Отговори
# 525
Е, много благодаря за идеята за ИКЕА, хем си спомням, че имаше и в различни цветове, пък сега се чудех от къде да намеря и мислех да ходя в някакъв склад.

Момичета (най-вече с по едно дете), замисляли ли сте се колко е странно за близките ни това, че имаме деца? Аз си спомням как реагирах на приятелка, която живее в чужбина, когато дойде на срещата ни бременна в 6-тия месец, ей, така! - да ме изненада, решила да не ми казва.  Shocked
Беше ми толкова странно да свикна с идеята, че ще има дете, а, когато роди ми беше още по-странно да я възприема в тази светлина.
Като се замисля, сигурно сега те се чувстват по същия начин.  Heart Eyes

Роси, супер сте.   bouquet Толкова сте лъчезарни. Аз из квартала също шляпам по кецове и понеже съм фен, а забелязах, че и ти си, си взех едни зимни на Reef.
Eто такива подобни- отдолу с грайфер, а вътре много топли, а отвън шарени, като за сиво време.

Хоупфул, на Нико също на места му е суха кожата, но започнах да мажа с преварен зехтин и да слагам бебешко олио във водата и нещата доста се подобриха.

# 526
Шунче, Чин, благодарим ви и тримата от сърце за милите думи  Flutter Blush Изчервихме се  Flutter

Супер са кецките, много свежарки  Peace Аз тези черните си ги взех нарочно с каракул вътре за да си ги нося и зимата, че и на мен са ми любимки кецовете, а вчера щерката ми ги беше обула, представяте ли си? А е само на 10.... ooooh!
 Чинче, аз помня още изненадата на близките ми, когато реших да раждам Теа. Макар, че винаги съм била от тези жени, които искат и мечтаят за семейство, кариерата не ми е била приоритет. Дете с корем бях тогава, ходех по партита с корема, никой нямаше деца в обкръжението ми. Бях първата и ме гледаха като извънземно май първоначално, не помня добре, но беше странно за много от хората. Най ми е мъчно за дружките ми от детството, които още нямат деца, дано скоро им се случи това чудо  Praynig Praynig Praynig
ТинаТ, намери ли си ти зимен чувал?
Аз харесах и поръчах , БГ-татти  Hug http://www.pakostnik.com/bg/pics/4671661659.jpg

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 22:21 от Rosy.

# 527
Добър вечер Simple Smile

Чинче, Нико изака ли се? Щях да ти казвам, че когато бебетата пропуснат изхождане и искаме с пюрета да оправим нещата, е най-хубаво да се дават сутрин до 10 часа. Тогава все още организма не е натоварен и работи на по-бързи обороти. При Алекс така се случиха нещата  Peace
А за хората - не се бях замисляла, но то в началото и на мен ми беше странно, но сега не мога да си представя как съм живяла без него  Heart Eyes
Роси, супер сте  Hug
Хоупфул, и аз много се ядосвам на ръкавичките - 10 мин. отиват докато ги набутам, щото ако не ги сложа както трябва още преди да излезем ги е махнал Simple Smile
Ичка, супер е тоя сайт, сега ще разгледам Simple Smile  Hug
Ани, аз ако получа такава сметка за ток ще си сложа въжето  #Shocked. Да не се е прикачил някой към вас, сума ти познати са с климатици, но такова чудо няма  ooooh!
Тати, каква е пашкулка малката  hahaha

# 528
  • гр. Козлодуй
Ире, ето малък изглед на количката, на Бертони е, но е модел от 2005, ако не и по-стар
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1920692142367&set=a. … ype=3&theater
преградата пред краката се сваля надолу, вече е така, че порасна детето Simple Smile, а като стане още по-голямо детето се пуска надолу, за да седи детенце. отпред се слага поставка за чаша, но пак като е голямо детето. В момента като сложа всички видове чували и одеаяла, и дебелото яке си е ОК. Цецко до годинка си спеше навън в нея. Е, грозна е Simple Smile, ама ...

Аз не мажа с никакви кремове засега, но май ще се наложи вече да мажа дупето, че почна да ги ака едни мазни и почна да се зачервява малко.

С моркова се захранихме успешно, сега давам малко почивка и почвам да давам тиква. Не се е запекъл, но утре ще видим по-сигурно как е.

