Момичета (най-вече с по едно дете), замисляли ли сте се колко е странно за близките ни това, че имаме деца? Аз си спомням как реагирах на приятелка, която живее в чужбина, когато дойде на срещата ни бременна в 6-тия месец, ей, така! - да ме изненада, решила да не ми казва.
Беше ми толкова странно да свикна с идеята, че ще има дете, а, когато роди ми беше още по-странно да я възприема в тази светлина.
Като се замисля, сигурно сега те се чувстват по същия начин.

Роси, супер сте.
Толкова сте лъчезарни. Аз из квартала също шляпам по кецове и понеже съм фен, а забелязах, че и ти си, си взех едни зимни на Reef. Eто такива подобни- отдолу с грайфер, а вътре много топли, а отвън шарени, като за сиво време.
Хоупфул, на Нико също на места му е суха кожата, но започнах да мажа с преварен зехтин и да слагам бебешко олио във водата и нещата доста се подобриха.
Изчервихме се
Аз тези черните си ги взех нарочно с каракул вътре за да си ги нося и зимата, че и на мен са ми любимки кецовете, а вчера щерката ми ги беше обула, представяте ли си? А е само на 10.... 

. Да не се е прикачил някой към вас, сума ти познати са с климатици, но такова чудо няма 

200 литров бойлер, който изпразваме всеки ден. Пералня, сушилня и миялна пускам всеки ден и то не на нощна тарифа. Пералното ми е на долния етаж и ме е страх да слизам по тъмно.
Почвам да пестя , да видим как ще се представя следващия месец.

Е, ще се опитвам, ама... ето днес не се получи пак. Ми няма как да дондуркам детето и да ям с нея. Тя почва да мрънка като седи в стола и край.. нито ям като хората, нито нищо. Обядвам твърдо след 12:00 и то няма как като ставам в 10-11
! Тия дето викат, че сметката им за климатик и печки на ток е по-малко живеят в топлофицирани сгради и комшиите им дават поне 18 градуса по апартаментите. Много ясно, че е най-евтино на чужд гръб да се топли човек така..