Отговори
# 450
Благодаря ви... засега само веднъж я свърши работата,не забелязвам да я боли корем или нещо друго.Съвсем нормално си се държи  Rolling Eyes
Чин,само мляко е яла днес и тези 2-3 бебешки лъжички тиква с пилешко.Уфф,ама и аз съм патка,що бързам,нямах пюре и викам,айде - ще дам месно  Close
Зверче,и мен ме е страх от падания,но май наистина във форума много бебета изпопадаха  Crazy
отивам да се хоризонтирам и да приспивам,че лошото "близначе" е в действие и ревее...

# 451
Аурора честит празник и на вашата къща   bouquet Кой като теб - скоро с бебе в пубертет и с кака в пубертет  Hug 
За активните бебета си говорите и се сетих. Работя с детски психолози и скоро ми обясняваха как било по-добре децата да пушат, отколкото да цъкат пред монитора по цял ден. Като пушели поне се социализирали. Сигурно беше смешка, но не от смешните  Confused
Ваче и Йосиф не яде с желание. По няколко лъжички само и после да се ядосвам да хвърлям.
Днес баткото слуша някакви песни и ми заяви, че аз тях не ги разбирам, защото са на английски, а той всичко разбирал  hahaha Почна вече да си мисли, че разбира повече от мен  Mr. Green
Пеперудка с тази красота ме върна 5 години назад.... Влюбена съм в Берн... Дано някой ден пак отида някъде по вашия край
Имаше и още,, но не помня вече...
Спокойна вечер на всички бебета  Hug

# 452
  • София
Хубаво ще е да не падат, ама дребчовците явно не мислят така, аз не се стреснах много, някакси тука като го бяхме обсъждали и знаех какво да гледам и така Rolling Eyes
Бях решила днес да не го оставям да реве, обаче, сега пак ми прави номера, тука от 3-4 вечери като го накърмя заспива, но сложа ли го в леглото му реввв, докато не го взема. Вчера го оставих да пореве, е рева и после заспа. Днес бях решила че няма (заради падането), взех го при мен, пак заспа, и пак се събуди след малко и рев, ама го оставих, порева 5 мин и сега заспа Mr. Green ще се научи той Twisted Evil Заредих табуретката и възглавницата до леглото, надявам се да няма повече падания Praynig
Чин-че, то по добре да е ламинат, от теракот, и при нас е ламинат, нали под него има една мека подложка, та е по-меко уж Rolling Eyes Дано Нико да не пада де Praynig
Ние май си намерихме къща за НГ, близо до София е (на 60км), сега чакаме да видим кой е навит, много ми се ходи някъде извън София, преди бях свикнала поне 1 път в месеца да ходим някъде, ама в последната 1 година, само 2 пъти (по обясними причини), та сега много се кефя, дано да стане и да отидем Praynig
Кити, забравих да пожелая на снаха ти лека бременност и едно здраво бебче на финала Praynig Hug
Шунка, те май така си правят стачки дребните, Крис дори дето не яде нищо друго, понякога просто не иска да суче и това си е. След няколко часа му минава и така Hug
Мъжо пак гледа шампионската, та аз пак пускам сериалче Mr. Green
Лека за сега  Hug

# 453
Да не се тревожа значи, че гУспоЙцата не ще да яде пюретата.Каша си хапва с повече желание, но само половин доза.Плодовите пюрета същата работа.Половин бурканче от малките и почват фасоните.Благодаря на всички.Тя Вачето пита, ама и аз се възползвам. Twisted Evil
Аз съм подстригана и боядисана.Хубава работа е това, да сепогрижиш за себе си.Ама тъй де, Асан хора не е ли? Mr. Green
Бюти, градчето се казва Вербие.Ето, погледни тук.Тук се провежда всяко лято и международен фестивал за класическа музика.

Тая вечер и дадох да си играе с едно шише от вода.Как го завъртя не знам, ама така се халоса по челото...Рева като магаре после.Ама откача като ги види тези шишета.Аз и слагам боб вътре, че като започне едно дрънкане, един смях...