Ани страшна сметка, предполагам не е само за една къща Simple Smile

Чин, вярно е, много ми е било странно моите приятелки като почнаха да раждат, че и като се изпожениха Simple Smile, но бебетата най-много ми бяха странни Simple Smile

Шунка  Hug

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 22:52 от Ири

# 529
Най-накрая направих чинкейка и аз. Ама нещо кремата ми е в повечко за моя вкус. А може и рано да съм си отразяла. Утре ще видя как ще е, но аз не съм критерий, че обичам да е много сладко.

Нещо съм се скапала, та не ми се пише така че лека нощ от мен. Ще хвърля един поглед преди да си легна   bouquet

# 530
Eй наканих се да пиша,то е мързел,то е чудо  Laughing
Честити месечинки на всички малчовци,да са живи и здрави.

Марто също е със суха кожа,доста дори.Мазах с Бочко,с SOS на Нивея,сега с колд крем на Мустела.От последното е най-добре.Но като цяло се въртим в кръг,тъкмо му мине и якото лигавене започва и пак се зачервява,следват наново всички процедури.Вечер е най-зле.

Дарка,и аз от време на време чувам някое пукане и направо изтръпвам.Първо си помислих,че много смело го давам и трябва да внимавам как му извивам ръцете и краката,но пак си пукат ръчичките чат пат.

Ани,предполагам сте с климатици и голяма къща,нали?Но все пак предвид,че още не е дошла зимата са си доста.
Ние вечер сме на свещи да пестим. Mr. Green Шегувам се де,ама и двамата много обичаме и си купиваме всякви цветни и ароматни и в разнообразни форми и си палим.

Роси,е супер щастливи изглеждате.И на мен така ми влияе снегът,но само първият ден.: ) При нас едва ли ще дойде скоро де,което ме устройва.

Зверче,аз пък как го обичам  Embarassed.Обикновено жените не ядат шкембе,обаче аз обожавам.А баба ми го прави с пилешко месо,същата рецепта,ама без шкембето.: )

Аз съм си набелязала едни чашки,на които ще лепнем Мартинската физиономийка и ще пише "чашата на баба" и съответно ".. на дядо".Другото е един пъзел магнит за хладилник пак с избрана снимка.Малко е голям ми се струва,ама сигурно ще го поръчам.
За ММ обаче направо не знам... сега трябва да измисля за рд и после за Коледа.За рд ми се иска да е нещо по-голямо,аз за Коледа нещо по-дребно,може би фанелка,имам една идея за нея,ще видим дали ще стане.

Къдрокоса,абе за пореден път да те питам,малчо като го приспиваш го слагаш така че главичката да е на корема,а дупето на бедрата.Като в шезлонг?Днес така приспах Марто,ама няма местене после.Слагам го и веднага рев.Сега разбирам защо не мърдаш,докато спи.

Поста го пиша от 2 часа и съвсем забравих какво съм чела  Embarassed,утре повече ще се включа.
Лека нощ на всички.

# 531

Аз туй скриване не знам с каква цел се прави, ама сега гледайте как всички ще се изпокрием.  Mr. Green

Ани, как с каква цел, не помниш ли агентите, има ги навсякъде,  Mr. Green то и без това публикациите могат да се виждат от всеки, но поне докато си четеш само разни темички, да не те шпионират. Така го мисля аз де, другите може заради други съображения.  newsm08 search

ПаО, мерси мила, и аз и Теа много обичаме шкембе и то с много чесън  Crazy

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 23:27 от Rosy.

# 532
  • София
Момичета, благодаря за пожеланията за моята приятелка, много съм развълнувана, и онзи ден бях за другата ми приятелка, ама тази ми е по-близка Mr. Green
Чин-че по твоя въпрос съм се замисляла, аз до сега само една приятелка имах, която има бебе (даже 2), а ето сега още 2 ще имат. Отделно, имаше приятелки, които и за мен разбраха като бях в 6-тия месец, даже 2 след като родих Mr. Green
Сметката за тока, нашата през зимата е 600лв...ама ние се отопляваме на ток и сме в къща на 2 етажа...при други условия би ми се виждала ужасно много #Crazy
Ние ще гледаме под прикритие, че до днес нямахме време, лека за сега Hug

