Отговори
# 480
Оле, как си изкарах акъла преди малко! Щеше да ми спре сърцето чак! Сега се успокоих и сядам да напиша!  Whistling

Никола заспа към 9.30 и аз тука си шетам, чета форума, разни такива неща. Видях го че се събуди малко преди 11ч , но си гледкаше и не влизам в стаята, но отидох да оправям стаята на батко му. И съответно очаквам Ники да ме "повика". Е мина повече от половин час и реших пак да надзърна какво прави, че ми се видя много съмнително толкова време да си играе и то без шум. Влизам в стаята и го виждам с вдигнати ръце, лежи и не мърда, пелената метната през лицето му (главата му не се вижда). Както лекичко надничах, с лъвски скок скочих и му я дръпнах. Никола заспал и само леко се размърда от рязкото дърпане на пелената. Усетих че цялата треперя и сърцето ми биеше лудо. За няколко секунди само, но страшно се уплаших. Сега още ми е пред очите картинката. А той продължава да спи. Нещо започна сутрин да си прави супер дълъг сън. Явно като съм го погледнала , само си е бил отворил очите, помахал е малко с ръце, колкото да се завие през глава и е заспал пак.  baby_neutral

Хеленче, занимавам се със софтуер и следя някои разгоди във фирмата (финансова част), но аз като съм по майчинство не си намирам заместник, а всякакви разработки по софтуера се прекратяват и само се поддържат наличните програми. Финансовата част давам на колеги, но останаха няколко неща , които няма как да се прехвърлят (защото ако ги следи друг, може да стават мушенгии) и аз тук от нас малко оглеждам нещата, но веднъж месечно ми се налага да ходя за по 2-3часа, защото ползвам наличния софтуер там (не съм си направила директна връзка от нас до офиса,миналия път имах, но беше куца и сега реших че не ми трябва). А като ме видят че съм там (аз обикновено не се обаждам) и почват да ме молят нещо да им оправя и то времето ми заминава. То наистина е много странно какво толкова работя за 1 ден в месеца.  Laughing А бе нищо общо взето, но ако не отида и почват да ме търсят, защото тяхната работа се прецаква. То малко като верига се нещата там. Горе долу май успях да обясня!  Laughing
Аз още не съм отишла, че чакам майка да дойде да постои при Нико. А той милия проспа моето време с него.

# 481
Ай, честит ви сняг!  Laughing
Хеленче, браво! Казах ти аз за тиквата.  Laughing  Hug
Благодаря че питаш за Марки. Ще го видя като го взема от училище, че сутрин ММ го оправя и води и не го виждам (мен ме оставят да си доспивам  Heart Eyes ) Мисля да не го водя на у-ще. Няма много какво да изпусне в петък, пък си има задачки по математика да решава. Ще мина през аптеката да взема морска вода, виброцил и някакво мехлемче за нослетата и може и да ги заведа утре при Дядо им Коледа, че откога го чака той тия празненства, а пък аз исках да им направя една фотосесия с въпросния дедо  Laughing Дано да са добре дотогава  Praynig Благодаря ви за пожеланията, момичета  Hug
Тина, и аз се чудих дали да не водя Сисата на доФтор, но реших по-добре не  Peace Бих завела само при лоша кашлица и гадни сополи. А иначе ако много се притесняваш, може да извикаш дежурен лекар.  Hug
И в тази връзка, Хоупфул, не става за излизане. За съжаление ще трябва да прибегна към услугите на свеки да гледа Сиана за 30 мин. докато взема Марки от у-ще.   Rolling Eyes
Ей, всички да отговарят на въпросите на Хелън  Hug , че да не повтарям. Тя е покрила всички обстойно, да ви разбера и аз как сте всички.  Laughing   bouquet
Пеперудо, то голяма красота  Heart Eyes Аз за втори път предлагам другата Нова година да запазваш целия хотел за една форумска среща  Mr. Green Heart Eyes
Аз намерих такава елха само на едно място в София и сега чакам да я доставят заедно с разни други коледни джунджурийки.
Уф, събуди се!  Rolling Eyes

