За ваксините сте говорили, гледам. Аз не ваксинирам. По съображенията, изложени от Вещицата. Дъщеря ми, с жесток атопичен дерматит, е натъпкана чинно с всички ваксини до 1 г. 3 м. След това разви страшна астма и хиперактивност с дефицит на внимание. За капак, почти до годинката не можеше да сяда и нямаше опора на краката. Всички ваксини понесе доста тежко, всички с температура около 40 градуса, коклюшната - с пристъп на задушаване, въпреки това ме убедиха да бода. Не твърдя, че е 100 % от ваксините, може да е имала нещо в гените, което ваксините да са отключили, но е факт, че имаше момент, в който животът ни беше ад - педиатри, психиатри, хомеопатии, инхалатори и активна рехабилитация. Който не вярва - да дойде, ще му разкажа и покажа. Дете на моя позната е 100 % инвалид след полиомиелитна ваксина, а е било съвсем нормално дете. Дете на мой колега разви епилепсия след МПР ваксина, впоследствие се влоши, сега на 6 г. не ходи и не говори. Имам позната, чиято сестра е починала след ваксина против тетанус. Това са факти, които упорито се крият, а никой не казва доколко ваксините наистина предпазват.
Синът ми е с поставени в родилния дом ваксини, след които направи хипербилирубинемия, почти 4 месеца продължи. Становището на педиатър /нищо черно на бяло, естествено/ - не му е понесла ваксината за хепатитБ.
Ей затова взех решение, че няма да ваксинирам, ама никога повече. Освен ако не ми гарантират 100%, че не може да се увреди здравето на децата ми.
Сега, ако щете, линчувайте ме публично. Обещавам да не се сърдя. И да, това не е тема за празник. Но не нападайте. Всеки е прав за себе си, защото когато се случи лошото, всеки остава сам в нещастието си.

. Терминът е за 25 юли, за малко да е юнка 2012
. Знам, че им беше много трудно, особено когато хората не са никак тактични, но сега вече всичко ще се нареди, защото ЗНАМ< че всичко ще бъде наред. Аз съм роден оптимист, вярвам само в хубавото бъдеще 

Засега само гледам... На ФП много ми хареса как са изработени, ама то няма как да не са. Има време, ще искам да видя и в ИКЕА, и Чиполиното в Карфур ако го има още де...