# 533
Здравейте и от мен.
Първо да честитя празника на всички настоящи и бъдещи студенти.Честити месечинки на всички бебоци които имат повод. Hug
За обривите и на анс ни излиза по брадичката едно червено петно понякога но се скрива и аз си мисля че е от това че все точи лиги и ближе всичко.Иначе и аз мазах с какво ли не и само крем здраве помага.
Ани да те питам за тези хомеопатичните дето даваш.на мен ми бяха казали за дентокинд че действал добре но знам ли.Аз се чудех за силицеята или хомомилата да взема,но не мога да определя състоянието му като цяло.Той постоянно чеше тия венци пъха всичко в устата си и като цяло през деня е спокоен не мрънка,но от известно време взе да се буди през нощта да мрънка да е не спокоен и това го свързвам със зъбите та не знам кое е по добре да се вземе.
Силвия благодаря че питаш за млякото.Какво да ти кажа положението е същото и с лактаната .Явно не ще млеко и това си е.Различни бебета различни вкусове.
Най интересното е че вечер преди сън все едно някои го гони и ще му го вземе и го пие за норматив,после към 4 се буди правя му 150 обаче той пие не повече от 70 и към 9.30 е най големият кошмар понякога пие само по 30 друг път по 50 прави ми такива номера че полудявам понякога.А в другите хранения когато имаме пщре и каша просто слагам вътре мляко, че няма вариянт да пие след като изяде пюрето.С кашите пак така правя я с мляко.
Хей много болни бебчета бързо да оздравяват.МамоАни и аз съм много доволна от Коларгола за които Ванчето ти е писала.
С тези колектори дето пишете и аз съм в голяма чуденка ще се справя ли този месец.
За календарите и аз поръчах тук от нашето фото големи по 5лв,и малки по 1лв а и има много хубави сфери със снимка и от тях поръчах за нас хубави стават.Утре ще ходя да си ги взимам та ще се изръся към 60лева ама какво да се прави.

# 534
Роси, много сладък Емо! А колко сняг си иматееее!

Чин, кецовете много готини!

А за тока какво - срам не срам - на една къща е само и то дори не е голяма!  Rolling Eyes Съвсем нормален апартамент все едно. Ние такива сметки си получаваме редовно, само че през най големите зими и съм свикнала. Мислех си че като се преместим , ще са по малки сметките, че оня апартамент беше ужасно студен. А сега ... просто не ми се мисли какво ще е като падне снега. Отопляваме се с 6 конвектора, които си работят нон стоп. Днес спяхме единия.  Sunglasses 200 литров бойлер, който изпразваме всеки ден. Пералня, сушилня и миялна пускам всеки ден и то не на нощна тарифа. Пералното ми е на долния етаж и ме е страх да слизам по тъмно.  Rolling Eyes Готвя чат-пат. В хола към 50тина лунички и още толкова пури скрито осветление и те колко ли ток въртят. Уж гледаме да не светваме всички винаги. Останалите ел уреди са ясни. А бе спонсори на ЕОН сме си.
И по край нас никой не плаща такива сметки, но какво го правим този ток и аз не знам.  newsm78 Почвам да пестя , да видим как ще се представя следващия месец.

П.П. Роси, аз сигурно  защото нямам от кого да се крия и затова много не ми е ясен тоя процес. Който иска да ме чете, да ме следи къде чета, все ми е тая!  Wink

Зверче, вие поне сте две домакинства, а ние май скоро ще ви догоним!

Красче, на Иван давах този дентокинд, но тогава още не познавах класическата хомеопатия. А за Силицея или Хамомила не смея да те съветвам, защото е възможно да си има особености, индивидуално поведение. Аз като отидох при хомеопата, ММ остана с Нико навън и хомеопата поиска да види бебето. Но не исках да го вкарвам в болница и обясних състоянието подробно. И в заключение това ми каза - Силицея, щом е спокоен, Хамомила ско е много неспокоен. Но вариянт спокоен през деня, плачлив през ноща -  нямам идея!

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 23:37 от А н и

# 535
Аз за себе си мога да кажа кога и защо се скрих. Беше когато родих, Йоана беше в болницата а аз в Тутракан. На втория етаж на къщата хващах някакъв нет и влизах чат пат да ви чета, но не исках да ме виждате, за да не очаквате, че ще пиша или пък да не решите, че не искам да пиша. Тогава усещах, че ни мислите и щеше да е много тъпо да ме виждате на балкончето как само влизам, чета и изчезвам. Включвах се в дните когато си идвах до Русе само и от тогава съм си така скрита. Не съм се сетила, че евентуално може някой да се дразни от това и не ми е проблем да се открия  Simple Smile

Чин, не съм се замислила как ме приемат приятели и познати. Обаче ми е много мъчно, че една от най-добрите ми приятелки още не е видяла Йоана. За съжаление все се разминаваме, тя е много заета, а и е надалеч от нас. Силно се надявам по Коледа се успеем да се видим.