Забравих вчера да честитя на сестричката на Хелън, и снахата на Кити.Леки девет месеца, с най-сладкия финал.

Деси, аз много не обичам планини и снегове, но наистина е красиво.Аз съм морска, и за мен морето е щастие...Морска, казва брат ми, ама вече горска... Laughing

Имаше още нещо, ама отивам на баня.

# 454
  • София
Истинско е фотото.Добре си дошла. HugВаче, и аз в такива тревоги съм се хвърлила заради не искането на твърда храна.

Пеперудке, направо пускам запитване в темата за срещите догодина по туй време да ни резервираш хотел да се срещнем при теб  Hug (Писах преди да прочета Шунка, но няма да го изтрия  Mr. Green)
Да пуснеш снимка след фризьора  Grinning

Хеберлеа, аз ли съм обяснявала за лъжички? Rolling Eyes Почвам да се чудя дали не я мъчат и зъби, защото опредлено много лиги текат, а тя се научи да бръмчи с лигите.  Crazy Днес издава много сладки звуци  Sunglasses
Зверче, надявам се като почнем месцето да й хареса, ама ще видим, може както казва Хеберлеа да мине направо на твърда храна Wink Обаче за сметка на яденето от 2 дни не се подпира като маймунче като седи. Като я сложа сяда относително стабилно на равна повърхност, клатушка се, ама не се подпира с ръцете. Обаче не може да се вдига от легнало положение и като падне не се опитва да си извади ръцете, а чака.. кого?... мамаааа  Grinning

Вова, права си за уокъра! Много се смях как Теди смуче дръжката Joy Иначе знам, че трябва да им става, ама аз 1 г. дете съм виждала преди около 8 г. и съм позабравила вече. Просто сравних на око с уокъра  Wink

Да ви се оплача, днес колата ми е отново в сервиза. Стартера умря окончателно. Едвам се довлякох до там и после виках колега да ме кара с Рали до нас. После ме одраха 7 лв за такси да взема Саша. Разстоянието е около 10 мин с кола от нас до училището Rolling Eyes Абе каръшка работа!
Силно се надявам утре Ники да отнесе стартера и да ми го оправи един човек, че и за моята дърта кола те са дефицитна стока  Wink

Пеперудо, не пускай тия сайтове вечерно време! Сега няма с какво да се разсейвам да не мисля за туй градче, прекрасно е!

# 455
Пеперудке, то и аз съм морска, ама снега ме влече. Знаеш във Варна сняг има 1 ден и после цяла зима лед, а тук не е така. Тук е тихичко и не духа, и си трупа снежеца. Ето И

Кити, то покрай тия ваксини и аз забравих да ти честитя  Embarassed Пожелавам лека бременност на снаха ти.

Ваче, може и да си права за месото. Йоана откакто опита пуешкото така здраво лапа пюрета. Пилешкото не го харесва обаче.

2 Снимки сто часа не мога да кача, явно ми се спи  Simple Smile

# 456
Минавам на бързо:

ЦВЕТИ, вече е утре но- най-искрени пожелания и тук за здраве и сили и много любов! Честити зъбчета на Мони (ама голяма е кротушанка) и дано Дани скоро оздравее напълно и повече да не се разболява Praynig

АУРОРА, на щерката само много усмивки и светлина!

ПЕПЕРУДЧЕ, случайно да си търсите персонал?

Момичета, мама и тате са тук, днес ги юрнах към Токуда за изследванията на Дара, много ми е мъчно, че си тръгват, а и нещо не можем да си поделим Коледата с ММ, та ако не дойдат пак, хич няма да ми е коледно, и без друго съм на диета....

Още веднъж мерси за пожеланията за мен и снаха ми!

ЛЕКА НОЩ!