ПП Това за колекторчето и мене живо ме интересува. А къде трябва да се прелее, Силве? Аз купих няколко вчера и аптекарката каза да питам някоя майка как се ползват  Rolling Eyes
Ауу, Ани! Добре че всичко е наред   bouquet
Честито ти християнче! Забравих по-рано  Embarassed

# 482
Здравейте...

Сняг се сипе на парцали.. щом се сипе, значи вали! Simple Smile

Честити месечинки на Селин и Дара. Да са живи и здрави момите и много да ви радват.

Ани2, пожелавам бързо оздравяване на астралния близнак.

Нико снощи заспа в 23 часа и днес стана в 9.
Имам чуденка обаче. Давах спанак и картоф- запече се, включих слива, всичко се оправи. Махнах спанака и направих почивка само с АМ на обяд, а следобед оставих кашата със слива- пак се запече  Shocked
Днес мисля да дам 1/4 жълтък.

Взех ето тази количка:

Moя приятелка има Чиполино - същия модел и ми е много добре на височина, тази ми е мъничко височка.

Бюти, най-накрая. Дано всичко мине бързо и не се занимаваш с администрации разни.

Тина, честито ви зъбче.

М@я, аз вчера тръгнах за подарък на Слав, пък накрая за себе си купих и днес се чувствам много добре, някак си ми е леко Simple Smile

Роси, PENATEN се казва крема.

Мама АНи, дано Марки е добре. Колекторчетата се залепват и се оставят в памперса. От аптеката се купува колектор за урина (чашка с капаче) и се прелива непосредствено след изваждането от памперса.  При момченцата май е по-лесно.
П.С. Преди слагането, го размачкайте малко, така че да се отлепят стените на пликчето, защото иначе има вероятност урина да не се събере.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ, НАСТОЯЩИ И БИВШИ СТУДЕНТИ!   bouquet

# 483
Хайде и аз да допиша!
Как хубаво вали навън  Heart Eyes
Преди малко със Селин гледахме снежинките през прозореца. Тя толкова им се зарадва, че облякох едно якенце, сложих, шапка и я увих в одеалце. Отворихме прозореца и гледахме така сигурно 10на минутки.  Сега, явно от чистия въздух заспа.

Забравих да честитя 8ми декември на Ани2, Чин, Тина, Теди, Деската и на всички празнуващи.

Роси, ние мажем с Джинджирата. И на Селин дупето е подсечено.
На болничките, бързо да оздравяват, а на Краси, честито зъбче.

Деска, много мерси за инфото за столчето.

Хелънче,
и аз съм така. ДОкато се намотаме и то станало обед.

Бюти, дано вече няма опашки. Има ли на кой да оставиш Лорчето? УФ беее, много неприятно.

Тина, и аз подкрепям другите за Т-та. Може да е инцидентно- претопляне, ао сега се е събудил, плакал или играл.

Майче, сега като избирахме столче за хранене, пред очите ми беше все твоя батко  Laughing Сетих се как скача и играе на столчето и за това гледах предимно да е стабилно.   bouquet

Момичета, имам и още едно въпросче. На 6месеца нали се взима кръв и урина? Кой взима кръвта? Педиатърката ли го прави или ходите в лаборатория?
А нашето дупе като е подсечено, няма ли да промени резултатите в урината?
Мерси предварително!

