Отговори
# 510
  • гр. Козлодуй
Янаваси, аз като дадох за първи път пюре се появиха едни пъпчици, но като стана от сън вече бяха изчезнали, така че щом са изчезнали и не се появяват сигурно не е повод за притеснение, поне аз така си мисля.

Да ви кажа за моята количка модел 2005 Simple Smile Има място в нея за още едно бебе, ама е гадно че пък тежи. Пролетта може да взема нова единствено заради това. Иначе ще издържи сигурно и за трето Simple Smile

Шунке, ахам, за бг-мамма си става на въпрос, ама за темите в Хоби Simple Smile, специално нещо за Коледа беше. Между др и аз стегнах една дупка на колана Simple Smile.

бг-тати, сладурана Simple Smile

# 511
  • София
Привет!
Успях да подам заявление за лична карта, макар че системата е просто...нямам думи ooooh! Редиш се на една и съща опашка първо да си вземеш заявлението, а после и за да го подадеш, ама с повечко търпение стават нещата.

магнет, все се каня да ти кажа, че аватарът ти е много готин, всеки път ме забавлява Mr. Green

Някой  мисли ли да прави календари с бебоци, препоръчайте място Rolling Eyes

Уф, мрънка мъника, до после.

# 512
  • София
Ваче, това Коларгол много ли е по-различно от обикновената сребърна вода? Аз това слагам  newsm78

О, да! Много по-различно е. Тъмно кафяво багрило е, подобно на Фуксин, Пиоктанин и т.н. Бърка се в аптеките и има много малка трайност, 7 дни. Много цапоти, затова ако решиш да го слагаш смени бельото на бебето с някакво старичко и подложи подложка да не оцапа матрака на леглото. На Саша съм го капала, на Рали също. Сега спаси положението при бебето, при Саша съшо често е помагало. Много майки казват, че не било ефикасно защото не отпушило носа, не спряло хремата и т.н. Целта на Коларгол е да не допусне да се развият бактерии в нослето и хремата си преминава сама. Е, той изсушава малко лигавицата. Изписа ни и вит С ампула. По 1/2 ампулка на ден малка, от 2 cc мисля се водят.

Хеберлеа, знаеш ли кое е лошото на хумусът.. много хляб изяжда  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Иначе много обичам. Може да направя. Сега някакво друго растение чух аз киноа  Rolling Eyes та и него ще търся  Wink

# 513
Не съм изчела подробно,че цял ден кулинарствам!
Секретите и на двете маймунки са наред  Praynig Което означава,че утре вероятно ще ни сложат последната ваксина,която май се падаше за 4ти месец  newsm78 Тъкмо ще ни и измерят,че мин.месец пропуснахме консултацията.
Иначе Надя пак се изака преди малко,от снощи не беше... пак е лееко редичко,но  допустимо.
Ани,ужас,какво си преживяла!  #Crazy
Болничките да се оправят!
Ставам,че каката се върна от у-ще,да си я посрещна...

# 514
Деска, не съм я вадил, то беше 3-4 градуса най-много температурата, а тя беше толкова добре опакована в чувалчето, пък и якето й е голямо и ръцете се губят в ръкавите, ръкавичките също там някъде вътре и т.н.... Но беше много приятно, само предните колела на количката малко се задъстваха от снега, пък задните пързаляха все едно съм дръпнал ръчна спирачка... та Катето стана една видна "дрифтърка" Simple Smile

Ири, мерси Simple Smile

# 515
Добър вечер Hug

Присъедини се още един помощник на Дядо Коледа в групата. Иво вече си има коледно гащеризонче и рогца  Heart Eyes На мама гарджето е много готин с тях, снимах го, но телефона ми дава някакви дефекти и не мога сега да кача снимките, ще гледам за утре да успея.

Вова, браво на Стефи Hug

Тати, много сладка Снежанката Heart Eyes

Чин, забравих Blush, честита количка  bouquet

Дидолинка, а да не би да е редичко заради тиквата, тя нали прокарва Thinking

Ири, сподели каква е голямата количка, че то моето дунди си е като за две бебета Crazy Mr. Green

ЯнаВаси, и на Иво му излиза ситен обрив по гушката, на него е от слюнката с която се маже постоянно, все го бърша, мия и все цеди лиги в пазвата ooooh! Crazy

Ани, а мога ли да дам това което хомеопатът ви е предписал за Нико? Ивко не е неспокоен, но все чеша венците и лигави всичко, меките играчки мога да ги изстискам след като си е поиграл с тях Rolling Eyes Напипвам му всичките зародиши на зъби, даже прозират, но няма никакво развитие, нищо не излиза Tired