# 457
Ааа, Ваче и Шунче, направо си представям колко ще е яко да се сберем една дружина българска, с все челяд. Mr. Green
Ко му стана на стартера бре?Четките ли са свършили?Ужасно е да си с деца, да разчиташ на колата, и тя, пущината недна, да се повреди в най-големия зор.Съчувствам ти, дано бързо да я поправят.
Шунче, що си мислиш, че отказва да суче?Те така лесно не се отказват от цицата.Един път може да е нещо инцидентно. Thinking
Деска, ей тука е същото.Вали си тихо, бавно и безспирно.Ама към февруари месец ми втръсва от снегове. ooooh!Нали ти си на снимките?Ловечка го раздаваш, а? Mr. Green
Майче, аз Берн го смятам за най-красивия град тук.Запазена автентична архитектура, има един дух такъв...Смесено старинно с модерно.Признала съм ги швейцарците, че умеят да се грижат и ценят за това, което имат.Не като нас да тръбят, че имаме природа, а пък на никой да не му пука да я пази.Хората се променят, като дойдат тук.Съвестта не ти дава да хвърляш боклуци, и да вандалстваш.Абе, дълга тема за разговор.

Спирам, че всеки втори пост е мой. newsm43Скривам се и ще се самонакажа. smile3538

Забравих.Ваче, все се каня да те питам какво означават тези скрити и гости на балкончето?Кой какъв е и защо такъв е?

# 458
Добър вечер!
Първо да се похваля- и ние си взехме столче за хранене. От Хиполенд на Чико. Само ме е яд, че мъжа ми е такъв нервак в тълпите, а можеше да се възползваме от промото преди време. Купих и някакви други джунджурии- чинийки, лъжички, кош за играчки.
Гледахме и столчетата за кола. Момичета, кога мислите да ги сменяте с по-големите?
Ние трябва да вземем някое доста удобно, че с нашите дълги пътувания, а като гледах цените, то си е доста сериозна инвестиция.  ooooh!
Шунка, незнам дали е успокоение, но и Селин има такива периоди. Преди една седмица налиташе на пюретата и не искаше мляко, а сега е обратното. Обедното пюре го изхвърлям на половина и все иска цицка.
Пеперудке, това с боба в шишето е супер идейно.   bouquet Аз и без това се чудя с какво вече да я забавлявам. Играчките и омръзват бързо. Днес игра 20 мин с едни холидейки  Laughing
В тая връзка, много ми се иска да и взема някоя готина музикална и занимателна играчка. Тя днес много  им се радва в магазина, но като си помисля, че ще играе 5 мин с нея и после ще иска друго и някакси се отказвам.
Роси, и аз се отплеснах с тия ваксини, а много исках да поздравя твоето сладурче. Много мила постъпка. Hug
Дидолинка, дано всичко е наред. И мерси за схемичката.  bouquet
Аврора, честит рожден ден на твоето голямо детенце и тъй като е след 12 - честита месечинка и на малкото Simple Smile
Хайде да взема и аз да почерпя с нещо тематично Wink (днес и аз го правих), че и Селин днес става на 6 м  Heart Eyes

Между другото и тя току що си откри крачета и започна да си ги папка.  Heart Eyes
И още щях да пиша, но май по-добре да лягам, че доста е късничко вече.
Лека нощ smile3524

# 459
  • Sofia
Пеперудке, хич не е инцидентно, аз уж така се успокоявам, но всъщност честичко се случва.... В някои часове на деня все пак си яде горе-долу нормално, но за 5 мин. примерно, друг път се дърпа. Не е като да няма манджа, прави ми се нещо на интересен.  Crossing Arms Но аз съм упорита и няма да се дам.

Шишето с бобеца е добра идея, ще си я запазя за по-нататък, сега младежът само дъвче етикети, независимо на какво, бори един платнен бухал и ми съдира листата на палмата. Странно как не се е порязал на нея.  newsm78

# 460
Добро утро. Втора нощ без да ставам. Имам сериозен повод да черпя май.

Кити, разбирам те за мама и тате. Ние май всяка година сме с тях Коледа. Не мога да си представя Коледа без семейството. А и тази година за мен ще е по-специална, че ще можем да съберем трите деца заедно (да види майка ми внуци на куп  Mr. Green)

Пеперудке, аз водя глутницата. А пък пушката е въздушна и стреляхме по един контейнер за боклук и май никой не уцели  Laughing (На балкончето - гостите са нерегистрирани, а скритите са такива като мен, които са си направили опция да са скрити. Т.е. аз си чета и пиша тук, но вие не ме виждате, че съм онлайн).