За сметките за тока ме е срам да коментирам, защото най-голямата сметка, която сме плащали е 50лв. Сега са около 30лв, но ние отопление още не сме включвали. Предните зими ни се е налагало да пускаме парно за 2-3 дни по 2-3 часа на ден и това е за цяла зима.

Красче, по-добре хомеопат да ти даде съвет, че както са хомеопатични, така може да предизвикват и обратен ефект.

# 536
  • София
Ваче, а какво го правиш вит.С-то? Нали не го капеш в нослето...?  newsm78

Ооо, не не.. аз да не съм Клавдия  Crazy Crazy Crazy Joy
Пие се вит. С по половин малка ампулка на ден. Мисля че 2 кубика се води ампулата.

Ани, вечерята не трбва да е след 20 ч. това твърдо, ама аз не успявам да го спазя  Rolling Eyes  TiredЕ, ще се опитвам, ама... ето днес не се получи пак. Ми няма как да дондуркам детето и да ям с нея. Тя почва да мрънка като седи в стола и край.. нито ям като хората, нито нищо. Обядвам твърдо след 12:00 и то няма как като ставам в 10-11  Crazy
Аз не намирам сметката ти за голяма. Ако топлиш цялата къща на ток е ОК. Ние плащаме по 100 лв на месеца, при условие, че готвя на газ, топлим се на пелети, вкл и бойлера е на пелети. Ама явно останалата техника товари, и самата горелка сигурно праи към 30 лв ток. Та да живее Топлофикация, която е най-евтиното топло  Grinning!  Тия дето викат, че сметката им за климатик и печки на ток е по-малко живеят в топлофицирани сгради и комшиите им дават поне 18 градуса по апартаментите. Много ясно, че е най-евтино на чужд гръб да се топли човек така.. Wink Едно време като имахме камина и комшиите над нас поне 4 етаа нагоре се кефеха, щото комина им топлеш стаите, Ама нали се сещате, че тия дърва аз ги плащах, за да топля комина. Е, заплаших ги, че ще им взимам такса мощност, щото точно това става, те се топлят с моето топло. Laughing
Съвет от мен, че вря и кипя вече 18 г. в ада отопление... не спирай конвекторите, ще ти излезе по-скъпо. Пускай да поддържат някаква температура. Икономисвай от друго.

Роси, много сте готини. Аз също днес щях да изляза с Ралка, ама се наложи да седя у нас и да чакам за колата.

Чинче и аз ИКЕА щях да кажа.. Като бях бая се чудех да награбя повечко, бяха цветните на смешни пари, примерно 2 лв  Rolling Eyes Обаче нямам още ясна концепция къде и как ще слагам снимки. Засега вече 8 г. само снимам и имам мнооого празни рамки  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

За скриването.. то е ясно аз що се крия.. за да дебна нарушители Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 537
  • Sofia
Деси, не мисля, че някой трябва да се дразни от това, че ти (или който и да е друг) си скрита.

Ири, ето някои по-стари неща - от миналата Коледа до преди раждането:
лампа 1
лампа 2
коледна покривка
свещи

# 538
Ето го джуджи  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=318091198210719&set= … ype=1&theater

Ами сега, прияде ми се шкембе Mr. Green С много чесън и пипер, ммм... А и е супер по време на грип Peace

И аз трябва да поръчвам календари, но още не мога да си избера снимки Confused Харесала съм тези от 7лв в Снимкитеви, всеки месец на отделен лист, като сме недоскив, така ще е  Mr. Green

Красче, Иво яде 120 мл в 12 вечерта и после до 9 и половина сутринта не иска повече Rolling Eyes Понякога се буди през нощта, давам малко вода, понамества се и продължава да си спи. По колко пъти яде Пламката на денонощие? Дали не трябва да му разредиш малко храненията, за да може да огладнее детето Thinking

Ири, мерсии Hug

Ани, ще взема силицеата, мерси Hug

Хоупфул, мажа с кремчето за дупе, но ефект особен няма, просто защото това място не може да изсъхне, а след като го почистя му трябват три секунди, за да се олигави пак Crazy
Тихичко да се похваля, Ивко намали връщанията до минимум и то само когато се напъва да става или да @ка Grinning

Хайде лека и мека, и да спинкат цяла нощ бебоците Hug

# 539
  • София
Шунче, ателиенце ли си имаш? Grinning

Ире, аз не мога да видя джуджи Rolling Eyes

Лека, момичета! бягам да спя, че утре пак в 6 като зазвъни телефона не мога да отлепя

Общи условия

Активация на акаунт