# 484
Честит първи сняяяяг Nature Snowman

При нас вече натрупа, много е красиво, особено като си го гледкам през прозореца по къс ръкав Whistling

Да допълня каквото съм забравила  Blush Mr. Green

Мая, много правилно мислиш за подаръците  smile3521

Симпли, ние вече сменихме столчето и сега е с 0-18 кг. Последно се вози в кошницата точно след миналата консултация - 7700 гр, 66см и му беше доста тясно и неудобно. За пробата от пръстчето педи ми каза, че ще я взимат в лабораторията, но така е тук, на друго място може да е различно Rolling Eyes

Ани, милата, как те е изплашил сладък Нико Hug

Аз чакам дребосъка да се събуди, за да яде и ще ходим да му търся коледно костюмче в Джъмбо baby_neutral  smile3536

# 485
  • софия
Честит сняг Simple Smile
Симпли, в лаборатория вземат кръв, доки дава направление и ти си я водиш където ти е удобно, ако е в поликлиниката те и ги дават на доки,ако не носиш готовите резултати също и за урината, ти измиваш дупето и не слагаш крем, не мисля че ще се променят резултатите, освен ако подсичането не е от проблем в урината, което не мисля Hug
Иве успех
Мамо ани дано ви се размине, а къде е дядо Коледа newsm78
Чин честита количка, Мона от спанака ми се разхлабва.
Благодаря ви за пожеланията за Дани като чели е по добре, искаше ми се да го види доки, но и мен ме е страх от тези вируси Sad
Хубав ден че ме  викат.
ПП. как забравих Embarassed
Честит празник на Дара, Дария, Селин, прекрасни дечица, бъдете зтрави и щастлви. Цунки по крачетата Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 13:42 от tzvetihc

# 486
  • Sofia
Здрасти! Simple Smile

Честит 8ми декември на студентите и честити месечинки на бебоците!   bouquet

Бързо да оздравяват дечицата!

Мама Ани, нашият доктор ни изписа Еуфорбиум за сополите - за прозрачни сополи е, но за разлика от Виброцила можел да се ползва до 20 дена.

Кръв се взима в лабораторията на п-ката, да.
С колекторите с дъщеря ми така и не се оправих, държах я над гърнето тогава да се изпишка и прелях в стерилно контейнерче от аптеката.

И ние днес ще излизаме с бебчо, ако е много зловещо, утре ще идва дядо ми да го гледа, докато взимам каката, но днес ще се пробваме на разходка Simple Smile

А тази вечер записах час, да ни сложат най-сетне ваксината.

# 487
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА (ПОЛОВИН ГОДИНКА) НА СЕЛИН, КАЛИНА И ДАРА!
Поздрави от астралната им близначка Дария с пожелания да растат живи, здрави и много щастливи, да носят много радости и да бъдат гордостта на своите родители. Симпли, Кити, Аурора специални поздрави за вас в този ден!
Ето една почерпка от нас:

Цвети макар и с малко закъснение Честит рожден ден миличка! Знам, че сега най-хубавото което мога да ти пожелая е бързо оздравяване на Дани, е желая ти го с цлото си сърце. Дано никога вече нямаш подобни притеснения и цялото ви семейство сте много здрави, усмихнати и щастливи.

Аурора Честит рожден ден и на голямата ти дъщеричка, желая и най - прекрасното и щастливо тийнейджърство!

Кити честито за бремеността на снахата, много леки девет месеца и щастлив финал. Браво, че сте успяли да решите семейния проблем и всичко е завършило добре.

Хеленче честито и на теб бебе-племениче, лека и безпроблемна бременост на сестричката ти и прекрасно бебче ви пожелавам.

Ани честито ти християнче, всичко най-прекрасно за вас и децата. Много са гадни такива моменти, в които дъха ти спира и умираш от ужас, но това е да си майка.

Честит празник на всички настоящи, бивши, а защо не и бъдещи мами студентки. На настоящите желая само успешно взети изпити.
Май с честитиките съм дотук, ако пропускам някого или нещо моля за извинение.

Пеперудке тази снимка просто ме ......... нямам думи, тооооолкова красиво направо нереално изглежда. Присъединявам се и аз към идеята за среща при вас  Wink, може да съм нередовна, ама нацелвам моментите  Laughing.

Ана2 дано Явчо е добре и да нямате здравословни проблеми.

МамаАнелия и на вас бързо оздравяване и весело изкарване с добрия старец утре.