Симпли, до 1 годинка за децата е по-добре да пътуват с гръб към движението. За тях така е по-безопастно. Ако вземаш по-голямо столче гледай да може да се монтира така, иначе не правиш услуга на Селин. А май повечето кошници са до 13 кг, но като гледам Йоана с нейните 7 кила и нещо и едно яке, че й е тясно и си представям другите бебоци как се сгъват.

# 461
                     Добро утро.

Симпли, ние взехме голямо столче на Бебе конфорт.Харесва ми, удобно е.Сменихме го, защото другото и стана малко, а и ние доста пътуваме.Ей ма на, оцъклила се рано, рано, че заминаваме за Женева след малко.А шишенцето с боба е стара рецепта. Mr. GreenАз постоянно измислям разни такива играчки, че от опит знам, че са им много по-интересни от купешките.Истината е, че децата обичат простички неща, които ние, възрастните ползваме и докосваме ежедневно.
Честито на Селин, и на всички половин годишни.
ЧЕСТИТ ОСМИ ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ.МНОГО ВЗЕТИ ИЗПИТИ И ЛЕКИ СЕСИИ.   bouquet
Деси, благодарско за закуската и отговора.Браво на Йо.Дано все така да спинка.Нашето столче се монтира само по посока на движението.Усмихна ме с глутницата и лова на контейнери. Laughing
Шунче, тя и Даниела прави същите номера.Наяжда се за пет минути и толкова.Ама аз мине не мине и бутам цица.Много се разсейват вече, а и явно са задобрели в сукането.

Един чудесен ден ви желая.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 07:55 от Volna peperudka

# 462
Пеперудке, там където отиваш днес са най-близките ми хора.  Cry Сестра ми и семейството и  още не са виждали Емо, мама замина преди седмица за Женева при тях за празниците, а баща ми и той заминава в неделята Ако ги видиш, предай им много поздрави.  Flutter Много интересно с машинката (айпада), ти нали отваряш нета с Сафари? Аз държа винаги там поне три-четири прозореца отворени и те си ме чакат, Подозирам, че още не сте се опознали, а когато това стане, друга песен ще запееш  smile3521 , дай и още един шанс, не я отписвай машината  Peace

Ха добро утро де, щях да забравя за малко  Flutter Heart Eyes

Момичета помогнете ми спешно, как се казваше този крем за много възпалено дупе, че вече не се трае при нас. За първи път такова нещо, а и не минава с бочко и судокрем-а. Аз ще търся назад в темата де, но ако  е някой е така добър да ме подсети ще съм много благодарна за да тичам да го купя, горкото детенцеееее  Sad Sad Sad

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 08:36 от Rosy.

# 463
Здравейте!
Роси, за Имазол ли става дума?
Явор е с температура и малко одрискан, та ще го водя на лекар.
Ваче, предлагане без налагане е начинът. Все някога ще прояде. Хеберлеа е права, макар че моите наблюдения са, че и некърмените деца са различни - едни харесват твърдата храна, други не. По правило обаче дори тези, които ядат доста твърда храна, често отказват, ако им никнат зъбки и минават само на цокане.
Честити месечинки половин годинки на Селин, Дара, Калина и Дария   bouquet!
Честит 8 декември на бившите, настоящите и бъдещите студенти!
Дидолинката, как сте?
Цвет, честит рожден ден и тук на патерица... Как е Дани?

Аурора, честита ти тийнейджърка!
Ставам, че плаче дечко...

# 464
Ана2, много ти благодаря, точно за него става въпрос, бързо да се оправя Яворчо  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт