Честити месечинки на Дара и Дария, Селин и Калина! Много да ви радват, един ден на 8 декември с тях да празнувате!
Ани - брррр, верно е стряскащо! И азтака на някоко пъти ходя да проверявам Оги - ми той нали милия леко спи и като заспи по-дълго и непробудно и ... ходя да го наглеждам
Ваче - а дано да ти оправя днес колицата, пък и този Дядо Коледа - що не му пишеш -може и да ти донесе някоя по-нова колица

Шунка - хм, защо така прави Макси, и той да ни види от железничарите и комбайнерите... Може да е от зъбките...
Днес миличкия Оги е доста по кротичък..сега спинка даже. Добре, че брат ми се смили над мен тази сутрин и го гледа 2 часа, та успях да поработя даже, че сега едни важни документи трябва да се спретнат... Чакам свеки - за час, че тази вечер съм намислила вечеря в стил арабски да им спретна. Ваче - желязна си с диетата! Браво за волята - аз не мога да пазя диети - обичам да си похапвам...Но тази 90 дневната много ми допада, то май ние често похапваме по нейните принципи. Та една идейка за деня на варива - хумус! Много е засищаш..Макар, че аз бих го похапнала по-скоро за протеин..
И аз вече се замислям за подаръците...той моя подарък вече се мъдри чинно подреден в кухнята (още не използвам), но за мъжо се замислям какво да е, че таз година нашия Дядо Коледа го е хванала кризата
Миналата година му изрисувах специално шише за ракийка, тениска с бебок съм подарявала...може този път да е нещо практично (каза че ще пише на благия старец за комп мишка) ... Сега като се сетя предишната бременност какъв подарък ми беше напавил моя мъж за рожденния ден ми иде да му купя - престилка например (има едни шегаджииски) - той нали е запален планинар, подари ми - щеки! А аз бременна 6 месец! Е така и не ги ползвах тези шеки (за сметка на това той усложливо ги предлагаше на разни млади планинарки дето му правеха компания докато аз гледах вкъщи бебока
) Опс събуди се

Аз ще се обадя 

. Много здраве им желая
. МамаАни, Цвети, Ани2, Тина, Янаваси
. Ако не искате да свири, като се движи, изключвате от копчето предварително.