Е не мога повече, ще приключвам вече, че ставам досадна май вече. Със сигурност изпускам разни неща, но то не може да зачезвам за месец-два и после за ден-два да наваксвам.

Виждам, че доста срещички е имало, ще се поогледам в другата тема и ще се постарая за следващата да се включим, ще ми бъде мноооого приятно.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 13:53 от misi

# 488
  • София
               Здравейте и от мен!
Аз до като ви изчета то мина половината ден.
Честити месечинки на Калина, Дара, Селин и Дария  bouquet
Честити рожденни дни, на патерици, на Цветич и на вече тийнейджърката на  Аурора.
Честити добри новини на близките, на Хелен и Кити preggo
И не на последно място, и на всички студенти.
На всички, които са болнички, пожелавам бързо оздравяване. И ние сме все още в тази група. Конюктивита се прехвърли и на другото оченце, продължаваме с лекото покашляне и хремата, но поне нямаме температура.
Роси, дано бързо да минава червеното дупе на Емо. На благотворителния базар в у-щето и ние участвахме, но да ти кажа честно вече не остана какво да носиме за продаване. За следващия път, ще трябва да измисля нещо. Лоти ми сподели, че нейният клас са събрали 75 лв. за дечицата. Не са кой знае колко пари, но важното е, че ги учат на благотворителност и милосърдие.
Вчера ни се случи нещо доста странно. След обед дадох на Мони каша (за втори път) и той си я хапна, почти цялата. Вечерта, когато се върнах от басейна с големия ми син, като го видях направо ми призля. Цялата му брада, от устата надолу до шията в ситен, червен обрив. Явно от това, което е избутвал с езиче и е  излизало извън устата се е получила някъква реакция. Интересното е, че първият път, когато я ядохме, нямаше такова нещо. Днес, сутринта, като станахме няма и помен от обрива. Явно ще спирам тази каша, поне за няколко дни.
Хора, възможно ли е някой да е сменил бебето ми през ноща? Това, новото не спира да мрънка и да се дере. Оставям ви вече, че не се спря.

# 489
Поспах малко с Йоана и не мога да ви изчета от половин час.

Честити месечинки на всички порастнали деца.
Ей ама и аз съм една, хайде честито и на студентите - Ани2, Чин, Теди, Пао, Тина и Аз (дано не пропускам някого). Да го свършваме това студентство преди децата да са тръгнали на училище   bouquet

Мами казвайте как са децата - Явор, Дани, Сиси (имаше ли други newsm78) Дано няма болнички и ако има пък такива да се оправят бързо.

Бюти, ами щом се радваш тогава честито. Бягай да се бориш с бюрокрацията и дано бързо да свърши цялата олелия. Да не чакаш като Чин сто години (имам аз едни такива спомени, че много се влачи по едни инстанции).

Хелън, радвай се. Алекс явно има добър метаболизъм щом така бързо се прочиства  Hug

По въпроса за урината - Аз тук видях 2 вида колектори - едните са по-скъпи (за момичета говоря). Тия по-скъпите са с мекичко, което се залепя за срамните устни и държи добре. Ние от първия път се справихме. Измих дупето без сапун, но вечерта като я мих не мазах с крем. После почистих хубаво с преварена водичка и памук. Залепих колектора, нахраних я и всичко беше готово. После в чашка за стерилна урина от аптеката се прехвърля и се носи в лабораторията, в която ще се взема кръв. Нашата лекарка не е в поликлиника и ние си ходим после в лаборатория.

Чин, аз като видя, че се е запекла давам сливи няколко дни подред.

ПП. Ани, доста си се изплашила. Добре че всичко е наред  Hug

Честит първи сняг. Все пак познаха, че за 8ми декември ще има снежец.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 14:16 от deskatta

# 490
  • София
А, честит ви първи  сняг! Обичам снега, с Ралка досегя го гледахме през прозореца Heart Eyes

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти! Еххх, най-хубавите годинки са това. Аз учех редовно. Беше много хубаво време  Heart Eyes

Аурора, с малко закъснение, Честит Рожден Ден на Гери! Много радост да ви носи голямата госпожица!

