Никола заспа към 9.30 и аз тука си шетам, чета форума, разни такива неща. Видях го че се събуди малко преди 11ч , но си гледкаше и не влизам в стаята, но отидох да оправям стаята на батко му. И съответно очаквам Ники да ме "повика". Е мина повече от половин час и реших пак да надзърна какво прави, че ми се видя много съмнително толкова време да си играе и то без шум. Влизам в стаята и го виждам с вдигнати ръце, лежи и не мърда, пелената метната през лицето му (главата му не се вижда). Както лекичко надничах, с лъвски скок скочих и му я дръпнах. Никола заспал и само леко се размърда от рязкото дърпане на пелената. Усетих че цялата треперя и сърцето ми биеше лудо. За няколко секунди само, но страшно се уплаших. Сега още ми е пред очите картинката. А той продължава да спи. Нещо започна сутрин да си прави супер дълъг сън. Явно като съм го погледнала , само си е бил отворил очите, помахал е малко с ръце, колкото да се завие през глава и е заспал пак.

Хеленче, занимавам се със софтуер и следя някои разгоди във фирмата (финансова част), но аз като съм по майчинство не си намирам заместник, а всякакви разработки по софтуера се прекратяват и само се поддържат наличните програми. Финансовата част давам на колеги, но останаха няколко неща , които няма как да се прехвърлят (защото ако ги следи друг, може да стават мушенгии) и аз тук от нас малко оглеждам нещата, но веднъж месечно ми се налага да ходя за по 2-3часа, защото ползвам наличния софтуер там (не съм си направила директна връзка от нас до офиса,миналия път имах, но беше куца и сега реших че не ми трябва). А като ме видят че съм там (аз обикновено не се обаждам) и почват да ме молят нещо да им оправя и то времето ми заминава. То наистина е много странно какво толкова работя за 1 ден в месеца.
Аз още не съм отишла, че чакам майка да дойде да постои при Нико. А той милия проспа моето време с него.

) Мисля да не го водя на у-ще. Няма много какво да изпусне в петък, пък си има задачки по математика да решава. Ще мина през аптеката да взема морска вода, виброцил и някакво мехлемче за нослетата и може и да ги заведа утре при Дядо им Коледа, че откога го чака той тия празненства, а пък аз исках да им направя една фотосесия с въпросния дедо
Благодаря ви за пожеланията, момичета
Бих завела само при лоша кашлица и гадни сополи. А иначе ако много се притесняваш, може да извикаш дежурен лекар. 

, може да съм нередовна, ама нацелвам моментите 

Ужас, направо изтръпнах докато четях 

Дано бързо го забравите!
Явно ще се озъбваме доста бебета скоро