решава какво да прави. Аз друго коментирах, ама явно не сме се разбрали.   bouquet Съжалявам, че ви се е случило това.
Роси, и на мен ми е интересно кое е това училище. Много добре звучи. И аз искам моето дете да познава празниците и традициите покрай тях.
Даги, честита месечинка!
Хелънче, неверятна новинка! И от мен лека бременност и прекрасно бебче след това.
Ваче, аз питах защото мисля това да е подаръка за бебка от баба и дядо. Те питаха нас какво да и вземат и на мен това ми хрумна. Аз много исках да го взема този на Чиполино, но както казах, таткото ни беше вкиснат...
А и Икеа е добър вариант.. Ще взема да го изръчкам утре да отскочим. И без това ни е наблизо.

Дано само да съм по-добре. Сега се сетих за лимоните. (Деска мерси) Ще звъня на мъжо да купува като се прибира.
Лека за сега.

# 366
Чинче, забравих да ти кажа - има едни термочашки с капачка, наистина задържат топло пюрето. Една моя приятелка има и ползва за детето си - доволна е  Peace
Нещо такова е:
Нашата количка е такава, даже е същия цвят . Не му е тясна на Алекс, ама много кофти се прави с едни колани от легнало в седнало положение. Иначе ми харесва Simple Smile
Къдрокоске, супер интересно захранване. Алекс засега харесва пюретата, да видим по нататък Simple Smile

# 367
Здравейте!
Оказахте се прави. Никола спа 3часа и половина сутришен сън, но това е било защото е събирал сили за през останалата част от деня. По време на кръщенето беше супер спокойно бебче, после в ресторанта си поспа още малко и сега си играе спокойно в креватчето, а ние му разглеждаме подаръците , а аз седнах да ви изчета.  Wink

Хеленчеее, честитооооо! Много се радвам за сестра ти! Пожелавам й лека бременност. И новината за Алекс е не по малко радостна. Поне ти падна това като грижа!

Даги, честито ви зъбче!

# 368
Хелън,да е жива и здрава сестричката ти ,и едно здраво бебенце през юли  Hug
Симпли,аз готвя по два пъти на ден,просто в нас се яде количествено  Peace Слагам малката в шезлонга до мен в кухнята и на нея й е супер интересно как снова между хладилник,мивка и печка  Laughing даже установих,че мира има най-много там...!
Ичка,пропуснах на предния пост  Praynig
Шунка какво стана след чушката? Като писа,та после се замислих,не е ли много цяла чушка да изпапа?  Rolling Eyes
Относно захранването,ако някой се интересува мога да споделя нашата схема,изписана от гастроентеролога,една доцентка от Варна,мисля че е удачна и добра.Най-вече за дилемата кое да се въведе първо - жълтък или месо  Peace
Мамо Звярка,всеки решава сам,всеки има право на собствен избор... за съжаление има много случаи на реакции от ваксини,но също така и анафилактични шокове след употреба на АБ например...много може да се говори ЗА и ПРОТИВ.
Айде,ставам да пръжна една рибка  Hug

# 369
здравейте на всички мами,таткото и на всички малки съкровища Hug
влизам да честитя хубавия празник на всички-малки и големи,тъй като помня,че има много бебоци,които трябва да черпят днес-нека да им е честито името,да са живи и здрави,много усмихнати и нека Свети Никола винаги да ги закриля  bouquet
поздрави и много прегръдки и целувки за всички от мен Hug

# 370
Бубулинка,мила  Hug Благодарим! Нека св.Никола закриля и теб!  Praynig Надявам се,че си добре,много прегръдки,аз лично доста честичко се сещам за теб   bouquet Пиши,когато имаш желание!

# 371
  • Cyprus, Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС,СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА,МНОГО ЩАСТИЕ,УСПЕХИ И КЪСМЕТ!!!
Кити,Хелен,честито на бъдещите лели,много хубави новини  Hug Hug Hug
Хелен,ние ползвахме същата количка на заем,като бяхме в Бг и много ми хареса,тази която имам тук нещо ми идва тромава и тежка  Peace
Ани,честито християнче,да не забравиш снимките да покажеш  Party
Буболинка  Hug  bouquet

# 372
Много благодаря за хубавите пожелания за моя именик специално Simple Smile

Дай Боже да са ни живи и здрави всички мъници.

Ваче  Hug Simple Smile Благодарна съм,че има ваксинирани дечица,чрез които ще се пази моето,абсолютно сериозно.Имам си моите големи тревоги и съображения относно ваксините.Достатъчно дълго страдах и се мъчих,за да имам детенце и никога няма да поема риск да му се случи нещо от ваксините,дори рискът да е под 10% не го поемам.Това е моето лично решение и имам право на него.

Симпли не,мила.Хич не се шегувам.Приемай го както искаш.Това е моето решение и не държа никой да се съобразява с него и да го приема.

Мама Звярка  Hug

Хелън много се радвам за сестричката ти  Hug Да е жива и здрава,с много лека бременност и здраво бебе на финала.

Къдрокоске  Hug

Бубулинка мила,лично благодаря за пожеланията.И понеже св.Никола има своето значение и като побеждаващ,аз ти пожелавам една победа-да преодолееш всичко,което се случи и много много скоро да ни зарадваш с прекрасни новини.Много често се сещам за теб.Надявам се,че си добре.Наминавай насам Simple Smile

Ние имахме много тежък ден-рев,рев,рев...Таткото успя да го приспи,за да вечеряме.Роднините отказаха да дойдат и само един приятел,който ни помага вкъщи,остана за вечеря.Но намина една приятелка,майка ми дойде за 5мин...Никола получи много подаръци,но всичките го плашат,свирят,мигат и плачем от тях Simple Smile Но съм много щастлива,че успяхме да отидем на църква и попът да го помаже с миро.Успях и благодарение на госта ни да сготвя,добре че човекът загледа ръмжалото Simple Smile Мъжът ми взе Калгел,дано това облекчи малко зъбките,че не се търпи.Имаме едно гръцко мазило,но говорих с една стоматоложка и каза,че щом има алкохол,да не го мажа повече с него.Дано по-бързичко излизат,че мама минава на мента,глог и валериан.

# 373
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ и от мен! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !  bouquet

# 374
  • София
Здравейте!
Оказахте се прави. Никола спа 3часа и половина сутришен сън, но това е било защото е събирал сили за през останалата част от деня. По време на кръщенето беше супер спокойно бебче, после в ресторанта си поспа още малко и сега си играе спокойно в креватчето, а ние му разглеждаме подаръците , а аз седнах да ви изчета.  Wink

Ани, честито ти християнче!  Hug
Ей това е най-готината част след празник.. разглеждането на подаръците и то не от кого да е, а от родителите  Crazy

Ире, мерси за инфото, ще трябва да се занеса до Карфур
Симпли, много ми харесаха на Фишер прайс. А с Комсед имаше някаква нечувана от мен марка, също имаха уолкър. Абе на ФП като пипнеш пластмасата си личи, че е хубав. Обаче се облещих колко са дребни тия уолкъри  Rolling Eyes Просто съм забравила колко са малки едногодишни дечица.

Бубулинка, мила, мнгого се радвам, че наминаваш в темата!

Общи условия

Активация на акаунт