Честити месечинки на всички празнуващи  Hug

Забравих.Ваче, все се каня да те питам какво означават тези скрити и гости на балкончето?Кой какъв е и защо такъв е?

Пеперудке, гостите са нерегистрирани потребители, които са в темата и четат, не могат да пишат обаче тук. То във форума вече почти никъде не могатда пишат гости. А скрити са, тези които са чекнали в профила си да не се виждат къде четат. Аз също съм скрита и няма да ме видиш никога къде дебна  Twisted Evil Но пък аз виждам всички скрити потребители  Mr. Green

Стартера го правиха един път, сменяха четки. Обаче ротора е бил тръгнал. При смяната на четките не знам какво е станало, ама започна да върти адски бавно. Моята е кола е мноооого стара и частите са й дефицитни, рових по форумите за стартер. Ники сутринта ходи, взе го и сега ще сменят ротора. Надявам се да имам днес вече кола, че ми е много необходима  Rolling Eyes

За идването.. без майтап да вземем да се организираме като поотраснат децата. Лятото хубаво ли е при вас? Аз не карам ски, мога да дойда и лятно време  Mr. Green

Ани, за диетата да кажа.. Аз имам да свалям 30 кг  Rolling Eyes Правя вече втора четворка. Днес ми е плодов деня. Сутринта бях -3 кг., но при мен са по-важни обиколките. Не съм мерила, ще го правя утре. Но имам прегрешение на Никулден, когато имах варива.. и прегрешението е едно парче торта на Двете Фукли  Mr. Green, а не Риба Иначе много ми е трудно да спазвам часовете понеже на мен целият ден ми е изместен. По принцип смятам, че часовете трявба да са спрямо конкретен човек. Вечер до 20 ч да е вечерята, ама за някой дето ляга в 23:00. А аз лягам в 1-2, принципно би трябвало да мога да изместя до 21 моята вечеря. Но се опитвам да спазвам до 20. Сега още не съм закусила, пия кафето, което без захар ми е бляк!  Sick
Та така.. не знам как да завъртя нещата на бъдни вечер и на нова година. На Бъдни ми е плодов ден. Може да прегреша малко... то и без това следващите плодови ще са 2 поред заради водния. А на Нова година съм на Варива  Mr. Green Ям и овесени ядки сутрин. Накисвам 3 с.л. с вряла вода, канела и после добавям плод.
Лелее, бая ти е изкарал акъла Никола Tired Ужас, направо изтръпнах докато четях  Confused

Симпли, в стол за кола инвестирай!!! Това е много важно за безопасността на детето. Кошницата на Саша я махнахме към година, ама й стърчаха краката. Имам столче, което става за детенце на 9-10 месеца още. Но наистина за стол инвестирай повече. Аз нямах възможност за Макси кози тогава, но опредлено това е марката  Peace

Пеперудка отново е права за играчките. Децата обичат простите неща. Аз затова казах, че кубчетата са разкошна играчка. Сега има в Хиполенд едно нещо като конструктор за деца над 6 месеца. Така гледах на каталога. Меко е и е чудесно. Мисля да взема на Ралка. Grinning

Брейй, много болнички дечица... бързо да оздравяват всички да се отичат тука мамите как да децата.
Мамо Ани вземи коларгол да стопираш бакетриална инфекция. При Ралка това изписаха.. имаше само бистър слузест секрет в нослето, нямаше Т, каплица и пр. Хремата мина стандартно за 7 дни (с и без лекарства Twisted Evil), но Коларгола стопира бактериална инфекция. Хубаво почистване на секрета (изтегляне) и капане 3х2-3 капки в ноздричка 1% Коларгол. Ако не си давала такова нещо, да кажа, че в него има колоидно сребро и се бърка в аптеката. Багрилно е и цапа, но е много ефикасно за малки бебета.
То може малко да е тъп въпроса, ама ще има ли КМС за Марки? Демек ще се видим ли в събота?  Hug