Пиша за трети път днес, личи си че ММ отсъства Mr. Green

# 516
Цвети, браво на Дани! Дано се оправи съвсем скоро!
Не виждам сополи като погледна обаче като кихне и хвърчат едни слузести прозрачни, а и иначе яко текат - чак се дави  #Crazy Но все пак диша през носа докато яде или си смуче пръстите  Mr. Green
ММ взе коларгола и досега маза у кухнята докато го сглоби  Mr. Green Взе и онова с трудното име, дето Шунка го каза.  Mr. Green
Ваче, а какво го правиш вит.С-то? Нали не го капеш в нослето...?  newsm78
Много ви благодаря, момичета!   bouquet
Вова, браво и на Стефи! Дано по-бързо забрави престоя в б-цата! Благодаря за съвета за колекторите. Вече съвсем ми се изясни. Добре че Силвето попита  Laughing   bouquet
Магнетче, благодаря! Сигурна съм че всичко ще е наред утре! Ще стискаме палци.
Бюти, аз мислех да правя календари в кварталното фото. Иначе се чудех и за офертите в сайтовете за колективно пазаруване.
Кити, успокои ли се Дара? И ти с нея?
Ух, айде ще я оправяме да ляга. Дано спи добре тая нощ  Praynig

# 517
Симпли, в лаборатория се взема кръвта!

Аз туй скриване не знам с каква цел се прави, ама сега гледайте как всички ще се изпокрием.  Mr. Green

Ваче, аз нали карах диетата лятото-есента и си вечерях към 21ч. То ние до 20 още бяхме навън. После започнах и по раничко да вечерям. Аз спазвах обяда да не е преди 12, но за вечерята не съм се ограничавала да е до 20ч. Особено пък ако сме някъде на гости и си хапвах по късно.

Чета ви че си имате сняг. Тук още не е дошъл, уж още голямата зима не е дошла , а сметката ни за тока е 480лв тоя месец. Лошо ми стана. Сега мисля от какво да икономисам малко ток.

Ире, мисля че можеш да даваш Силицея, защото това не е конституция за Нико. Той го изписа на база симптоми и точно това обясни, щом е спокойно бебето, а много лигави - Силицея, ако е неспокойно - Хамомила.

# 518
  • София
Добър вечер и от мен Hug
Честити месечинки- половин годинки, да са живи и здрави бебоците Heart Eyes
Крисчо заспа към 7 и нещо и викам айде ще го оставя 15-20 мин, ама и аз съм заспала, и чак преди малко се събудихме, кога ли щя си ляга днес #Crazy
Нали онзи ден ви казах, че чакам една приятелка да си направи тест днес, е още сутринта ми прати смс с текс  EFP Много съм щастлива, тя ми е така да се каже най-добрата приятелка, кръстница на Крисчо (ние не сме го кръстили де, ама като го, тя ще е) Mr. Green Термина й излиза на 12-ти Август, ехх  Heart Eyes
Бюти, браво за подаденото заявление, дано бързо приключиш с тези неща и да забравиш някак си за случката Hug
Ние с Крисчо си играем на спалнята, че долу нашите си готвят шкембе, а на мен ми се  Sick от миризмата му и си стоим тука цял вечер. А тука ако знаете колко сняг има, едвам се прибрах, утре ще изведа Крисчо да на двора да го снимаме с първия му дълбок сняг Mr. Green След това идвам към мола да се видим с някои Hug
Крисчо също вече седи доста стабилно сам, не се подпира на ръце, седи и граби играчки и играе стабилно, май е готов за захранване, на 14-ти мисля да го почерпя с пюренце Mr. Green Също мисля да му купя подарък дистанционно, много се кефи на нашите, и само се чуди как да се добере до тях Mr. Green Ей го сега пак се търкаля и влачи към дистанционното Mr. Green
Уфф огладнях, май ще се жертвам и ще слезна до долу да хапна нещо...

# 519
Ани, какви са тези сметки за ток? Ние докато нямахме парно работеше денонощно климатик, аз готвя всеки ден по няколко пъти, и до сега повече от 120лв ток не сме плащали.
Направо ме изумяваш с твоите сметки за интернет и ток Simple Smile

Магнет, благодаря, не съм го чувала, ще проверя, но видях, че има киви в него.  newsm78

Зверченце, ех, че хубаво...   bouquet Леки девет месеца на приятелката ти.

Цвети, много се измъчи, надявам се утре да се видим.

Мамо Ани, и Нико беше така, като имаше сополи, но аз само със Стеримар и сребърна вода оправих нещата.