# 491
  • гр. Козлодуй
Честит празник на всички мами студентки тук, а и на всички бивши Simple Smile
Честити половин годинки на порасналите момичета, честит първи сняг на всички в София Simple Smile. Направо ви завиждам за снега, тук просто валя дъжд цяла сутрин Sad. ММ е на Сф утре, дано не се образуват някакви поледици  Praynig

Ани,  голям ужас си преживяла  Hug, но погледни го от другата страна, на Нико му е било светло посред бял ден и си е направил малко затъмнение, за да спинка по-спокойно Simple Smile. Борис и той се завива така като се събуди, но започва да пищи истерично. А и аз съм една параноя, постояно ходя да го гледам как спи.

Всички болнички да оздравяват по-бързо. Цецко цяла седмица си е у дома, че и той е болен нещо, та се моля да не зарази пак бебето.

Шунка, засякох те в един друг форум - творчески Simple Smile. Дано не съм се припознала, но все ми се струва, че някакъв колбас беше Simple Smile. Ако си ти, има ли място където може да се видят нещата ти, че то и аз в момента съм на такива вълни Simple Smile

# 492
Симпли, Чин, Ана2, мерси за отговорите   bouquet

Симпли, браво че си показала детето на снега, ние направо ходихме с Теа и с количката до Фантастико да си напазаруваме. Изкефихме се  Party Grinning

Аз днес забравих да честитя на малките/големи бебоци Калина, Дария, Селин и Дара! Да са винаги много здрави и добри деца  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Поздравявам за празника днес, всички, които са били свързани по някакъв начин с университет  smile3521 newsm62

Аз също имам да доучвам

Янаваси, конюктивит???? Не знаех, много съжалявам да го чуя!! newsm17 Дано бързо го забравите!

Браво на класа на Лоти, изобщо не са малко парите, ще помогнат на децата!!! Каква е тази каша където сте я яли? Спирай я, хмммм, какво ли е това??? И Емо е много кисел, подсечен и олигавен  newsm12 Явно ще се озъбваме доста бебета скоро  newsm47 newsm47

Ще ви пусна след малко снимка на нас тримата в  снега.(ама само да направя едно тараторче) , добре че се сетих да снимам де  Peace . Днес купих ошаф и сега си го направихме с кафява захар и канела, замириса на бъдни вечер!!! бъдете здрави всички  Hug Hug Hug

# 493
Честит празник на празнуващите!

АНИ2, дано на Явор нищо му няма,
МАМО АНИ, дано и на Сис и се размине, а Марки бързо да оздравява и ММ, де  Wink
ТИНА, дано това е от зъби!

Мерси за прекрасните пожелания за Дара- тя днес хапна пюре на Хип от картоф с кърма и много го хареса, сега ще дам и каша....

Честито на Калина, Селин и Дария!

Мама и тате си тръгнаха и на мен ми е много мъчно Cry

МАЯ, аз вчера накупих вина, ракии, шок.кутии и шок.бонбони за подаръци.

АНИ, ужасни секунди си имала! а диетата - само -4  Confused Cry

ЧИН, честита количка, дано ти е много удобна!

# 494
A н и, много неприятно. И на мен ми се е случвало и после треперех половин час. Те вече не са такива будали обаче, усещат се и успяват да се отвият.

Ваче, хайде, дано днес вече имаш кола, че и в тоя сняг, не си е работа.
Аз само се чудя с това задно предаване какво ще правим, много ми поднася колата и ако станат поледици няма да мърдаме никъде.

Цвети, как е Дани днес, нищо не каза.

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни малчовци.

Отивам да направя едно кафе, че такава неадекватност кипи и извира от мен...

Общи условия

Активация на акаунт