Календар Слав не иска да правим, но е решил на едната стена да закача само снимки на Нико. Сега остана да намерим 10-тина еднакви рамки.  Rolling Eyes

Пак да ви поканя в темата за срещите Simple Smile

Мисля и аз да взема Силицея.  Thinking

# 520

Ето първата ни разходка на сняг, мама още с кецовете го раздава, време е май да вади зимните обуща  Laughing Laughing Laughing

# 521
  • Cyprus, Пловдив
Добър вечер  Simple Smile
Честити половин годинки на бебоците днес  newsm51
Аниииии,какъв е този ток,бре  Shocked с какво се отоплявате?Като се замисля,че на последната ми работа,която имах в Бг заплатата ми беше малко над вашата сметка за ток,ужасТ  Whistling
Бюти,права си,че по държавните институции се иска конско търпение  Wink
На Янис доста често му изпукват къде ръчичките,къде краченцата,на вас случва ли се?  Rolling Eyes Все ме е страх да не му изскочи нещо  Praynig
И пак е с някакъв обрив,този път по гръбчето,грапава му е кожата и нямам идея от какво е,няма нова храна в менюто,къпах го само с хума,дупето му пак е с тази гадна гъбична инфекция,миналия път се повлия много добре от крема,сега - не  ooooh!
Отиваме да се приспиваме,спокойна нощ!  Hug
Роси,много хубави снимки  Simple Smile

# 522
Здравейте,момичета и момче!
Аз направих календари в този сайт -snimkitevi.com
По средата снимка наша с Дара и около нея рамка с Дядо Коледа .Направих и малки календарчета -над 10бр. са по 1,28лв. и са ламинирани .А от големите календари има пак няколко опции -аз поръчах от тези по 4лв.бр не са със спирала ,но ми харесват.
В сайта има и разни чаши и подаръци ,доста идейки има.
За ММ поръчах табакера със снимка на него и Дара -15лв. Станаха за 3 дни.
Днес и килимчето от Пакостник получих-53лв . на Tiny Love,намалено е доста -то е подарът от свеки за Дара.
Днес тук е доста студено ,но нямаше сняг .Аз мислих да излизаме ,но много кофти духаше.
Ани #Crazyсметката ви за ток -защо е такава ................
Болничките да оздравяват Hug
Зверче ,лека бременност на кръстничката на Крисчо.
Чета за диетите и ви се възхищавам на ината ,браво .Аз покрай грижите с татко съм нервна и много сладко хапвам.

# 523
  • Sofia
Чин, в Икеа има 10тина еднакви рамки за снимки!  Laughing А има и едни чисто дърво, които можеш да си боядисаш и лакираш по свой вкус Wink

Роси, много сладки снимки! И сте толкова лъчезарни всички!
И аз още с кецките карам.

Ири, ще наснимам и ще покажа. Тези неща, които правих напоследък, не са с коледна украса...

Върнахме се ние от ваксини, тоя път по-малко рева. За 3 седмици е качил 300 гр (вече е 6800) и 2 см (общо 69). Направо със скоростта на светлината расте.  Crazy

Зверче, честито на твоята приятелка! Simple Smile

# 524
Simple Smile Здравейте пак...
ние все пак излязохме с бебчо, колкото да види снега, облечен дебело, разбира се...лошото е, че нямаме найлон за количката, но ще търся този уикенд, че така не става, за много кратко време беше понамокрена...а то ние в най-големите парцали излязохме...притичахме около блока, никъде другаде не се мяркаха бебета Simple Smile
Тати, същата работа и при нас с колелата...хаха, и с ръкавичките, ...между другото, не знам вие с какви сте били, но аз едни ръкавички без пръсти, но с палец - 15 минути ги слагах, докато набутам палеца на точното място!!! Simple Smile Нашият бебко обаче "стана" прав да гледа снега отгоре ...

Зверче! Честито на приятелката ти!! Много е вълнуващо, представям си и ти как се радваш за тях...и ние имаме една приятелска двойка, които сега чакат...ех..като си говорим с тях и момичета като разказва нещо за бебето...еми пак искам и аз.  Praynig

MammaAneliaN, да минават бързо тези "течове".

Чин, може да ви харесат в икеа има едни серии рамки, които са различни размери правоъгълни и квадратни, но с еднакъв профил...би се получило добре. Особено като ще са професионални и с такова качетсво снимките!!! :-П

Ирето, а мажеш ли с нещо специално този обрив? Защото и на Борчето му е цялата гушка загрубяла и червена, изпръхнала от постоянния рефлукс + лиги. Мажа с крем здраве, мажа с биодерма някакъв cold cream, абе какво ли не съм купила да мажа...вече 2 седмици му стои червено. Отделно кожата му е доста суха на някои места и съм разколебана дали да къпя всеки ден, както си е свикнал, или да разредя малко...(зарада рефлукса мис е ще да къпя, но пък кожата му имам чувството, че става все по-суха с тази наша вода искърска...).

пс. ехее---е-е-е 4 нови отговора

Общи условия

Активация на акаунт